Roompot Zeeland

Roompot Zeeland, voor een onvergetelijk familieweekend aan zee.

Als je een familie vakantiepark aan zee in Nederland zoekt, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden die Roompot Zeeland je biedt. Met grote parken zoals Roompot Beach Resort in Kamperland en Beach Resort Nieuwvliet-Bad bijvoorbeeld, is er een ruime keuze. Of je nu een familieweekend accommodatie voor 8, 10, 12, 14, 16 of 18 of 36 personen zoekt, bij Roompot Zeeland vind je de villa, groepsbungalow of groepsaccommodatie Zeeuwse kust, welke bij jullie familie weekend plan past. Ook voor groepen va 20 personen.

landal zwemparadijs banner

5 parken die er voor een familieweekend Zeeland uitspringen

Roompot Zeeland heeft in totaal een aanbod van 24 vakantieparken aan de Zeeuwse kust, van Walcheren tot Zeeuws-Vlaanderen. Van die 24 Roompot vakantieparken hebben er 5 de beschikking over een binnenzwembad en grote villa’s en familieweekend accommodaties. Deze Roompot vakantieparken Zeeland zijn Roompot Beach Resort in Kamperland, Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Noordzee Résidence De Banjaard in Kamperland, Buitenhof Domburg, Vakantiepark Aquadelta Grevelingenmeer. Dit park aan het water ligt in Bruinisse.

groepen groepsaccommodaties banner

Résidence Cadzand-Bad aan het strand

Roompot parken met indoor- en outdoor faciliteiten.

Deze Roompot Zeeland parken hebben naast een overdekt zwembad vele andere indoor- en outdoor faciliteiten. Daarnaast een goed restaurant. Er is zo veel te doen in en rond deze Roompot Zeeland vakantieparken dat je voor een gezellig en actief familieweekend niet van het vakantiepark af hoeft. En, er is ook bij minder goed weer ook binnen veel te doen. Je kunt op deze parken ook een luxe familie villa boeken, ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg in de voorjaarsvakantie, herfstvakantie of met Kerst.


Roompot Zeeland, Buitenhof Domburg.

Indien je een luxe familieweekend Zeeland wilt organiseren inclusief overnachting, is Roompot Buitenhof Domburg de meest luxe optie. Op dit luxe villapark aan zee zijn villa’s voor groepen van 8 tot wel 18 personen te huur. De zeer ruime villa voor 18 personen heeft 7 slaapkamers, 3 badkamers, vloerverwarming alsmede een wasmachine en wasdroger. De 10 persoons villa met privé sauna heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. De luxe Roompot Zeeland villa op dit park voor 16 personen, de FV16 Comfort, heeft 8 slaapkamers, 3 badkamers, een sauna en wasmachine en droger. Goed om te weten is dat Buitenhof Domburg een overdekt zwemparadijs heeft en de gezellige badplaats Domburg op korte afstand van het park ligt. Misschien wel het meest geschikte Roompot villapark voor een familieweekend Nederland.

Roompot Vakantiepark Aquadelta

Roompot Zeeland Aquadelta is een vakantiepark met binnenzwembad aan het Grevelingenmeer. Ideaal voor een familieweekend aan het water. Op dit unieke vakantiepark zijn familievilla’s voor 12, 14 en 20 personen te huur. De 14 persoons villa staat bekend als Heerenhuys Comfort 14 en heeft 6 slaapkamers, 4 badkamers, een bubbelbad en privé sauna. Genieten dus. De 20 persoons familie villa staat bekend onder de naam Hofstede Comfort 20 en heeft 8 slaapkamers, 4 badkamers en een veranda. Deze luxe familievilla’s zijn regelmatig als last minute Roompot Zeeland te huur. Met een aantrekkelijke korting. Dat geldt ook voor de 12 persoons groepsaccommodatie op dit Roompot park.

