Een groot vakantiehuis voor je familieweekend huren.

Vakantiehuis grote groep huren. Zoals een groot vakantiehuis Nederland. Ook met zwembad te huur. Grote vakantiehuizen voor je familieweekend in Nederland of België. Vind hier grote vakantiehuizen Nederland of grote familieweekend vakantiehuizen België. Voor grote familie groepen 8 tot wel 50 personen.

landal zwemparadijs banner

Ieder groot vakantiehuis is uniek.

Vind via ons unieke zoekfilter een groot vakantiehuis of vakantiehuis grote groep welk het beste bij jullie familieweekend, budget en wensen past. Ook grote vakantiehuizen Nederland en België voor hele grote groepen.


groepen groepsaccommodaties banner

Vind hier de mooiste grote vakantiehuizen voor je familieweekend.

Als je een familieweekend in Nederland of België wilt vieren en wilt verblijven in een groot vakantiehuis met de beste faciliteiten. Je familieweekend accommodatie ligt aan zee, in de bossen of in de duinen. Ook voor een groot vakantiehuis groep. Of een groot vakantiehuis familieweekend met zwembad en sauna.


Grote vakantiehuizen 8 tot 20 personen.

Het aanbod grote vakantiehuizen Nederland en België 8 tot 20 personen is groot. Bij de keuze van dit type grote vakantiehuizen is de vraag of je een particulier vakantiehuis 8 tot 20 personen moet huren of de keuze moet laten vallen op een familie villa of groot vakantiehuis of op een vakantiepark. Wat de laatste categorie betreft. Kijk ook eens naar het aanbod grote vakantiehuizen Center Parcs, RCN Vakantieparken, Roompot, Topparken en Europarcs. Genoemde vakantiepark ketens zijn goed ingericht op een familie vakantie of weekendje weg met vrienden of collega’s.


familievilla buiten eten

Grote vakantiehuizen 20 tot 30 personen.

Als we het hebben over vakantieverblijven voor groepen van 20 tot 30 personen, hebben we het eigenlijk over groepsaccommodaties. Er is veel vraag naar groepsaccommodaties 20 personen alsmede grote groepsaccommodaties voor 30 personen. Voor je familieweekend accommodatie kan je het beste een groepsaccommodatie 20 personen met 10 slaapkamers huren of een 30 persoons groepsaccommodatie met 15 slaapkamers.


Boek je grote vakantiehuis Nederland of België online

Alle grote vakantiehuizen Nederland én België kunnen online en contactloos geboekt worden. Ook een grote familieweekend accommodatie met privé binnenzwembad. Je kunt ook een vakantiehuis grote groep met zwembad en buitenspa boeken.


vakantie met grote groep familie

Grote vakantiehuizen Nederland en België van 8 tot 80 personen

Vind hier grote vakantiehuizen België en grote vakantiehuizen Nederland van 8 tot 80 personen. Ook met binnenzwembad, sauna en spa. Met speelgelegenheid voor kinderen.

Grote vakantiehuizen België voor weekendje met familie.


Grote vakantiehuizen België, Ardennen.


Grote vakantiehuizen Nederland voor familieweekend

Voor een familieweekend Nederland, huur je een groot vakantiehuis met zwembad, sauna en whirlpool in Drenthe, Gelderland of Overijssel. Maar een familieweekend aan zee vieren, is natuurlijk ook genieten. Je kunt bij ons ook grote vakantiehuizen aan zee in Nederland boeken.


Grote vakantiehuizen met zwembad Nederland


genieten in privé binnenzwembad

Grote vakantiehuizen Zeeland, Waddeneilanden

Wat dacht je van een groot vakantiehuis Zeeland of Waddeneilanden? Of een vakantiehuis met zwembad in de duinen van Schoorl, Noordwijk aan Zee of Cadzand Bad? Grote familieweekend vakantiehuizen Nederland zijn ook te huur voor families met baby, peuter of kleuter. Met de beste faciliteiten.


Een groot vakantiehuis Nederland huren met speelgelegenheid voor kinderen

Als je een familieweekend organiseert, is het zaak een accommodatie te vinden met faciliteiten voor de kinderen. Natuurlijk kan je een groot vakantiehuis met zwembad en trampoline huren, maar er is meer mogelijk. Wat dacht je van het huren van een vakantiehuis met speelkamer? Of een groot vakantiehuis met playstation? Er is, voor een familieweekend met kinderen, misschien wel meer mogelijk dan je denkt.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Tips groot vakantiehuis familieweekend huren?

Op zoek naar grote vakantiehuizen België? Of een groot vakantiehuis in Nederland? Wie met een groep van meer dan 8 personen een familieweekend organiseert, is gebaat bij een groot familieweekend vakantiehuis. Wij hebben de mooiste familie vakantiehuizen op een rij gezet en het boeken ervan zo makkelijk mogelijk gemaakt. Er zijn ook grote vakantiehuizen met binnenzwembad en sauna te huur. Lees deze tips over het boeken van grote vakantiehuizen voor je familieweekend.

groepsverblijf boeken

Grote vakantiehuizen Nederland met sauna en spa

Als je het familieweekend Nederland in de zomermaanden viert, is een groot vakantiehuis met privé buitenzwembad waarschijnlijk voldoende voor vermaak. Een familieweekend Nederland in de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie off Kerstvakantie vereist andere faciliteiten. Grote vakantiehuizen met privé sauna, spa of hottub zijn ideaal voor een weekendje met familie in het voorjaar, najaar en winter. Een groot vakantiehuis met binnenzwembad, tafeltennistafel en biljart, is het hele jaar door geschikt voor een familie uitje.


