Belgisch-Luxemburg

Familieweekend Belgisch-Luxemburg.
Vakantiehuis Belgisch-Luxemburg of groepsaccommodatie Belgisch-Luxemburg huren voor familieweekend. Groot en uniek aanbod, ook familie villa’s en grote vakantiehuizen met privé zwembad en sauna of Turks stoombad of Spa in Belgisch-Luxemburg.

Tot wel 20 slaapkamers.
Enkele grote groepsaccommodaties in Belgisch-Luxemburg zijn geschikt voor familie groepen tot wel 60 of meer personen en hebben wel tot 20 of meer slaapkamers.

Bekijk hier direct alle beschikbare accommodaties Belgisch-Luxemburg

Lees verder...

Genieten in Belgisch-Luxemburg met de hele familie.
Een familieweekend Belgisch-Luxemburg is altijd een succes. Je vindt in deze prachtige en natuurlijke omgeving gerenoveerde boerderijen, luxe groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen voor je uitje met je familie. In Belgisch-Luxemburg zijn er ook mogelijkheden om met 2, 4 of 4 families een familieweekend te boeken,met kinderen of met een grote groep. Het is de ideale omgeving om te wandelen, fietsen of te genieten van outdoor activiteiten.

Familieweekend Belgisch-Luxemburg voor grote groepen.
Als je met een grote groep een weekendje in Belgisch-Luxemburgwilt doorbrengen, kan je dit doen in een landhuis met 19 slaapkamers en welke geschikt is voor grote families van 50 tot 60 personen. Zie deze grote groepsaccommodatie in La Roche-en-Ardenne. Je kunt echter ook een familieweekend met 20, 30 of 40 personen in deze prachtige regio vieren. Ook in een groot vakantiehuis of villa Belgisch-Luxemburg met zwembad en sauna.

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond