Vind hier een vakantiehuis of groepsaccommodatie 22 personen.

Familievilla, groepsbungalow of vakantiehuis 22 personen huren? Op zoek naar een familieweekend accommodatie 22 personen, zoals een groot vakantiehuis met zwembad 22 personen, 11 slaapkamers en zwembad, sauna voor een familie uitje? Hier vind je het grootste aanbod familie groepshuizen, villa’s en groepsbungalows 22 tot 30 personen. Zowel op de luxe familie vakantieparken als particulier. Het is mogelijk zo een vakantieverblijf 22 personen met binnenzwembad te huren of luxe wellness faciliteit. Wat dacht je van een villa met binnenzwembad, sauna en recreatieruimte? Ook aantrekkelijk voor een familiereünie.

landal zwemparadijs banner


Groepsaccommodatie of groot vakantiehuis huren

Wie een familieweekend organiseert voor een groep van 20 tot 22 personen, heeft de keuze uit een groot aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met binnenzwembad, ideaal voor een weekend met de familie met Kerstmis of Oud en Nieuw. Zie hier alle familieweekend vakantiehuizen.


familitefoto weekendje weg

Liever een groepsaccommodatie 22 personen boeken voor familieweekend?

Groepsaccommodaties zijn wat ruimer van opzet dan grote vakantiehuizen. Het is mogelijk via deze site een 20, 22 of 24 persoons groepsaccommodatie Nederland of België voor je weekendje weg met je familie te boeken. Ook een luxe groepsaccommodatie 22 personen aan zee.


Groot vakantiehuis 22 personen huren

Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen en groepsverblijven die geschikt zijn voor de leukste familieweekenden. Huur bijvoorbeeld een 22 persoons familieweekend accommodatie met 12 slaapkamers en privé zwembad in Nederland of een luxe 22 persoons villa met 10 slaapkamers en privé sauna aan de Belgische Kust. Al de accommodaties op deze site zijn kindvriendelijk en uitermate geschikt voor het vieren van een familieweekend.


Vakantiehuis 22 personen, 11 slaapkamers.

Vind hier een vakantiehuis 22 tot 30 personen met minimaal 11 slaapkamers en privé zwembad of jacuzzi of gebruik van gemeenschappelijk zwembad.


Een luxe familieweekend accommodatie 22 personen huren.

Er is niets mis met een luxe familieweekend. Huur bijvoorbeeld een 22 persoons villa met privé sauna en hottub aan de Nederlandse Kust of een landhuis met binnenzwembad op de Veluwe of de Ardennen.  Hoe meer faciliteiten een familieweekend accommodatie heeft, hoe gezelliger het familieweekend. Een familieweekend accommodatie 22 personen met 10, 11, 12 of 13 slaapkamers is ideaal.

buiten eten met groep vrienden

Speelkamer voor de kinderen

Een speelkamer voor de kinderen is een welkom extra.  Maar ook een groot vakantiehuis met bar, biljart, tafeltennistafel en overdekt terras geven het gevoel van een luxe familieweekend. Een villa met een indoorzwembad huren is natuurlijk helemaal geweldig. Zo een een villa kan ook een groepsaccommodatie 20 tot 22 personen zijn.


roompot groepen banner

Groepsaccommodaties met speelgelegenheid kinderen

Of je nu een groot vakantiehuis in de bossen of groepsaccommodatie aan zee boekt, bij een familieweekend is speelgelegenheid voor de kinderere belangrijk. Al de familieweekend verblijven op deze website hebben ook aantrekkelijke speel voorzieningen voor kinderen. Denk aan een trampoline, zandbak en speeltoestellen.

vakantiepark met binnenspeeltuin

Familieweekend accommodatie 22 personen aan de kust.

Wie een familieweekend met kinderen wil vieren, boekt bijvoorbeeld een groot vakantiehuis 20, 22 of 24 personen aan de kust. Je kunt zowel aan de Nederlandse en Belgische kust een luxe familieweekend accommodatie 22 personen huren. Wat dacht je van een familieweekend verblijf op de Waddeneilanden?


Familieweekend Waddeneilanden

Een familieweekend op Ameland, Texel of Terschelling vieren is gezellig en een bijzonder avontuur.  Geredde zeehonden kijken in Pieterburen heeft ook een educatief karakter. Zo wordt je familie uitje ook een leerzaam weekend.


Hondvriendelijke familieweekend accommodatie 22 personen.

Heeft één van de familieleden een hond die ook mee mag tijdens het weekendje weg?? Boek dan een huisdiervriendelijke groepsaccommodatie.  Bij ieder groepsverblijf of groepsaccommodatie staat vermeld of er huisdieren zijn toegestaan. U kunt daarop ook selecteren.  Ook staat er per accommodatie ook aangegeven hoeveel honden er toegestaan zijn.


gezin met hond op het strand

Familieweekend Zeeland

Boek bijvoorbeeld een hondvriendelijke familieweekend accommodatie aan zee in Zeeland, Zuid-Holland of Texel en geniet van de spelende honden. U kun bij ons een groepsverblijf of groot vakantiehuis op minder dan 200 meter van de zee huren.  Een familieweekend aan zee is extra genieten!


Particulier vakantiehuis 22 personen met zwembad huren?

De meeste grote vakantiehuizen met privé zwembad in Nederland en België zijn particuliere eigendom. Je kunt deze ook via deze website huren. Ook particuliere vakantiehuizen voor grote groepen aan zee. Een aantal van deze grote vakantiehuizen in België en Nederland zijn geschikt voor mindervaliden.


lunchen met de familie

Familieweekend op vakantiepark vieren.

Er zijn ook grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur welke op gezinsvriendelijke vakantieparken liggen. Het huren van een 22 persoons familieweekend accommodatie op een vakantiepark met restaurant, speeltuin en zwembad heeft het grote voordeel dat de kinderen zich prima zullen vermaken en het gebruik van de faciliteiten van het park vaak gratis is.  Hier vindt u familieweekend accommodaties 20 tot 30 personen welke op vakantieparken in Nederland en België liggen.


center parcs familiekorting banner