Vind hier een groepsaccommodatie 16 personen voor familieweekend.

Vakantiehuis of groepsaccommodatie 16 personen huren voor je familieweekend? Zoals een 16 persoons groepsaccommodatie Nederland met zwembad, sauna of jacuzzi? Of een villa België 16 personen met binnenzwembad? Wij hebben de mooiste 16 persoons vakantiehuizen en groepsaccommodaties van Nederland en België voor je verzameld. Op een vakantiepark met zwembad of particulier. Ook een uniek aanbod 16 personen in Duitsland en Frankrijk.

landal zwemparadijs banner

Uniek aanbod 16 personen in België en Nederland

Huur een vakantiehuis 16 personen welke uniek is! Deze groepsaccommodaties en vakantiehuizen 16 personen in België en Nederland voor grote groepen zijn uniek. En, goed om te weten, ieder van deze familie vakantie accommodaties is geschikt voor een familieweekend of familiereünie 16 personen op basis van zelfvoorziening.


groepen groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodaties Nederland 16 personen met 8 slaapkamers.

We presenteren hieronder drie mooie groepsaccommodaties Nederland voor 16 personen met tenminste 8 slaapkamers. Een privé zwembad maakt een familieweekend compleet. Je kunt zo een uniek vakantiehuis personen Nederland op een vakantiepark of privé huren.


prive zwembad in de tuin

Drie prachtige vakantiehuizen België 16 personen met 8 slaapkamers.

Groepsaccommodatie België 16 personen huren? Deze 3 luxe vakantiehuizen 16 personen met minimaal 8 slaapkamers in België zijn eveneens geschikt voor familie groepen. Ieder van deze villa’s en grote vakantiehuizen België 16 tot 30 personen is uniek en uitermate geschikt voor het vieren van een familiereünie.


Groepsaccommodatie 16 personen huren voor je familieweekend

16 persoons familieweekend accommodatie huren? Wie voor een familieweekend met een grote groep van 16 tot 30 personen een geschikte accommodatie zoekt, vindt deze op de website Familieweekend-accommodatie.nl. Ook voor een groepsaccommodatie 16 personen België.


familie vakantie in Frankrijk

Vakantiehuis 16 personen in Duitsland huren.

We hebben ook unieke groepsaccommodaties en 16 persoons vakantiehuizen voor grote groepen in Duitsland te huur. Ook in de bekende wintersport gebieden. Een vakantiehuis of groepsaccommodatie 16 personen net over de grens is meestal wat goedkoper.


In Frankrijk een 16 persoons groepsaccommodatie huren.

Voor een familie feest of reünie in Frankrijk huur je een vakantiehuis grote groep. Er zijn in Frankrijk ook kastelen en landhuizen voor familie- en vrienden groepen 16 personen te huur. Ook met feestzaal of binnenzwembad. Dit zijn de mooiste groepshuizen en vakantiehuizen Frankrijk. Ook ideaal voor een huwelijksfeest.


Groepsaccommodatie 16 personen met zwembad

Voor je familiereünie een groepsaccommodatie 16 tot 25 personen met zwembad huren? Boek bijvoorbeeld een 16, 18, 19 of 22 of 25 persoons wellness villa, groepsbungalow of vakantiehuis met zwembad. Of een villa of vakantiehuis 16 tot 20 personen met binnenzwembad en sauna.


genieten in privé binnenzwembad

16 tot 25 persoons vakantiehuis met privé zwembad huren

Je kunt hier een vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie 16 tot 25 personen met privé zwembad huren, ook een villa aan zee 15, 16, 17 of 18 personen met privé buitenzwembad en wellness voorziening zoals sauna, jacuzzi, whirlpool of stoomdouche. Soms zijn deze als last minute beschikbaar. Er zijn ook luxe groepsaccommodaties met binnen- of buitenzwembad beschikbaar. Voor grotere familie groepen.


Landal, vakantiehuis 16 personen en 8 slaapkamers.

