Tips organiseren familieweekend.

Een familieweekend organiseren? Op zoek naar een geschikte familie groep accommodatie? Zoals een villa of groepsaccommodatie met zwembad? Wie een familieweekend of familievakantie gaat organiseren, heeft misschien wel baat bij deze praktische tips organiseren familieweekend. Voor het vinden van een leuke groepsaccommodatie bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld op een familie vakantiepark. Ook handig voor een familie vakantie Nederland op basis zelfvoorziening. Wat dacht je van Texel? Niet alleen voor het boeken van een familieweekend accommodatie of familiereünie maar ook voor andere zaken.

landal zwemparadijs banner


fietsen met familie op de veluwe

Familieweekend vieren Tip één.

Eerste tip: Vind hier een familieweekend accommodatie. Boek bij voorkeur een groepsaccommodatie met eigen sanitair. Dat is een eerste vereiste om in luxe en met goed sanitair te kunnen genieten. Tip: Heb je een elektrische auto? Sinds kort kan je ook grote vakantiehuizen met een laadpaal voor opladen elektrische auto huren.

Familieweekend bij Landal vieren

Landal Green Parks heeft ook aantrekkelijke familie parken met luxe en grote accommodaties. Zeker als je een groot vakantiehuis Nederland zoekt tussen de 12 en 24 personen, heeft Landal ook grote keuze maar je kan ook een 30 persoons groepsaccommodatie bij Landal huren. Ook voor een groot vakantiehuis aan het water. Tip, kijk eens naar deze 22 persoons groepsvilla Landal Veluwemeer.

met de familie eten

Landal 24 personen

Landal Green Parks heeft met name een aantal ontzettend mooie accommodaties in de categorie familievilla’s 24 personen met 12 slaapkamers. Een voorbeeld is deze 24 persoons familievilla op de Hellendoornse Berg in Overijssel. Maar ook bijvoorbeeld Landal Aelderholt 24 personen Drenthe is een fantastische keuze.


Familieweekend vieren bij Center Parcs

Center Parcs heeft luxe familie vakantieparken met binnenzwembad en indoorspeeltuin in onder andere Nederland, België, Frankrijk en Duitsland met familie vakantieverblijven van 10 tot wel 20 personen. Ook te boeken als locatie familiereünie zelfvoorziening. Wat dacht je van deze 18 persoons groepsbungalow in de Ardennen? Of deze 12 persoons watervilla in Flevoland? Center Parcs staat bekend om de luxe parken met vele indoor- en outdoor recreatie mogelijkheden en dat maakt de parken zo geschikt voor een actief familie weekend. Of de zon nu schijnt of het regent of sneeuwt. Bij Center Parcs kan je het hele jaar door genieten van een geweldige familie vakantie of familie weekend.


buiten eten met groep vrienden

Roompot en familie vakantieparken

Ook Roompot heeft aantrekkelijke familie vakantie parken, ook aan het water en met jachthaven en aanlegsteiger voor de boot. Ook in Zuid-Holland. Of je nu een vakantiehuis Nederland 15 personen zoekt met sauna of een goedkope groepsaccommodatie 18 personen aan het water, bij Roompot heb je een enorme keuze als het om familie accommodaties gaat. Ook als je een groepshuis Nederland aan zee wilt huren of een vakantiepark Nederland zoekt midden in het bos.


vakantie met grote groep familie

Goedkope groepsaccommodatie huren voor je familieweekend

Budget klein maar ambities groot? Met deze familieweekend tips kan je een goedkope groepsaccommodatie huren.


Groepsaccommodatie 12 tot 20 personen.

Voor een familieuitje, familieweekend of reünie met een groep van 12 tot 20 personen en kinderen, huur je bij voorkeur een groot vakantiehuis of groepsverblijf particulier of familievilla of groepsbungalow op een vakantiepark met binnenzwembad en indoorspeeltuin. De keuze in deze categorie familie vakantieverblijven is bijzonder groot. Een aanrader is deze 20 persoons groepsvilla met bioscoop, sauna en bubbelbad of deze 14 tot 16 persoon familievilla op Beachresort Nieuwvliet-Bad. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van de mogelijkheden. Het aanbod 12 tot 20 persoons familie weekend accommodaties is enorm.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodatie 20 personen huren familieweekend

Familieweekend met 16 tot 20 personen vieren? Huur dan een 20 persoons groepsaccommodatie familieweekend. Binnen deze categorie familieweekend accommodaties heb je de keuze uit een particuliere groepsaccommodatie of eentje op een vakantiepark van Landal, Roompot, RCN of andere vakantiepark keten. Bij de laatste, RCN vakantieparken, kan je een 20 tot 24 persoons groepsaccommodatie Drenthe of Flevoland met zondagskerk huren. RCN parken zijn namelijk christelijke vakantieparken. Zie met name de 24 persoons RCN groepsaccommodatie Drenthe, RCN De Noorster.


strandwandeling met familie

30 persoons groepsaccommodatie vinden

Indien je een familiereünie of familieweekend 24 tot 30 personen wilt vieren, ben je voor de overnachting aangewezen op één grote groepsaccommodatie of meerdere kleintjes. De meeste familie groepen kiezen voor een luxe groepsaccommodatie 30 personen en dan bij voorkeur eentje met binnen- en – of buitenzwembad. Je kunt zo een 30 persoons groepsaccommodatie in Nederland, België of Duitsland huren en in deze categorie zijn ze ook met 15 slaapkamers te huur. Op deze site vind je een uitgebreid aanbod particuliere groepsaccommodaties 30 personen. Meestal te boeken op basis van zelfvoorziening. Ook met airco te huur. Catering is echter steeds vaker mogelijk.


