Een groepsaccommodatie 20 tot 22 personen als familieweekend accommodatie huren.

Op zoek naar een groepsaccommodatie 20 tot 26 personen? Wij hebben de mooiste familieweekend accommodaties voor groepen hier voor je verzameld.

landal zwemparadijs banner

Gezellige groepsaccommodatie 20 tot 22 personen huren

Een familieweekend met 20, 22, 24 of 26 personen vieren en op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in België of Nederland?

Ook voor grote groepen hebben we veel mogelijkheden.

Wij hebben de mooiste familieweekend accommodaties op deze website verzameld. Voor groepen van 6 tot wel 60 personen. Of je voor je familieweekend nu een vakantieboerderij of villa zoekt, alle types groepsverblijven vind je hier. Ook een 20 persoons groepsaccommodatie Ardennen met zwembad.

groepen groepsaccommodaties banner

Groepsaccommodatie 20 tot 22 personen met zwembad

Overnachten in een groepsaccommodatie met zwembad? Dat is extra genieten. Zeker als de groepsaccommodatie ook over een sauna beschikt, aparte eetzaal en tafeltennistafel en poolbiljart. Er zijn via deze site familie groepsaccommodaties te huur voor groepen van 20 tot 30 personen. Voor een familieweekend Nederland of België 18 personen, kan je ook kijken naar grotere groepsverblijven. Je kunt als groep altijd kiezen voor een grote groepsaccommodatie met buiten- of binnen zwembad. Dan heb je meer ruimte en privacy.


tips familieweekend

roompot groepen banner

En als je kiest voor een familieweekend op een vakantiepark van Landal kan je de meeste wellness faciliteiten gratis bezoeken.

Groepsaccommodatie 20 of 22 personen met 7, 8 of meer slaapkamers huren

Bij een familieweekend is privacy en goed kunnen slapen belangrijk. Daarom wordt door ons aangeraden altijd een groepsaccommodatie te boeken met voldoende slaapkamers. Het is ook prettig als iedere slaapkamer zijn eigen badkamer en toilet heeft. In het geval je een groepaccommodatie voor 20 personen huurt, kun je een accommodatie met maximaal 12 slaapkamers huren. In het geval van een 22 persoons groepsaccommodatie kan je ervoor kiezen een accommodatie voor grote groepen te kiezen met 13, 14 of meer slaapkamers. Het kan zijn dat je daarvoor een grote groepsaccommodatie 30 personen moet boeken.

Groepsaccommodatie 22 personen in Nederland huren

Als je een familieweekend in eigen land wilt vieren en de familieleden wonen in Nederland, heb je de keuze uit meer dan 200 familieweekend accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 20 of 22 personen. Het is afhankelijk van jullie voorkeur, welke provincie het meest aantrekkelijk is voor jullie familieweekend Nederland. Als je een groepsaccommodatie aan zee wilt boeken zijn de Waddeneilanden en Zeeland aantrekkelijk. Voor een accommodatie midden in de bossen huur je een groepsaccommodatie op de Veluwe of Drenthe. En voor een familieweekend aan het water zijn de Friese Meren en het IJsselmeer het meest aantrekkelijk. Tijdens je familieweekend Nederland een tochtje met de boot maken? Dat is zeker een goede familieweekend tip.

Groepsaccommodatie met speelgelegenheid kinderen huren

Op zoek naar een groepsaccommodatie met trampoline, schommels en speeltuin? Bij een familieweekend is het ontzettend belangrijk dat de kinderen plezier kunnen maken. Een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie met speeltuin is dan een goed idee. Als je een familieweekend in de winter of voorjaar boekt, is het wellicht een goed idee om een groepshuis op een vakantiepark met indoor speeltuin en binnen zwembad te boeken. De kinderen kunnen zich dan ongeacht de weer omstandigheden vermaken. En als de kinderen het naar de zin hebben, heeft iedereen het naar de zin!

center parcs familiekorting banner