Familieweekend in een watervilla

Familieweekend in een watervilla huren, genieten!

Wie eens op een andere manier zijn familieweekend wil vieren, kan denken aan het huren van een watervilla. Je kunt een particuliere villa aan het water huren maar ook denken aan een watervilla vakantiepark. Bijvoorbeeld een water villa vakantiepark Friese Meren. Op een aantal vakantieparken aan de Friese Meren kan je een zeilboot, jacht of sloep huren. Helemaal ideaal bij een familieweekend Friesland aan het water.

landal zwemparadijs banner

Watervilla voor 8 tot wel 20 personen

Als je aan een villa aan het water denkt, denk je wellicht aan vakantievilla’s voor 6, 8 of 10 personen. Het is echter ook voor grote groepen mogelijk een villa aan een meer te huren. Huur bijvoorbeeld aan het Sneekermeer een watervilla voor 10, 12, 16 of 18 personen. Er zijn naast luxe villa’s en grote vakantiehuizen ook groepsaccommodaties aan het water te huur. Ook kun je een grote watervilla met eigen aanlegsteiger huren. Bijvoorbeeld aan het Veerse Meer. Een fantastische plek voor een familieweekend. Boek hier een vakantiehuis met aanlegsteiger aan het Veerse Meer.

aanlegsteiger watervilla vakantie

groepen groepsaccommodaties banner

Familieweekend vieren op vakantiepark Friese Meren

Als je een actief familieweekend in Nederland wilt boeken, is het wellicht een idee om een bungalow of villa op een waterpark in Friesland te huren. De Friese Meren staan bekend om de vele mogelijkheden watersport. Van een zeilweekend tot visweekend, van een wellness weekend tot een wandelweekend. De Friese Meren bieden je alles wat een actief familieweekend aantrekkelijk maakt. Een familieweekend aan de Friese Meren boeken, doe je bij voorkeur op een vakantiepark aan hete Sneekermeer, Tjeukemeer, Fluessen of Heerermeer. Er zijn echter nog veel meer Friese Meren, een overzicht van Wikipedia vind je hier.

roompot groepen banner

Familieweekend Nederland met meer dan 10 personen

Voor een familieweekend Nederland met meer dan 10 personen, kan je het beste een watervilla op een vakantiepark aan één van de grote Friese Meren boeken. Boek bijvoorbeeld een familieweekend accommodatie aan het water bij Watervakantiepark Zwartkruis. Ideaal voor een actief weekend met de hele familie. Bij watervakantiepark Zwartkruis kan je een sloep huren.

Meer tips voor je familieweekend?

Een villa huren aan één van de Friese Meren is een interessante tip. Maar misschien houd jij helemaal niet van watersport en vier je liever je familieweekend op de Veluwe of in Zuid-Limburg. Hier hebben we de leukste familieweekend tips voor je verzameld.

center parcs familiekorting banner