Groepsaccommodatie met speelruimte

Boek hier een familie groepsaccommodatie met speelruimte.

Dat kan een gezellige groepsaccommodatie met binnen speelruimte zijn maar er zijn ook mogelijkheden een familievilla, groepsbungalow of groepshuis met binnen- en buiten speelruimte te huren. Zowel particulier als op een vakantiepark met indoorspeeltuin en buiten ruimte om te spelen. Ook is het mogelijk een luxe groepsaccommodatie met binnenzwembad, recreatieruimte volwassenen en indoor speelruimte te boeken.

Binnen spelen kinderen

Als we het over een groepsaccommodatie met speelruimte hebben, bedoelen we meestal indoor speel mogelijkheden voor kinderen. Een aparte speelkamer of speelzolder is dan ideaal. Kinderen spelen graag met elkaar maar in een gemiddelde speelruimte binnen, vind je ook spelletjes die je als kind alleen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan sjoelen en een sjoelbak of darten voor de oudere kinderen. Maar de meeste recreatie mogelijkheden voor kinderen in de groepsaccommodatie zijn bedoeld voor gezamenlijk gebruik. Want samen spelletjes doen en met elkaar spelen is natuurlijk veel leuker dan alleen.

vakantiepark met binnenspeeltuin

Gratis WIFI in de groepsaccomodatie

Boek bij voorkeur een groepsaccomodatie met gratis WIFI. Dan kun je, desgewenst, ook computerspelletjes doen. Ook kan je op beperkte schaal een groepsaccommodatie met Playstation huren.

bioscoop in accommodatie

Recreatie mogelijkheden binnen volwassenen

Een aparte recreatieruimte in de groepsaccommodatie is voor volwassenen aangenaam. Want ook tijdens een familieweekend of familiereünie wil je samen met je familieleden leuke dingen doen. Een biljart, tafeltennistafel of Airhockey faciliteit maken een familie uitje nog leuker. Wan samen maken we het gezellig.


Groepsaccommodatie met speelruimte buiten

Kinderen spelen het liefst buiten, weer of geen weer. Huur daarom bij voorkeur een groepsaccommodatie met speelruimte of speelmogelijheid binnen én buiten. Voor kinderen zijn meestal favoriet speeltoestellen als de trampoline, de schommel en de zandbak.

trampoline kinderen plezier

Groepsaccommodatie huren op park met binnenzwembad en indoorspeeltuin.

Indien je een familieweekend groepsaccommodatie zoekt voor een groep kleiner dan 20 personen, kan je er ook voor kiezen een groepsverblijf te huren op een vakantiepark met binnenzwembad, indoorspeeltuin en buiten speelmogelijkheden. Dat is vaak mogelijk tot een groepsaccommodatie 25 personen. Het is zelfs mogelijk op zo een park met accommodaties voor groepen een familievilla of groepsbungalow met eigen speelruimte binnen te huren. Op zo een park kan je vaak ook tennissen, voetballen of een andere balsport spelen. Ook zijn er vaak, bij de grotere parken, jeu de boules mogelijkheden en bowlingbanen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze 20 persoons accommodaties met binnenzwembad. Het betreft hier groepsaccommodaties vanaf 20 personen op een vakantiepark.

fietsend meisje met hond in de natuur

Honden welkom

In veel groepsaccommodaties met speelruimte zijn honden welkom. Wel is het aantal meestal beperkt tot 2 per groepsaccommodatie.