Op zoek naar een vakantiehuis Nederland 16 personen – 8 slaapkamers? Kijk dan met name naar het aanbod van Landal. Ook voor een vakantiehuis 18 personen-9 slaapkamers of 20 personen- 10 slaapkamers. Het is bij Landal ook mogelijk een groepsaccommodatie 24 personen met 12 slaapkamers te huren of een 15 persoons groepsaccommodatie.


roompot groepen banner

Familie vakantie

Zo een groot familie vakantiehuis of groepsaccommodatie 16 personen kan voor een familieweekend gehuurd worden maar een verblijf in het kader van een familie vakantie is natuurlijk ook mogelijk. Lees ook de mogelijkheden voor een all inclusive familie vakantie.


strandwandeling met familie

Grote vakantiehuizen 16, 18, 20 personen

Niet alleen vindt u hier grote groepsaccommodaties en andere grote vakantieverblijven, u vindt er ook familieweekend accommodaties voor 12, 14, 16, 18 en 20 personen. Ieder familieweekend is uniek.  Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit een groot en divers aanbod grote groepsaccommodaties en unieke vakantiehuizen, ook voor een familiedag, midweek of week. Zie hier alle beschikbare vakantiehuizen familieweekend.

Onze 16 persoons familieweekend accommodaties in België.


Familieweekend accommodatie 16 personen met zwembad huren.

Het ultieme familieweekend boekt u in een villa of groot vakantiehuis met zwembad. Hierbij kunt u kiezen uit accommodaties met buitenzwembad of indoorzwembad. Je kunt ook kiezen voor een familie vakantiehuis, ook met binnenzwembad.


familieweekend zwembad

Een vakantiehuis met binnnenzwembad biedt veel voordelen

Een vakantiehuis met indoorzwembad heeft voor een familieweekend het voordeel dat er ook bij minder goed weer volop vermaak is. Zeker als dat binnenzwembad verwarmd is en de familieweekend accommodatie ook een privé sauna en buitenspa heeft.  Voor de kinderen is het ideaal als de familieweekend accommodatie 16 personen over indoor- en outdoor speelgelegenheid beschikt.

Familieweekend accommodaties met zwembad in Nederland.


Rolstoelvriendelijke familieweekend accommodatie 16 personen.

Groepsaccommodatie 16 personen rolstoelvriendelijk? Bij een familieweekend heb je wel eens te maken met personen die rolstoelafhankelijk zijn. Dan is het fijn als er overnacht kan worden in een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.  Wij hebben voor u een selectie gemaakt van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die rolstoelvriendelijk zijn en geschikt voor een familieweekend. 

Familieweekend accommodatie 16 personen eten in de tuin

Een aantal van deze aangepaste groepsaccommodaties zijn slechts rolstoelvriendelijk, anderen zijn volledig aangepast voor gehandicapten. Zo is het altijd mogelijk een aangepaste familieweekend accommodatie 16 personen te huren.


Familieweekend accommodatie 16 personen aan zee huren.

Groepsaccommodatie 16 personen aan zee huren? Een familiedag of familieweekend aan zee geeft extra glans aan het familiefeest, zeker als de accommodatie vlak aan de kust ligt. Het is via deze website mogelijk groepsaccommodaties en grote vakantiewoningen 16 personne te selecteren die aan zee liggen. Voor families met een groot budget, een villa aan zee met privé zwembad is helemaal fantastisch. Zeker als het privé zwembad verwarmd is en je vanuit het zwembad uitzicht op de zee hebt. Nog een tip: Een vakantiehuis met bubbelbad voor 14-16 personen huren, is ook een geweldig idee. Vooral als de whirlpool in de tuin is, is het voor iedereen genieten.


Aan zee familieweekend accommodaties Nederland.

Familieweekend verblijven aan zee België

Familieweekend accommodaties met zwembad aan Belgische Kust.


schelpen zoeken op het strand

Liever een groot vakantiehuis 18 personen?

Een vakantiehuis voor 18 personen is net wat ruimer dan eentje voor 16 personen. En, soms heeft dat huis een slaapkamer en badkamer extra. Omdat de prijs van een huis wat groter is niet altijd hoger hoeft te zijn, heeft het dus wel degelijk zin ok ook bij grote vakantiehuizen Nederland te kijken, groter dan 16 personen.


center parcs familiekorting banner