10 mooie groepsaccommodaties Nederland

10 mooie groepsaccommodaties Nederland gepresenteerd.

Hieronder 10 mooie groepsaccommodaties Nederland, waaronder met binnenzwembad.

Mooie groepsaccommodaties Nederland voor je familieweekend.

Familieweekend vieren? Dit zijn 10 mooie groepsaccommodaties Nederland. Omdat jullie familieweekend Nederland onvergetelijk moet zijn en een mooie groepsaccommodatie verdient.

Mooie groepsaccommodatie Zuid-Limburg

Een aantal van de mooiste groepsaccommodaties van Nederland staan in Zuid-Limburg. Landgoed De Gunhof is er daar één van en niet alleen vanwege de fantastische ligging. Deze 52 persoons groepsaccommodatie in Zuid-Limburg heeft alles in huis om een familieweekend Limburg tot een groot succes te maken. En kan je een beter hebben voor een familieweekend Nederland dan Zuid-Limburg met zijn mooie Maastricht en Valkenburg?

Landgoed de Gunhof - Nederland - Limburg - 52 personen

Mooie groepsaccommodaties met binnenzwembad in Groningen

In Groningen vind je 4 mooie en historische groepsaccommodaties met eigen binnenzwembad, diverse wellness faciliteiten, indoor en outdoor sport- en spelmogelijkheden en nog veel meer. Ze zijn uitermate geschikt voor familie groepen van 18 tot 30 personen. Met veel binnen- en buitenruimte. Je vindt ze op het internet onder de naam Romantischerijksmonumenten.nl. Eén van die groepsaccommodaties Groningen met binnenzwembad is Landgoed ter Wupping. Deze 18 tot 20 persoons groepsaccommodatie behoort zeker ook tot de mooiste en meest bijzondere van Nederland. Voor groepen die in een bijzondere én luxe groepsaccommodatie willen verblijven en overnachten.

Binnenzwembad bij Landhuis ter Wupping

Mooie groepsaccommodaties Overijssel

In Overijssel vind je veel mooie groepsaccommodaties. Niet alleen in de omgeving van bijvoorbeeld de Sallandse Heuvelrug, Giethoorn of de Weerribben maar ook elders in Overijsel. De meeste groepsaccommodaties in Overijssel zijn verbouwde boerderijen of vakantieboerderijen. Soms staat een groepsverblijf Overijssel op een familie vakantiepark. Eén van de mooiste familie vakantieparken Overijssel is Landal Vakantiepark De Hellendoornse Berg. Daar kan je een groepsaccommodatie voor 24 personen huren. Deze 24 persoons groepsaccommodatie Hellendoornse Berg is zeker een aanrader en mag in deze top 10 mooie groepsaccommodaties Nederland.

De Hellendoornse Berg 24CT - Nederland - Overijssel - 24 personen img

Mooie groepsaccommodaties Drenthe

Menig familieweekend Nederland wordt in Drenthe gevierd. En dat is best logisch. In Drenthe vind je nog uitgestrekte bossen en heidevelden. Lees hier wat de mooiste bossen van Drenthe zijn. Je kunt er nog uren wandelen of fietsen zonder veel massa’s mensen tegen te komen en je vindt er nog ruimte en rust. Daarnaast zijn de groepsaccommodaties Drenthe geschikt voor kleine en grote groepen en kunnen ook vriendengroepen en scholen in Drenthe terecht. Eén van de mooiste groepsaccommodaties Drenthe voor een familieweekend is vakantieboerderij Ellertshaar. Deze 30 persoons groepsaccommodatie in Drenthe kan ook gehuurd worden door groepen van 20 tot 28 personen. Voor een onvergetelijk familieweekend Drenthe.

Vakantieboerderij Ellertshaar - Nederland - Drenthe - 30 Personen img

Mooiste groepsaccommodatie van Noord-Brabant

Wat de mooiste groepsaccommodatie van Noord-Brabant is, is persoonlijk en hangt af van het karakter van het familieweekend en de grootte en de samenstelling van de groep. Eén van de mooiste groepsaccommodaties Noord-Brabant met binnenzwembad is ongetwijfeld La Grande Maison Douce. Deze luxe familie groepsaccommodatie 16 personen in Noord-Brabant met binnenzwembad, hottub en vele ander faciliteiten springt er uit door de vele voorzieningen, bijzondere sfeer en mooie ligging. Indien je een familie vakantie of weekendje weg met de familie in Noord-Brabant wilt organiseren en een fijne groepsaccommodatie zoekt, is dit één van de aanraders. De andere aanraders vind je in de categorie groepsaccommodaties Noord-Brabant.

La Grande Maison Douce - Nederland - Noord-Brabant - 16 personen - buitenzijde

Mooie groepaccommodatie in Zuid-Holland

Ook in Zuid-Holland komen we wat betreft de mooiste groepsaccommodatie uit op een vakantiepark van Landal. Landal de Reewijwijkse Plassen is een fantastisch vakantiepark voor een familieweekend aan het water. En je kunt op dit park een 20 persoons groepsaccommodatie huren. Dit Landal Park in Reeuwijk is ook nog eens een duurzaam vakantiepark met binnenzwembad. Dat maakt alles bij elkaar genomen dan deze groepsaccommodatie 20 personen Reeuwijkse Plassen tot de mooiste van Zuid-Holland behoort. Je bent zo in Gouda, Utrecht en andere plaatsen in de Randstad.

Landal Reeuwijkse Plassen 20 C - Reeuwijk - Zuid Holland - 20 personen - aanlegsteiger

Grote groepsaccommodatie Friesland

Deze 60 persoons groepsaccommodatie in Pingjum met 21 slaapkamers is zeker wel de mooiste groepsccommodatie Friesland voor grote groepen. Je kunt daar een familieweekend met 40 tot 60 personen vieren en verblijft in een luxe welllness accommodatie niet ver van de Waddenzee. Deze groepsaccomodatie Friesland 60 personen, staat ook wel bekend onder de naam De Welstand. Ook geschikt door de aanpassingen voor een mindervaliden vakantie Friesland. De provincie Friesland staat met name bekend vanwege de vele mogelijkheden watersport. Je kunt er in het kader van die watersport ook een watervilla huren.

Natuurhuisje in wunseradiel

Meer mooie groepsaccommodaties in Nederland

Dit waren 10 voorbeelden van mooie groepsaccommodaties in Nederland. En allemaal perfect voor het vieren van een familieweekend. In Nederland vind je meer dan 1.000 accommodaties voor groepen. Van goedkope tot super luxe groepsaccommodaties. Je vindt jouw unieke familie vakantiehuis in onze blog “groepsaccommodatie Nederland”. Daar kan je per provincie de voor jou mooiste groepsaccommodatie Nederland vinden.