Vind hier een unieke familieweekend accommodatie België.

Luxe groepsaccommodatie België huren? Villa, kasteel of vakantiehoeve? Wie een familieweekend België wil vieren en op zoek gaat naar de perfecte familieweekend accommodatie vindt deze hier. Bijvoorbeeld in Middelkerke, Belgische kust. Ook voor een groot vakantiehuis met zwembad Wallonië. Onze grote vakantiehuizen met zwembad in België zijn ideaal voor een familie vakantie. Dit zijn de mooiste vakantiehuizen met privé zwembad België. Voor kleine en grote groepen. Ook is het mogelijk een vakantiehuis met binnenzwembad in België te boeken.

landal zwemparadijs banner


Waar in België een groepsaccommodatie huren?

In België zijn enkele populaire regio’s voor vieren familieweekend. Hieronder een overzicht van aantal aantrekkelijke opties. In iedere regio zijn grote vakantiehuizen België en groepsaccommodaties België te huur. Bij ons vind je een uniek aanbod vakantiehuizen België vanaf 8 personen. Ook kan je in België een vakantiehoeve huren.


Center Parcs België 18 personen.

Groepsaccommodatie België huren op vakantiepark. Bij Center Parcs Les Ardennes kan je een 12, 14 of 18 persoons groepsaccommodatie België, Ardennen, huren. Zie voor informatie hieronder. Aanrader familieweekend België tot en met 18 personen.


Center Parcs Les Ardennes

Dit is wellicht het mooiste familie vakantiepark van de Ardennen en heel België. Ideaal om een groepsverblijf in de natuur te huren. Bij Center Parcs Les Ardennes kan je een 18 persoons groepsaccommodatie met 9 slaapkamers huren maar er zijn ook grote vakantiehuizen Ardennen voor familie groepen van 14 of 12 personen te huur. De groepsaccommodatie 14 personen op dit park heeft 7 slaapkamers die van 12 personen, 6 slaapkamers. Dat maakt dit het ideale familie reünie vakantiepark van de Ardennen en wellicht België. Bij de receptie spreken ze Nederlands, Engels en Frans.


genieten in privé binnenzwembad

Aanraders aan de Belgische kust

Aan de kust van België vind je fijne badplaatsen zoals De Panne, Middelkerke, Blankenberge en andere plaatsen. Ideaal om een familieweekend België aan zee te vieren. Hieronder laten wij 3 van de meest geschikte en mooiste vakantiehuizen aan de Belgische kust zien. Op korte afstand van zee en duinen. Elders op deze pagina nog meer villa’s en groepsaccommodaties Belgische kust.


Groot vakantiehuis met binnenzwembad België

Hier vind je een vakantiehuis met binnenzwembad België, het perfecte vakantiehuis voor een weekendje weg met de hele familie in België. Je kunt ook een groot vakantiehuis België met zwembad en privé sauna huren. Of een groepsaccommodatie België met zwembad.


Familieweekend accommodaties België 10 tot 20 personen

Een groot vakantiehuis, vakantiehoeve of groepsaccommodatie België huren voor een familie groep 10 tot 20 personen? Het aanbod binnen deze categorie familie weekend accommodaties België is groot, ook met privé sauna, hottub, jacuzzi of whirlpool. Kies voor een 10 tot 20 persoons vakantiehuis of een vakantiepark of ga voor een particulier vakantieverblijf België 10, 12, 14, 16, 18 of 20 personen.


Groepsaccommodatie 20 personen

Een groepsaccommodatie 20 personen huren? Bijvoorbeeld in De Ardennen, Luik of West-Vlaanderen? Veel familie weekend accommodaties zijn geschikt voor groepen van maximaal 20 personen. Je kunt een groepsaccommodatie België 20 personen met of zonder zwembad huren. Een 20 persoons groepsaccommodatie België met 10 slaapkamers en privé zwembad en sauna behoort ook tot de opties.


vakantie met grote groep familie

Groepsaccommodaties België 30 tot 40 personen.

