Familiereünie overnachten

Groepsaccommodatie vinden voor overnachten familiereünie

Wie een familiereünie gaat organiseren en wil overnachten in een luxe groepsaccommodatie, heeft bij ons wat te kiezen. Of je nu een familiereünie met 20 of 30 personen organiseert of met 50 of 80 personen, voor iedere groep is er een geschikte familie accommodatie.
Bij diverse parken kan je zelfs een reüniebungalow huren.

landal zwemparadijs banner

Verschillen familieweekend en familiereünie

Er zijn grote verschillen tussen het organiseren van een reünie familie en een familieweekend. Een reünie houd je misschien eens in de 10 of 20 jaar terwijl je een familieweekend eens per jaar kunt vieren. Een reünie vieren met familieleden die je vele jaren niet gezien hebt, kan best wel spannend en emotioneel zijn. Soms komen familie leden helemaal uit Canada of Australië hier heen vliegen en herken je elkaar nog nauwelijks. Als je elkaar bijvoorbeeld 20 jaar niet gezien hebt, kan de emotie en verandering groot zijn.

vakantie met grote groep familie

groepen groepsaccommodaties banner

Geschikte groepsaccommodatie voor familiereünie vinden

Indien je met een grote groep gaat overnachten en er tot in de late uurtjes leuke familie herinneringen worden opgehaald, moet je natuurlijk wel een gezellige en luxe groepsaccommodatie huren. Het liefst een groepsaccommodatie met open haard, overdekt terras en gezellige woonkamer. Een groepsaccommodatie met zwembad huren is voor een reünie met de familie niet nodig.

Contact met elkaar

Het gaat bij een reünie vooral om contact met elkaar. Elkaar kunnen omhelzen en bijpraten. Omdat goede nachtrust van belang is, en al helemaal voor diegenen die ver gereisd hebben, is het van groot belang een familie accommodatie met voldoende slaapkamers te hebben. Huur bij een reünie voor 30 personen bijvoorbeeld een groepaccommodatie met 20 slaapkamers. Bij een reünie 50 personen kan je het beste een groepsaccommodatie 50 personen met tenminste 25 tot 30 slaapkamers huren. Zodat iedereen rustig kan overnachten.

familie en vrienden vakantie

roompot groepen banner

Catering en familiereünie

Als je 2 of 3 dagen met de familie in een groepsaccommodatie verblijft, moet er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken worden. Je kunt niet zomaar met een grote groep van 30, 40 of 80 personen in een restaurant terecht of zelf maaltijden bereiden. Catering is dan het toverwoord. Indien je een paar weken voor je familie evenement catering besteld en daar ook de eventuele dieet wensen door geeft, komt het met de catering dik in orde. Je kunt afspreken wat je wilt eten, op welke tijdstippen het bezorgd moet worde maar ook wat je speciale wensen zijn. Zo kan je een cateraar bijvoorbeeld ook heerlijke broodjes of taarten laten bezorgen. Een reünie met familieleden mag tenslotte wat kosten. Overigens kunnen veel eigenaren van grote groepsaccommodaties ook de catering verzorgen.

Biologische cateraar

Indien je tijdens je familiereünie gezond en lekker wilt eten, kan je overwegen een biologische cateraar in te schakelen. Peter Pan catering uit Amsterdam bijvoorbeeld. Als een duurzame cateraar voor een grote groep kookt, is dat vaak op locatie. Zo krijg je verse en veelal regionale producten die net bereid zijn. Duurzaam en bewuste beslissingen maken, kan je dus ook bij een familiereünie inclusief eten en overnachten.

grote familie samen buiten eten

Fotograaf inschakelen

En tenslotte. Je wilt je herinneringen natuurlijk op beeld vastleggen en zelf ook op de foto. Aangeraden wordt om bij een familiereünie een professionele fotograaf in te schakelen. Deze vind je bijvoorbeeld op de website freelance fotograaf. In heel Nederland zijn freelance fotografen hierbij aangesloten.

center parcs familiekorting banner