10 mooie groepsaccommodaties in Nederland.

We hebben 10 mooie groepsaccommodaties Nederland geselecteerd. Deze zijn extra aantrekkelijk voor een familieweekend Nederland. Welke groepsaccommodatie Nederland het meest geschikt is voor jullie familie vakantie, is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, beschikbaarheid en budget. Je kunt hier ook een groepsaccommodatie 20-22 personen huren. Dat zijn de meest geboekte accommodaties voor familie groepen.


Tips huren familie vakantiehuis

Familie vakantiehuis huren? Organiseer je een familie weekend of familie vakantie van meer dan 3 dagen? Deze tips organiseren familie weekend zijn grotendeels ook van toepassing op organiseren van een familie vakantie in Nederland of België. Ook voor een familie vakantie met opa en oma en verblijf in een familie accommodatie op een familie vakantiepark met familie villa’s of familie bungalows. Deze tips zijn ook van toepassing bij het huren van een vakantiehuis met sloep of groot familie vakantiehuis.


spelletje spelen met elkaar

Tips groepaccommodatie Nederland huren.

Een groepsaccommodatie in Nederland huur je niet iedere dag. Klein vakantieland met enorme verschillen. Op deze website vind je hele specifieke tips. Ook waar je op moet letten als je een groepsaccommodatie Nederland voor een hele grote groep wilt boeken.


Het vinden van een geschikte groepsaccommodatie België.

Wat voor Nederland geldt, is zeker ook van toepassing op België. Indien je een groepsaccommodatie België huren wilt, is het zaak dat te doen in de regio die aansluit bij jullie geplande familie activiteiten. De familieweekend locatie en accommodatie moeten op elkaar aansluiten.


Tips familieweekend of familie vakantie voorbereiden.

 • Tip 1: Laat niet meer dan 2 a 3 personen het familieweekend of de familie vakantie organiseren.
 • Tip 2: Stel een maximaal budget voor je familie vakantie of familieweekend vast.
 • Tip 3: Nodig iedereen bijtijds uit. Doe dat zo veel mogelijk persoonlijk
 • Tip 4: Informeer wie er een bepaald dieet heeft, ook handig als je zelf gaat koken. Bij het zelf koken. Huur een familie villa of familie vakantiehuis op basis van zelfvoorziening. Ga alleen voor een familie vakantieverblijf met een professionele keuken
 • Tip 5: Zijn er mensen die niet over eigen vervoer beschikken?? Inventariseer en maak een aangepast vervoersplan.
 • Tip 6: Een groepsaccommodatie met binnenzwembad boeken? Doe dat tenminste 6 maanden vóór je weekendje weg met je familie.
 • Tip 7: Zijn er familieleden slecht ter been of mindervalide?? Regel aangepast vervoer en boek een aangepaste groepsaccommodatie of aangepast familie vakantiehuis.
 • Tip 8: Wil je live muziek tijdens je familieweekend??? regel minimaal 6 maanden vooruit een band.
 • Tip 9: Kunnen bepaalde familieleden niet met elkaar overweg?? Nodig toch iedereen uit. Een familieweekend of familie vakantie
  verbroedert.
 • Tip 10: Boek een kindvriendelijke familieweekend accommodatie, liefst met tuin, speelmogelijkheden.
 • Tip 11: Spreek af wie er foto’s of films maakt tijdens het weekend met de familie.
 • Tip 12: Maak eventueel een Facebook pagina voor de familie vakantie of het familieweekend aan en deel zo foto’s en ervaringen.


tips familieweekend

Tips voor huren familieweekend accommodatie en organiseren familieweekend.

 • Tip 1: Boek een familieweekend accommodatie 6 tot 12 maanden vooraf.
 • Tip 2: Laat iedere familie een gelijk bedrag betalen en één persoon verantwoordelijk zijn voor de financiën.
 • Tip 3: Sluit altijd een annuleringsverzekering af.
 • Tip 4: Boek in de winter een groepsaccommodatie met binnenzwembad of privé sauna. Een vakantiehuis met indoorzwembad is ideaal.
 • Tip 5: Huisdieren mee op familie weekend?? Boek een accommodatie waar huisdieren welkom zijn.
 • Tip 6: Zelf koken tijdens familieweekend?? Boek groepshuizen met professionele keuken en afwasmachine.
 • Tip 7: Kok inhuren?? Huur een kok minimaal 3 maanden voor het betreffende weekend in en laat de kok ook de boodschappen doen.
 • Tip 8: Catering? Boek je cateraar tijdens je familie vakantie, familie weekend of familie reünie ook minimaal 3 maanden van tevoren.
 • Tip 9: Uit eten?? Boek een familieweekend accommodatie in de buurt van restaurants, bijvoorbeeld op familiepark met restaurant.
 • Tip 10: Weinig tijd om ideale familie weekend accommodatie te zoeken?? Geef ons een vrijblijvende opdracht de perfecte accommodatie te zoeken. Boek bijvoorbeeld een familieweekend accommodatie in Limburg met open haard.
 • Tip 11: Goedkope groepsaccommodatie voor familieweekend?? Boek een accommodatie op basis zelfvoorziening en zonder onnodige voorzieningen.
 • Tip 12: Een vakantiehuis met aanlegsteiger huren is ook leuk. Voor een familieweekend met de boot.
 • Tip 13: Een familieweekend met 10 personen vieren? Huur dan een vakantiehuis 12 personen. Je hebt dan meestal 1 slaapkamer en 1 badkamer extra.

Als je een vakantie aan het Gardameer boekt, boek dan een familie accommodatie direct aan het water. Dit waren onze tips voor organiseren familieweekend en boeken familieweekend accommodatie! Veel plezier met de voorbereiding!


roompot groepen banner