Vind je grote vakantiehuis familieweekend in een paar stappen

Gemak dient de mens immers. Voor een groot familieweekend vakantiewoning in België, Nederland, Benelux of elders in Europa. Ook voor een vakantiehuis met omheinde tuin. Lees vooral ook onze tips voor het organiseren van een familieweekend. Het helpt je bij het vinden van de mooiste familieweekend accommodaties maar ook om tijd en geld te besparen. Veel zoek- en leesplezier. Een weekendje met familie is misschien wel het leukste uitje van het jaar.


Groot vakantiehuis familieweekend België

Grote vakantiehuizen België? Vind hier je familieweekend accommodatie België. Voor een familieweekend in België huur je bij voorkeur een luxe vakantiewoning of villa in de Ardennen of aan de Belgische Kust. Er zijn ook grote vakantiehuizen in Ardennen Luxemburg, Limburg, Antwerpen en Oost- en West-Vlaanderen te huur. Ook grote vakantiehuizen voor grote groepen. Het is de kunst echter om het meest geschikte vakantieverblijf te vinden.


Hoeveel mag jullie grote vakantiehuis kosten?

Bepaal daarom als familie naar welk type accommodatie jullie op zoek zijn en wat deze mag kosten. Een groot vakantiehuis met 6 slaapkamers in West-Vlaanderen bijvoorbeeld is veel goedkoper dan een luxe villa met privé zwembad en 10 slaapkamers aan de kust of in Ardennen Luxemburg.  De mooiste vakantiehuizen in België hebben een zwembad of privé sauna. Wij hebben op deze website de mooiste familiehuizen van België geselecteerd, ook voor een grote vakantiewoning Oost-Vlaanderen met buitenspa in de tuin of hottub.


Een familieweekend vakantiehuis Nederland huren?

Vind hier een familieweekend accommodatie in Nederland.Wie ervoor kiest om zijn weekend met familie in Nederland te vieren, huurt bij voorkeur een villa met zwembad aan de Nederlandse Kust. Met name in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland vind je de mooiste familieweekend accommodaties aan zee.  Maar ook de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, De Veluwe, Drenthe en De Achterhoek zijn geweldig. Boek grote vakantiehuizen Nederland rechtstreeks bij de aanbieder. Of boek een particulier vakantiehuis via de regionale krant, marktplaats of vakantiehuizen platform.


Grote vakantiehuizen voor een weekendje weg.

De grote vakantiehuizen op deze pagina zijn ideaal voor een weekendje weg. Via deze site kan je grote vakantiehuizen in Nederland huren voor 8 tot wel 60 personen. De meeste grote vakantiehuizen in Nederland zijn bedoeld voor groepen van 12 tot 22 personen en de meest gewilde vakantiehuizen voor familieweekenden zijn die van 18, 20, 22 en 24 personen met privé zwembad. Ook grote vakantiehuizen op Ameland, Texel, Vlieland en Schiermonnikoog zijn zéér gewild, zeker als deze grote vakantiehuizen op de Waddeneilanden tenminste 8, 9 of 10 slaapkamers hebben. Vind hier een huisje in de duinen.

Groot vakantiehuis familieweekend gezellig samen

Grote vakantiehuizen met omheinde tuin voor weekend met familie?

Een grote vakantiewoning met afgesloten tuin, biedt veel voordelen. Niet alleen is het een veilig gevoel als de kinderen in een afgesloten en goed omheinde tuin kunnen spelen, voor een weekendje weg met hond heeft een dergelijke accommodatie ook praktische voordelen.  Speeltoestellen in de tuin en een overdekt terras verhogen het vakantieplezier zeker. Indien je voor je familie uitje een vakantiehuis met omheinde tuin zoekt, kan je hierop selecteren.


Grote vakantiehuizen met zwembad

Slim zoeken. Zoek, ook in combinatie met andere zoektermen zoals “groot vakantiehuis met privé zwembad” of “groot vakantiehuis met 12, 13 of 14 slaapkamers“. Je kunt op bijna iedere gewenste eigenschap zoeken. Ook als je een vakantieverblijf voor een grote groep op een landgoed of villapark zoekt. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale accommodatie.


Een familieweekend accommodatie met privé zwembad huren?

Een villa of grote vakantiewoning huren met eigen zwembad is natuurlijk fantastisch. Als je een grote vakantiewoning met privé zwembad zoekt voor 18, 20, 22 of 24 personen zal dat in de regel geen probleem zijn. Het vinden van een familieweekend accommodatie met privé zwembad voor 28, 30, 32 of 36 personen is al heel wat moeilijker. Er zijn weinig grote vakantiehuizen met privé zwembad beschikbaar voor grote groepen van 24 tot 36 personen terwijl grote groepsverblijven met indoorzwembad helemaal schaars zijn.


Grote vakantiehuizen aan zee

Een groot vakantiehuis aan zee huren? Goed idee. Je kunt via deze site een groot vakantiehuis of vakantievilla aan zee huren. Grote groepen huren een groepsaccommodatie aan zee. Een accommodatie met zeezicht, privé zwembad en sauna is ideaal voor een gezelschap met volwassenen. Kinderen mee? Huur dan een familie vakantiehuis aan zee met speeltuin.


Gratis zoekservice vinden grote vakantiehuizen

Indien je een accommodatie voor een grote groep met eigen zwembad zoekt, maak dan gebruik van onze gratis zoekservice dienst. Wij zoeken dan de familieweekend groepsaccommodatie met privé zwembad welke bij jullie wensenlijstje past en in jullie beoogde weekend nog beschikbaar is. Het is één van de tips die helpen bij het vinden van de meest geschikte accommodatie voor een familie uitje met een grote groep.


roompot groepen banner