Luxe groepsaccommodatie

Een luxe groepsaccommodatie huren voor familieweekend of reünie.

Luxe groepsaccommodatie huren? Wij hebben de meeste luxe en geschikte groepsaccommodaties voor familie groepen hier geselecteerd. Zo heb je snel de meest geschikte groepsaccommodatie gevonden voor jullie luxe familie uitje in Nederland, België of Duitsland. Ook voor groepsuitjes te huur. Zelfs luxe groepsaccommodaties en andere luxe vakantieverblijven met verwarmd privé binnenzwembad te huur.

landal zwemparadijs banner

Luxe groepsaccommodaties familie groepen.

Huur een luxe groepsaccommodatie op basis zelfzorg of verzorgd met catering.


groepen groepsaccommodaties banner

Luxe groepsaccommodaties Nederland

Luxe groepsaccommodatie in eigen land huren? In Nederland hebben wij een groot aanbod luxe familievilla’s, groepsbungalows, groepshuizen en andere typen luxe groepsaccommodaties te huur. Groepsaccommodaties met eigen sanitair. Ook met privé zwembad, sauna of jacuzzi.


prive zwembad in de tuin

Op vakantiepark of particulier.

Maak bij de huur van een luxe groepsaccommodatie Nederland de keuze uit luxe accommodaties op vakantieparken of huur een luxe, particuliere groepsaccommodatie Nederland. De laatste categorie vind je met name bij Groepen.nl. Ook als je een grote groepsaccommodatie Nederland wilt huren. Sommige van deze luxe groepsaccommodaties hebben een terras. Soms met buitenkeuken en buitenhaard.


Voor 10 personen een luxe groepsaccommodatie huren

Groepsaccommodaties voor 10 personen zijn vaak familievilla’s of groepsbungalows. Meestal met 4 of 5 slaapkamers en een wellness voorziening zoals privé sauna, hottub, whirlpool of ligbad. Soms zijn luxe groepsaccommodaties 10 personen zelfs 6 slaapkamers vakantiehuizen .


buiten eten met groep vrienden

Luxe groepsaccommodatie 20 personen huren

De gemiddelde groepsgrootte bij familie- en vrienden weekend is 18 personen. Vandaar dat veel van deze vrienden- en familie groepen op zoek gaan naar een luxe groepsaccommodatie 20 personen en dan bij voorkeur een luxe groepsverblijf met zwembad en indoor- en outdoor recreatiemogelijkheden.


Luxe vakantieparken en familie weekenden.

Steeds vaker zoeken families naar een luxe 20 persoons groepsaccommodatie op een groot en luxe vakantiepark. Dit omdat je dan de familie activiteiten op het park zelf kunt organiseren en uit eten in het restaurant van het park kan. Groepsaccommodaties 18, 20, 22 tot 24 personen worden in Nederland steeds vaker op dit type vakantieparken met een uniek aanbod luxe groepsaccommodaties en groepsvilla’s geboekt.


groepsaccommodatie met sauna

Particuliere groepsaccommodatie in Nederland boeken

Luxe accommodatie in Nederland huren voor groep groter dan 20 personen? Zoals een luxe groepsaccommodatie 30 personen? Bij voorkeur met zwembad, recreatieruimte of speelkamer kinderen en één of meer extra wellness faciliteiten? En dan ook nog een grote tuin en terras? Eventueel met kampvuurplaats of buitenkeuken? Kijk dan bij het aanbod luxe, particuliere groepsaccommodaties Nederland. Met name te vinden bij onze samenwerkingspartner Groepen.nl.


Luxe groepsaccommodatie Nederland huren op vakantiepark

Indien jullie je familie reünie of vakantie Nederland graag willen vieren op een vakantiepark, is het goed om te weten dat de luxe groepsaccommodaties op deze familieparken van o.a. Landal, Roompot en EuroParcs bedoeld zijn voor groepen van maximaal 20 tot 24 personen. In Drenthe en Limburg kan je een grotere groepsaccommodatie op een vakantiepark boeken. Veel families boeken een aantal huisjes bij elkaar op zo een park. Ideaal als je met meerdere gezinnen op vakantie gaat.


familieweekend samen eten

Particuliere groepsaccommodatie België huren

Wie zijn familiereünie in België wil vieren met een grote groep, heeft de keuze uit een groepsaccommodatie België particulier of op een vakantiepark. Zodra jullie familie groep groter is dan 12 of 20 personen, ben je in België bijna altijd aangewezen op particuliere groepsverblijven. Dit komt omdat de vakantieparken België niet ingericht zijn op grote familie- of vrienden groepen. Een luxe familievilla of groepsvilla bij bijvoorbeeld Center Parcs België huren, is wel mogelijk. Echter niet voor hele grote groepen. Lees hier meer over het vieren van een familieweekend België.

roompot groepen banner


fietsend meisje met hond in de natuur

Luxe groepsaccommodaties Belgische Ardennen

Het grootste aanbod luxe groepsaccommodaties België vind je in de Ardennen. Het is dan ook niet zo moeilijk een luxe groepsaccommodatie België met zwembad te huren of een luxe vakantieadres België te vinden voor een hele grote groep. Luxe groepsaccommodaties Belgische Ardennen zijn te huur voor groepen van 12-18 of 24 personen maar grote familie groepen van 30, 40 of 50 personen kunnen ook prima in de Belgische Ardennen terecht. Ook voor een luxe groepsaccommodatie België met binnenzwembad en sauna of hottub.


