Weekend weg met grote familie

Familieweekend accommodatie huren voor weekend weg met grote familie

Vakantiehuis grote familie huren voor weekendje weg? Wie een weekend weg wil gaan met een groot aantal familieleden of grote familie huurt een grote groepsaccommodatie, villa of kasteel. Een familieweekend accommodatie aan zee geniet voor de meeste familie uitjes de voorkeur maar het huren van een grote groepsaccommodatie in de bossen of bergen is ook heel bijzonder. 


Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties

Op deze pagina tips en informatie aangaande het huren van een groot vakantieverblijf met een grote familie. Bij ons kan je grote familieweekend accommodaties huren tot 60 personen. Hier vind je grote vakantiehuizen Nederland die geschikt zijn als familieweekend accommodatie.


Grote groepsaccommodatie of grote vakantiewoning huren voor weekend met grote familie?

Wie met de familie blijft overnachten, moet een familieweekend accommodatie boeken met voldoende slaapplekken. Als je een weekend weg gaat met 10, 12 of 14 familieleden volstaat een grote vakantiewoning meestal maar zodra je een weekendje weg met 20 of meer familieleden organiseert, ontkom je niet aan het huren van een grote groepsaccommodatie.


Hoe groter de groep, hoe meer voorbereiding een familie uitje vergt en hoe meer er geïnventariseerd moet worden. Bij het huren van een grote groepsaccommodatie zijn met name het aantal slaapkamers en het aantal bedden van belang. Maar zaken zoals toiletten, badkamers, aanpassingen mindervaliden, een zitkamer en speelkamer voor de kinderen zijn ook van belang. Kortom, er komt nogal wat kijken voor een weekend met een grote familie.


schelpen zoeken op het strand

Weekend weg met grote familie aan zee?

Voor een familieweekend aan zee, reserveer je ruim van te voren de groepsaccommodatie aan zee of grote vakantiewoning of villa. Familieweekend accommodaties aan zee zijn gewild en soms worden deze 12 maanden voor aanvang van het weekend met de familie al gereserveerd. Via onze website kan je een grote familieweekend accommodatie aan zee soms al 24 maanden vooraf huren.  Omdat het aantal deelnemers vooraf niet altijd bekend is, is het altijd verstandig een groepsaccommodatie aan zee met extra slaapkamers te huren. Als je bijvoorbeeld met 30 personen een weekend met je grote familie aan zee organiseert, kan je een 40 persoons groepsaccommodatie huren.  Liever te ruim dan te krap is ons advies. Zeker bij een weekend weg met grote familie in de toekomst


Weekend weg met grote familie in kader wintersport.

Een wintersport accommodatie huren voor een familie weekend is niet eenvoudig. Als je een wintersport weekend met meer dan 20 personen in bijvoorbeeld Oostenrijk wilt huren, is het aantal accommodaties dat geschikt is beperkt.  Dat geldt ook voor wintersport accommodaties voor groepen groter dan 20 personen in Italië, Duitsland en Zwitserland. Een weekend weg met grote familie voor het vieren van een skivakantie is aan te raden in bijvoorbeeld het Duitse Sauerland. Daar zijn goedkope wintersportaccommodaties voor grote groepen tot 50 personen beschikbaar.


wintersport met groep

Kleine kinderen? Huur een familie weekend accommodatie met omheinde tuin.

Kinderrijke familie en kinderen onder de 8 jaar?? Dan is het wellicht verstandig een grote familieweekend accommodatie met omheinde tuin te huren. Ook handig voor een familieweekend met honden. Er zijn met name grote groepsaccommodaties met omheinde tuin in de Ardennen, Duitsland, Frankrijk en Nederland te huur. Vind hier groepsaccommodaties 20 tot 40 personen met omheinde tuin.


Familieweekend in Luxemburg vieren

Best wel een goed idee. Je familieweekend in Luxemburg vieren. Het is er groen en je vindt er leuke vakantieparken. Zo heeft vakantiepark Domaine La Sapiniere in Luxemburg een zwembad, speeltuin, tennisbaan en restaurant. Daarnaast heeft dit aantrekkelijke vakantiepark in Luxemburg ook nog en midgetgolfbaan. Een ideale plek voor een familie uitje met kinderen. je kunt op dit mooie park in Luxemburg ook een groot vakantiehuis voor 14 of 16 personen huren.