Vind hier een familieweekend accommodatie 16 personen.

16 persoons familieweekend accommodatie huren? Wie voor een familieweekend met een grote groep van 16 tot 30 personen een geschikte accommodatie zoekt, vindt deze op de website familieweekend-accommodatie.nl. 
Zie hier alle beschikbare vakantiehuizen familieweekend.

Grote vakantiehuizen 16, 18, 20 personen

Niet alleen vindt u hier grote groepsaccommodaties en andere grote vakantieverblijven, u vindt er ook familieweekend accommodaties voor 12, 14, 16, 18 en 20 personen. Ieder familieweekend is uniek.  Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit een groot en divers aanbod grote groepsaccommodaties en unieke vakantiehuizen, ook voor een familiedag, midweek of week. Zie hier alle beschikbare vakantiehuizen familieweekend.

Onze 16 persoons familieweekend accommodaties in België.

Familieweekend accommodatie 16 personen met zwembad huren.

Het ultieme familieweekend boekt u in een villa of groot vakantiehuis met zwembad. Hierbij kunt u kiezen uit accommodaties met buitenzwembad of indoorzwembad.  Een vakantiehuis met indoorzwembad heeft voor een familieweekend het voordeel dat er ook bij minder goed weer volop vermaak is. Zeker als dat binnenzwembad verwarmd is en de familieweekend accommodatie ook een privé sauna en buiten jacuzzi heeft.  Voor de kinderen is het ideaal als de familieweekend accommodatie 16 personen over indoor- en outdoor speelgelegenheid beschikt.

Familieweekend accommodaties met zwembad in Nederland.

Rolstoelvriendelijke familieweekend accommodatie 16 personen.

Bij een familieweekend heb je wel eens te maken met personen die rolstoelafhankelijk zijn. Dan is het fijn als er overnacht kan worden in een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.  Wij hebben voor u een selectie gemaakt van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die rolstoelvriendelijk zijn en geschikt voor een familieweekend. 

Familieweekend accommodatie 16 personen eten in de tuin

Een aantal van deze aangepaste accommodaties zijn slechts rolstoelvriendelijk, anderen zijn volledig aangepast voor gehandicapten. Zo is het altijd mogelijk een aangepaste familieweekend accommodatie 16 personen te huren.

Familieweekend accommodaties met zwembad aan Belgische Kust.

Familieweekend accommodatie 16 personen aan zee huren.

Een familiedag of familieweekend aan zee geeft extra glans aan het familiefeest, zeker als de accommodatie vlak aan de kust ligt. Het is via deze website mogelijk groepsaccommodaties en grote vakantiewoningen te selectere die aan ze liggen. Voor families met een groot budget, een villa aan zee met privé zwembad is helemaal fantastisch. Zeker als het privé zwembad verwarmd is en je vanuit het zwembad uitzicht op de zee hebt. Nog een tip: Een vakantiehuis met jacuzzi voor 14-16 personen huren, is ook een geweldig idee. Vooral als de jacuzzi in de tuin is, is het voor iedereen genieten.

Aan zee familieweekend accommodaties Nederland.

Familieweekend verblijven aan zee België

Liever een groot vakantiehuis 18 personen?

Een vakantiehuis voor 18 personen is net wat ruimer dan eentje voor 16 personen. En, soms heeft dat huis een slaapkamer en badkamer extra. Omdat de prijs van een huis wat groter is niet altijd hoger hoeft te zijn, heeft het dus wel degelijk zin ok ook bij grote vakantiehuizen Nederland te kijken, groter dan 16 personen.