Vakantiehuis 18, 20, 22 personen met zwembad

Boek hier je vakantiehuis 18, 20, 22 personen met zwembad.

Wie een 18, 20 of 22 persoons vakantiehuis met zwembad zoekt vindt deze hier. Voor een groepsverblijf of groot vakantiehuis met buiten- of binnenzwembad in Nederland of België. Er zijn ook 19, 21 en 23 persoons, grote vakantiehuizen Nederland, België met privé zwembad en sauna of spa te huur.

landal zwemparadijs banner


Voor je familieweekend een vakantiehuis 18, 20 of 22 personen huren met zwembad

Je kunt een groot vakantiehuis met privé zwembad gebruiken voor meerdere doeleinden. In het geval je een familiehuis met zwembad huurt, is het belangrijk dat er ook faciliteiten voor de kinderen zijn en er bij voorkeur een tuin en overdekt terras is. In het geval va een familieweekend met kleine kinderen, is een tuin met trampoline, zandbak en schommel aan te bevelen.


Binnenzwembad of buitenzwembad in je grote vakantiehuis?

Je kunt via ons een vakantiehuis 18, 20, 22 personen met buitenzwembad huren of een groepswoning met binnenzwembad. In het tweede geval kan je zo een familie accommodatie ook gebruiken voor een weekendje weg in de periode van voorjaar, herfst of winter.

prive zwembad in de tuin

Méér mogelijkheden met een vakantiehuis met binnenzwembad

Een groot vakantiehuis met binnenzwembad is gemiddeld duurder dan een accommodatie met buitenzwembad maar je hebt veel méér mogelijkheden. Als de wind waait en het regent, is zwemmen in een overdekt zwembad met sauna nog meer genieten.


Groepsverblijf met zwembad huren

Het is ook mogelijk een groepsverblijf 18, 19, 20 personen met zwembad te huren en er zijn zeker ook voor grote groepen groepsverblijven met eigen zwembad te huur. Daarnaast is het ook mogelijk op een vakantiepark met zwembad een groepsverblijf te huren welke geschikt is voor en familie- of vrienden groep van 18 tot en met 24 personen.


Een vakantiehuis 18, 20, 22 personen op een vakantiepark met zwembad huren

Je familieweekend of vriendenweekend in een vakantiepark met zwembad vieren, is zeker ook een optie. Weliswaar heb je het zwembad op het park dan niet voor je alleen, de vele andere faciliteiten op een groot vakantiepark maken dat ruimschoots goed.

roompot groepen banner

<

groepsaccommodatie met sauna

Wellness bungalow huren

Voor een familiedag of uitje met meerdere generaties boek je bij voorkeur een wellness bungalow op een park met zwembad, supermarkt, restaurant en indoor speeltuin. Dit type familieparken vind je onder andere bij Center Parcs, Roompot Vakantieparken en Landal GreenParks. Voor een familieweekend met baby huur je een wellness bungalow met kinderbedje.


Grote vakantiehuizen voor groepen groter dan 22 personen

Voor een groot vakantiehuis met zwembad voor 23, 24, 26, 28, 30 of 40 personen, ben je meestal aangewezen op een particuliere vakantiewoning of groepsaccommodatie met zwembad. Een groepsaccommodatie voor 20 personen, kom je nog wel tegen op een vakantiepark. Een groepsaccommodatie 40 personen met zwembad, boek je in de regel particulier.


Meer privacy

Als je in het kader van meer luxe en privacy een groot vakantiehuis of groepsverblijf met extra ruimte en voorzieningen zoekt, is en 30 of 40 persoons vakantiehuis met privé zwembad ook voor een groep van 18, 20 of 22 personen een aanrader. Daar komt bij dat je bij grote groepsaccommodaties ook meer privacy hebt.


familieweekend zwemmen in prive zwembad

Vakantiehuis 18 tot 22 personen met speelkamer boeken

Zeker bij een familieweekend in de herfstvakantie of meivakantie is het van belang dat de kinderen ook binnen in het grote vakantiehuis kunnen spelen. Het is dan ook aan te bevelen een groot vakantiehuis met speelkamer te reserveren. In combinatie met een overdekt zwembad, is er voor de kinderen dan altijd wat te doen.


center parcs familiekorting banner