Vind hier een familieweekend accommodatie 22 personen.

Wie een familieweekend organiseert voor een groep van 20 tot 22 personen, heeft de keuze uit een groot aanbod familieweekend accommodaties.  Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met binnenzwembad, ideaal voor een weekend met de familie met Kerstmis of Oud en Nieuw. Zie hier alle familieweekend vakantiehuizen.

Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen en groepsverblijven die geschikt zijn voor de leukste familieweekend. Huur bijvoorbeeld een 22 persoons familieweekend accommodatie met 12 slaapkamers en privé zwembad in Nederland of een luxe 22 persoons villa met 10 slaapkamers en privé sauna aan de Belgische Kust. Al de accommodaties op deze site zijn kindvriendelijk en uitermate geschikt voor het vieren van een familieweekend.

Een luxe familieweekend accommodatie 22 personen huren.

Er is niets mis met een luxe familieweekend. Huur bijvoorbeeld een 22 persoons villa met privé sauna en hottub aan de Nederlandse Kust of een landhuis met binnenzwembad op de Veluwe of de Ardennen.  Hoe meer faciliteiten een familieweekend accommodatie heeft, hoe gezelliger het familieweekend. Een familieweekend accommodatie 22 personen met 10, 11, 12 of 13 slaapkamers is ideaal. Een speelkamer voor de kinderen een welkom extra.  Maar ook een bar, biljart, tafeltennistafel en overdekt terras geven het gevoel van een luxe familieweekend. Een villa met een indoorzwembad huren is natuurlijk helemaal geweldig. Zo een een villa kan ook een groepsaccommodatie 20 tot 22 personen zijn.

Familieweekend accommodatie 22 personen aan de kust.

Wie een familieweekend met kinderen wil vieren, boekt bijvoorbeeld een familieweekend accommodatie aan de kust.   Je kunt zowel aan de Nederlandse en Belgische kust een luxe familieweekend accommodatie 22 personen huren. Wat dacht je van een familieweekend verblijf op de Waddeneilanden?  Een familieweekend op Ameland, Texel of Terschelling vieren is gezellig en een bijzonder avontuur.  Geredde zeehonden kijken in Pieterburen heeft ook een educatief karakter. Zo wordt je familie uitje ook een leerzaam weekend.

Hondvriendelijke familieweekend accommodatie 22 personen.

Heeft één van de familieleden een hond die ook mee mag tijdens het weekendje weg?? Boek dan een huisdiervriendelijke groepsaccommodatie.  Bij ieder groepsverblijf of groepsaccommodatie staat vermeld of er huisdieren zijn toegestaan. U kunt daarop ook selecteren.  Ook staat er per accommodatie ook aangegeven hoeveel honden er toegestaan zijn.  Boek bijvoorbeeld een hondvriendelijke familieweekend accommodatie aan zee in Zeeland, Zuid-Holland of Texel en geniet van de spelende honden. U kun bij ons een groepsverblijf of groot vakantiehuis op minder dan 200 meter van de zee huren.  Een familieweekend aan zee is extra genieten!

Familieweekend op vakantiepark vieren.

Er zijn ook grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur welke op gezinsvriendelijke vakantieparken liggen. Het huren van een 22 persoons familieweekend accommodatie op een vakantiepark met restaurant, speeltuin en zwembad heeft het grote voordeel dat de kinderen zich prima zullen vermaken en het gebruik van de faciliteiten van het park vaak gratis is.  Hier vindt u familieweekend accommodaties 20 tot 30 personen welke op vakantieparken in Nederland en België liggen.