Luxe groepsaccommodaties met zwembad

Voor veel groepen is een groepsaccommodatie pas luxe als deze over eigen sanitair, goede hotelbedden en een privé zwembad beschikt. En dan bij voorkeur een groepsvilla met privé binnenzwembad. Eventueel met hottub. Het is dan ook goed om te weten dat je op deze site het grootste aanbod luxe groepsaccommodaties met privé buiten- of binnenzwembad vindt. Ook te huren met de kerstvakantie of met Pinksteren.


genieten in privé binnenzwembad

Bijzondere accommodaties te huur.

Bijzonder en toch luxe accommodatie voor grote groep huren? Ook landhuizen, familievilla’s en kasteelboerderijen met privé en verwarmd binnenzwembad te huur. Deze zijn beschikbaar voor familie groepen van 8 tot wel 60 personen. Je kunt dus ook een luxe groepsaccommodatie met overdekt zwembad voor een familie groep van 30, 40 of 50 personen huren.


Luxe groepsaccommodaties aan zee te huur.

Aan zee is het goed vertoeven. Het is dan ook zeker geen goed idee om je familiereünie aan zee te vieren. In België, Nederland en Frankrijk vind je de meest luxe groepsaccommodaties aan zee. Niet alleen voor groepen van 10, 12, 15 of 16 personen maar ook voor grotere familie groepen. Soms is het zelfs mogelijk een luxe groepsaccommodatie 40 personen te huren aan de kust. Het aanbod luxe en grote groepaccommodaties aan zee is echter zéér beperkt.


gezin met hond op het strand

Vakantieparken en villaparken aan zee

De meeste van deze luxe groepsverblijven vind je op de luxe vakantie- en villa parken aan zee. Hele grote groepen zouden een paar huisjes, bungalows of groepsvilla’s op zo een park aan de kust bij elkaar kunnen huren. Aanrader, deze groepsvilla aan zee in Ouddorp, Zuid-Holland. Voor groepen die een luxe groepsaccommodatie aan zee in Zuid-Holland zoeken. Of deze, voor 24 personen aan zee Texel.


In Duitsland een luxe familie locatie vinden

Wie een luxe groepsaccommodatie Duitsland zoekt, ook net over de grens bij Nederland, komt hier volop aan zijn trekken. Het aanbod luxe accommodaties voor grote groepen in Duitsland is groot. Ook in de omgeving van Winterberg. Veel familie groepen boeken bij voorkeur een grote grooepsaccommodatie Duitsland net over de grens bij Nijmegen of bij Denekamp of Oldenzaal. Groepsaccommodaties in Duitsland die net over de grens liggen zijn veelal luxer en goedkoper. Dit zijn grote groepsaccommodaties in Duitsland.


familie vakantie in Frankrijk

In Frankrijk een luxe groepsaccommodatie huren

Wie met familie of vrienden een luxe vakantieverblijf in Frankrijk zoekt, heeft bij ons vele aantrekkelijke mogelijkheden. Van een luxe groepsvillla Frankrijk met privé binnen- of buitenzwembad tot een luxe en grote groepsaccommodatie Frankrijk. Ook kan de een luxe groepsaccommodatie Frankrijk aan de kust huren, zowel in Zuid-Frankrijk als in bijvoorbeeld Normandië en Bretagne. Voor als je een goedkope of luxe groepsaccommodatie Frankrijk wilt huren.


samen aan tafel senioren

Luxe groepsaccommodaties voor ouderen te huur

Als je met pensioen bent en meer vrije tijd hebt, is het wellicht een idee om een idee om eens een familieweekend of reünie te organiseren. Veel senioren kopen vandaag de dag een eigen senioren bungalow om daar de vrije tijd in door te brengen. Maar zo een bungalow zal waarschijnlijk te klein zijn om alle familieleden in onder te brengen voor het familie groepsuitje. Dan is de beste oplossing om een luxe groepsaccommodatie te huren. Eentje zonder drempels en zo nodig met aanpassingen voor ouderen die slecht ter been zijn. Dit type groepsverblijven vind je op de grotere senioren parken en familie vakantieparken maar ze zijn ook particulier te huur.


center parcs familiekorting banner