Deze vallen binnen de categorie grote groepsaccommodaties België. Je kunt er voor je familie reünie een huren met 8, 9 of 10 slaapkamers maar er zijn ook wel 30 tot 40 persoons familie groepsaccommodaties met 15, 20 of 22 slaapkamers te huur. Het meest ideale is een 30 of 40 persoons groepsaccommodatie België met privé zwembad, recreatiezaal en aparte speelkamer of speelzolder voor de kinderen. Een tuin met kampvuurplaats, overdekt terras en speelgelegenheid kinderen maken de familie weekend accommodatie België grote groep compleet.

roompot groepen banner


Familie vakantiehuizen België 8 tot wel 60 personen

Voor een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen, Vlaanderen, Kempen of Belgische Kust.  Ook als je het familieweekend België wilt vieren in de prachtige omgeving van Luik, Spa, Malmedy, Stavelot zijn er volop mogelijkheden. Voor een familieweekend in België van 8 tot wel 60 personen. Je kunt een groot vakantiehuis België zwembad huren op basis van zelfverzorging maar ook gebruik maken van catering.


fietsend meisje met hond in de natuur

Een familieweekend accommodatie België in de Ardennen huren.

Op zoek naar een luxe familieweekend accommodatie in Ardennen Luxemburg? Wie een familieweekend accommodatie in de Lage Ardennen zoekt, vindt deze in de categorie” Ardennen Luxemburg”. In deze fantastische omgeving hebben we de mooiste familieweekend accommodaties van heel België te huur. Van een landhuis Ardennen met privé zwembad voor 8, 10 of 12 personen tot een grote groepsaccommodatie voor 30, 38, 50 of 60 personen.  Ook voor groepen van 19, 20 en 22 personen zijn er in de Ardennen Luxemburg fantastische familiehuizen en groepsverblijven met zwembad te huur. Voor een heerlijk familieweekend Ardennen.


Groot vakantiehuis voor een familieweekend in West-Vlaanderen?

Als je het familieweekend in West-Vlaanderen wilt vieren, ben je nooit ver van de Belgische Kust.  Vier je familieweekend in een familiehuis in bijvoorbeeld Knokke, Oostende, Zeebrugge, Blankenberge, Heist of De Panne. Ook leuk voor een familieweekend West-Vlaanderen met kinderen. Wij hebben mee dan 100 familieweekend accommodaties aan de kust van België te huur.


Familieweekend aan de Belgische Kust vieren?

Een familieweekend accommodatie huren aan de Belgische Kust heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat je met de hele familie op het strand kunt lopen en in één van de vele restaurants of strandtenten kunt genieten van een hapje of drankje. Je vindt deze familie accommodaties aan zee in Oost-Vlaanderen. Zijn er geen geschikte appartementen of grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust te vinden?? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die een familieweekend Zeeuws Vlaanderen je boekt.  Huur bijvoorbeeld een familievilla of groepshuis in Breskens, Biervliet, Cadzand Bad of Groede. Vanuit Vlaanderen ben je binnen de 2 uur in Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben familieweekend accommodaties aan de Belgische Kust en Zeeuws Vlaanderen te huur. Ook voor grote groepen.


Een familieweekend accommodatie België met privé zwembad?

Een familieweekend vieren in een groepshuis met zwembad is super!  Zeker als de familieweekend accommodatie met privé zwembad ook over een sauna en speelruimte voor de kinderen beschikt.  U kunt bij ons ook grote groepshuizen België met privé zwembad huren.  Boek bijvoorbeeld een 27 persoons groepshuis aan de Belgische kust met zwembad en 10 slaapkamers en 6 badkamers.


Familieweekend accommodatie België met omheinde tuin huren?

Voor een familieweekend met kinderen is een accommodatie met goed omheinde tuin ideaal. Het verhoogt de veiligheid en biedt tevens extra privacy. U kunt bij ons een groot vakantiehuis België met omheinde tuin huren of een groepsaccommodatie met omheind terrein. Deze accommodaties met omheinde tuin zijn meestal particulier bezit.


omheinde tuin

Een familieweekend België met hond?

Een actief familieweekend waarbij wandelen of fietsen centraal staan, is genieten.  Als de hond ook mee gaat op het familieweekend is het van belang een groot vakantiehuis te vinden waar de hond ook welkom is. Op deze site vind je meer dan 100 grote vakantiehuizen in België waar honden zijn toegestaan. Er zijn in België en Nederland ook vakantieboerderijen met paardenstalling te huur. Voor een familieweekend waarbij paardrijden centraal staat.


Onze gratis zoekservice is uniek.

Laat ons uw familieweekend accommodatie België zoeken. Het vinden van de meest geschikte accommodatie is een tijdrovende klus, zeker als je meer dan 10 websites moet doorlopen… Heb je eindelijk een leuke familie groepsaccommodatie gevonden, blijkt die tijdens uw familie uitje al gereserveerd te zijn.  Laat ons de perfecte familieweekend accommodatie België vinden.  Het scheelt u veel tijd, is geheel vrijblijvend en verhoogt de kans een bijzonder en goedkope familieweekend verblijf te vinden.


center parcs familiekorting banner