Vind hier een familieweekend accommodatie 16 personen.

Vakantiehuis 16 personen huren voor je familieweekend? Zoals een 16, 17 of 18 persoons vakantiehuis in Nederland met zwembad, sauna of jacuzzi? 16 persoons familieweekend accommodatie huren? Wie voor een familieweekend met een grote groep van 16 tot 30 personen een geschikte accommodatie zoekt, vindt deze op de website familieweekend-accommodatie.nl.

16 personen met zwembad

Boek bijvoorbeeld een 16, 18, 19 of 22 of 25 persoons wellness villa, groepsbungalow of vakantiehuis met zwembad. Of een villa of vakantiehuis 16 tot 20 personen met binnenzwembad en sauna.

genieten in privé binnenzwembad

16 tot 25 persoons vakantiehuis met privé zwembad huren

Je kunt hier een vakantiehuis of villa 16 tot 25 personen met privé zwembad huren, ook een villa aan zee 15, 16, 17 of 18 personen met privé buitenzwembad en wellness voorziening zoals sauna, jacuzzi, whirlpool of stoomdouche. Soms zijn deze als last minute beschikbaar.
Er zijn ook luxe groepsaccommodaties met binnen- of buitenzwembad beschikbaar. Voor grotere familie groepen.

Landal, 16 personen en 8 slaapkamers.

Op zoek naar een vakantiehuis Nederland 16 personen – 8 slaapkamers? Kijk dan met name naar het aanbod van Landal. Ook voor een vakantiehuis 18 personen-9 slaapkamers of 20 personen- 10 slaapkamers

Familie vakantie

Zo een groot familie vakantiehuis 16 personen kan voor een familieweekend gehuurd worden maar een verblijf in het kader van een familie vakantie is natuurlijk ook mogelijk. Lees ook de mogelijkheden voor een all inclusive familie vakantie.

strandwandeling met familie

Grote vakantiehuizen 16, 18, 20 personen

Niet alleen vindt u hier grote groepsaccommodaties en andere grote vakantieverblijven, u vindt er ook familieweekend accommodaties voor 12, 14, 16, 18 en 20 personen. Ieder familieweekend is uniek.  Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit een groot en divers aanbod grote groepsaccommodaties en unieke vakantiehuizen, ook voor een familiedag, midweek of week. Zie hier alle beschikbare vakantiehuizen familieweekend.

Onze 16 persoons familieweekend accommodaties in België.

Familieweekend accommodatie 16 personen met zwembad huren.

Het ultieme familieweekend boekt u in een villa of groot vakantiehuis met zwembad. Hierbij kunt u kiezen uit accommodaties met buitenzwembad of indoorzwembad. Je kunt ook kiezen voor een familie vakantiehuis, ook met binnenzwembad.

familieweekend zwembad

Een vakantiehuis met binnnenzwembad biedt veel voordelen

Een vakantiehuis met indoorzwembad heeft voor een familieweekend het voordeel dat er ook bij minder goed weer volop vermaak is. Zeker als dat binnenzwembad verwarmd is en de familieweekend accommodatie ook een privé sauna en buitenspa heeft.  Voor de kinderen is het ideaal als de familieweekend accommodatie 16 personen over indoor- en outdoor speelgelegenheid beschikt.

Familieweekend accommodaties met zwembad in Nederland.

Rolstoelvriendelijke familieweekend accommodatie 16 personen.

Bij een familieweekend heb je wel eens te maken met personen die rolstoelafhankelijk zijn. Dan is het fijn als er overnacht kan worden in een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.  Wij hebben voor u een selectie gemaakt van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die rolstoelvriendelijk zijn en geschikt voor een familieweekend. 

Familieweekend accommodatie 16 personen eten in de tuin

Een aantal van deze aangepaste accommodaties zijn slechts rolstoelvriendelijk, anderen zijn volledig aangepast voor gehandicapten. Zo is het altijd mogelijk een aangepaste familieweekend accommodatie 16 personen te huren.

Familieweekend accommodatie 16 personen aan zee huren.

Een familiedag of familieweekend aan zee geeft extra glans aan het familiefeest, zeker als de accommodatie vlak aan de kust ligt. Het is via deze website mogelijk groepsaccommodaties en grote vakantiewoningen te selectere die aan ze liggen. Voor families met een groot budget, een villa aan zee met privé zwembad is helemaal fantastisch. Zeker als het privé zwembad verwarmd is en je vanuit het zwembad uitzicht op de zee hebt. Nog een tip: Een vakantiehuis met bubbelbad voor 14-16 personen huren, is ook een geweldig idee. Vooral als de whirlpool in de tuin is, is het voor iedereen genieten.

Aan zee familieweekend accommodaties Nederland.

Familieweekend verblijven aan zee België

Familieweekend accommodaties met zwembad aan Belgische Kust.

schelpen zoeken op het strand

Liever een groot vakantiehuis 18 personen?

Een vakantiehuis voor 18 personen is net wat ruimer dan eentje voor 16 personen. En, soms heeft dat huis een slaapkamer en badkamer extra. Omdat de prijs van een huis wat groter is niet altijd hoger hoeft te zijn, heeft het dus wel degelijk zin ok ook bij grote vakantiehuizen Nederland te kijken, groter dan 16 personen.