roeiboot met gezin

Noordzee Résidence De Banjaard, Kamperland

Op Roompot Zeeland Noordzee Résidence De Banjaard zijn 10 en 16 persoons familie villa’s te huur. De grootste familievilla, die voor 16 personen heeft maar liefst 8 slaapkamers, 3 badkamers en een privé sauna. Daarnaast heeft deze 16 persoons groepsaccommodatie Zeeland ook een wasmachine en wasdroger. Ideaal voor een weekendje weg met kinderen. De 10 persoons familievilla’s hebben 5 of 4 slaapkamers. Je kunt op dit Roompot Zeeland park ervoor kiezen een groepsvilla met infraroodsauna te huren. Dit luxe vakantiepark ligt bijna direct aan de zee en een schoon strand.

Roompot Zeeland Beach Resort

Roompot Beach Resort ligt ook in Kamperland. Op dit kindvriendelijke vakantiepark is een 14 persoons groepsbungalow met 6 slaapkamers en 2 badkamers te huur. Deze luxe villa voor 14 personen heeft een privé sauna, kindvriendelijke inrichting en ligbad als voorkeursoptie. Ook zijn er 8 persoons bungalows op dit Roompot Kamperland park te huur, ook met privé sauna. Door de ideale ligging aan ze en nabij het Veerse Meer is dit park ideaal voor een familieweekend. Ook leuk om met meerdere gezinnen te boeken en bijvoorbeeld 2 of 3 huisjes of bungalows te huren. Meer Roompot mogelijkheden voor 14 personen buiten Zeeland? Zie hier informatie over Roompot 14 personen

roompot groepen banner

schelpen zoeken op het strand

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Familieweekend in Zeeuws-Vlaanderen vieren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Net zoals de andere parken in dit overzicht is dit een Roompot Zeeland vakantiepark met binnenzwembad. Op dit fijne park zijn luxe familievilla’s met privé sauna te huur. Ideaal voor een familieweekend of familiereünie is bijvoorbeeld de 16 persoons familievilla FV16 luxe welke over 7 slaapkamers, 4 badkamers en een infraroodsauna beschikt. Dit is tevens de grootste groepsaccommodatie Zeeland op dit vakantiepark. De andere familie villa’s zijn geschikt voor groepen van maximaal 10 personen. Wellicht het vermelden waard. Onder de naam Jeugdvilla V10 Luxe is een villa voor 10 personen met sauna, trampoline en tafeltennistafel te huur.

22 personen bij Landal in Nieuwvliet-Bad

Landal GreenParks heeft een 22 persoons groepsaccomodatie in Nieuwvliet-Bad beschikbaar. Deze 22 persoons Landal villa in Zeeland heeft maar liefst 11 slaapkamers. Vind hier informatie over deze Landal Zeeland villa 22 personen.

Landal Nieuwvliet Bad 22c

Gratis WIFI op deze Roompot vakantieparken Zeeland

Het is goed om te weten dat het gebruik van de WIFI in deze villa’s Zeeland gratis is.

Huisdieren veelal toegestaan

Huisdieren zoals honden zijn veelal welkom. Je vindt de informatie hierover per familievilla of Roompot groepsaccommodatie Zeeland.

hond opkomende zon

Familie accommodaties groter dan 18 personen

Indien je een familieweekend inclusief overnachting organiseert voor een groep groter dan 18 personen en graag in Zeeland wilt verblijven, is een optie 2 of 3 accommodaties op één van deze 5 luxe familieparken Roompot te boeken. Boek voor een weekendje weg met een grote groep bijvoorbeeld 2 Roompot Zeeland groepsaccommodaties van 18 personen. Een andere optie is een particuliere groepsaccommodatie Zeeland te boeken. Deze zijn beschikbaar voor grote groepen tot wel 30 personen.

plezier op de glijbaan in binnenzwembad

Meer vakantieparken met binnenzwembad

In Nederland vind je meerdere vakantieparken met binnenzwembad. In bijna alle gevallen kan je op die luxe parken met wellness faciliteiten familie weekend accommodaties huren.

center parcs familiekorting banner