Reüniebungalow huren

Zoals een Landal reüniebungalow of Roompot bungalow voor familiereünie.

Binnenkort een reünie vieren inclusief overnachtingen en op zoek naar geschikte reünie huisjes, bungalow of groepsverblijf? Op deze pagina presenteren wij een aantal reüniebungalows voor groepen van 8 tot 24 personen. Ze worden onder andere aangeboden door Landal, Roompot, Summio en EuroParcs. Bij die parken zijn ook reünie huisjes te huur. Als je een familiereünie wilt vieren in aparte huisjes.

landal zwemparadijs banner


Kiezen voor reüniebungalow of aparte huisjes.

De ene familie kiest voor een reüniebungalow. De ander verblijf en overnacht liever in aparte huisjes. Beide mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. In één groepsaccommodatie overnachten, betekent gezelligheid en gemak. Je bent als hele groep bij elkaar ook al heb je daardoor wel wat minder privacy. Een familieweekend of familiereünie in aparte huisjes vieren, betekent dat je als ieder gezin min of meer je eigen ding kunt doen en toch met zijn allen kunt meedoen aan gezamenlijke familiespelletjes en activiteiten. Het wordt wel wat moeilijker om gezamenlijk te ontbijten en dineren. Zeker als de reünie huisjes niet direct naast elkaar liggen. Maar, met meerdere gezinnen op vakantie gaan, is zeker wel mogelijk

familieweekendaccommodatie met trampoline

Kiezen voor Landal reüniebungalow

Indien je de voorkeur geeft aan Landal heb je wat betreft reünie huisjes, groepsaccommodaties en bungalow wat te kiezen. Wel is het aanbod beperkt tot 24 personen als je in één Landal reüniebungalow wilt verblijven. Het grotje voordeel van het verblijf in een grote Landal familiebungalow of groepsverblijf is het aantal slaapkamers. Zo kan je bijvoorbeeld een 18 persoons reüniebungalow Landal huren met 9 slaapkamers of een 24 persoons groepsverblijf met 12 slaapkamers. Ideaal voor grote familie groepen. Zie hier de reüniebungalows van Landal.

Reünie bungalows Roompot.

Ook bij Roompot vind je unieke reünie huisjes en reünie villa’s en bungalows. Net zoals bij Landal gunstig gelegen en helemaal ingericht op familie uitjes en reünies. Bij Roompot vind je veel mogelijkheden een reünie bungalow aan het water te huren of met de hele familie te verblijven aan zee. Of je nu een reüniebungalow wilt huren voor 8, 19, 14 of 20 personen, je vindt deze zekere bij Roompot. Ook familie bungalows met privé sauna. Zie hier de beschikbare reünie bungalows van Roompot.

roompot groepen banner

familie en vrienden vakantie

Bij Summio Parcs een reüniebungalow huren

De naam Summio Parcs zal snel bekendheid krijgen. Zij hebben diverse familie vakantieparken overgenomen van Landal en Roompot. Indien je een luxe reünie bungalow in Nederland wilt huren, zit je bij Summio Parcs goed. Zelfs met een privé zwembad. Zie deze 8 persoons bungalow met privé zwembad op Summio Waterparc de Bloemert in Drenthe. Een unieke groepsvilla. Zie hier de beschikbare reünie bungalows van Summio Parcs. Je kunt bij deze nieuwe vakantiepark keten ook aparte huisjes of bungalows voor je familie-uitje huren.

Reüniebungalow EuroParcs

EuroParcs is helemaal ingericht voor het vieren van een familiereünie of familieweekend. Net zoals bij de andere aanbieders op deze pagina kan je ervoor kiezen om aparte huisjes te huren of te gaan voor één groepsverblijf, groepsvilla of reüniebungalow. Ook bij EuroParcs huur je zo een groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening. Maar het restaurant op het betreffende park biedt zeker ook mogelijkheden om met de hele groep uit te kunnen eten. Zie hier het familie aanbod van EuroParcs. Ook voor het huren van een groot familie vakantiehuis in Luxemburg.

grote familie samen buiten eten

Reünie bungalows Center Parcs

Center Parcs heeft wat minder grote groepsaccommodaties te huur dan bijvoorbeeld Landal en Roompot maar als je een familiereünie wilt vieren op een luxe vakantiepark met subtropisch zwemparadijs en de beste faciliteiten en voorzieningen, zit je bij Center Parcs meer dan goed. Ook voor een familiereünie Ardennen. Indien je met een grote familie of vrienden groep een weekendje weg bij Center Pars wilt boeken, kan je het beste meerdere huisjes of cottages bij elkaar boeken. Overigens kan je ook een reüniebungalow Center Parcs in België boeken. In de kustplaats De Haan vind je een mooi park van Center Parcs. Zie hier de reünie huisjes en bungalows van Center Parcs.

center parcs familiekorting banner