Familieweekend accommodaties

Over deze website unieke familieweekend accommodaties

Wie een familieweekend wil vieren en op zoek gaat naar een geschikte accommodatie waarin je plezier kunt hebben en kunt overnachten, kan het beste zoeken binnen ons aanbod familieweekend accommodaties.

landal zwemparadijs banner

Deze familie groepsverblijven en groepsaccommodaties zijn met zorg uitgezocht en zijn ideaal voor een weekendje met de hele familie. Opa, oma, ooms, tantes en kinderen, iedereen vindt een familieweekend of familiedag leuk. Zelfs de kleinkinderen 🙂 Zeker als het familieweekend verblijf ook nog eens aan de verwachtingen voldoet. Maar waar moet je nu op letten bij het zoeken binnen het aanbod familieweekend accommodaties?? De volgende tips helpen je bij het vinden van de meest ideale accommodatie voor je familie uitje.

Welke familieweekend accommodaties hebben jullie voorkeur?

Om te kunnen bepalen welke groepsaccommodaties, groepsverblijven of familie vakantiehuizen het meest geschikt zijn, is het handig om binnen de familie 2 a 3 personen aan te wijzen die de wensen van de familieleden inventariseren en met een lijst komen waarvan de accommodatie moet voldoen. Natuurlijk is niet alleen de locatie belangrijk maar ook de voorzieningen en natuurlijk de prijs.  Misschien kan je een groepsaccount Whats App aanmaken, dan is een leuk vakantiehuis of groepsverblijf zo geboekt! In het geval van een vakantiehuis voor 20 personen is het raadzaam een accommodatie te boeken met 2 huiskamers en minimaal 4 toiletten. Met aparte dames- en herentoiletten. Deze kun je ook boeken voor een vakantie met hond in België.

groepen groepsaccommodaties banner

Vakantiehuis met aanlegsteiger huren.

Een vakantiehuis met aanlegsteiger huren, kan ook leuk zijn voor een familieweekend. Dit kan ook voor een groep van 10, 12 of 14 personen. Als je zo een vakantiehuis of watervilla op een vakantiepark huurt waar ze boten verhuren, kan je met de hele familie een tocht over het water maken. Op de Friese Meren bijvoorbeeld. Met de familie een sloep huren en aan boord genieten van een hapje en een drankje is ook een goed idee. Uiteraard moet degene die de boot bestuurt, geen alcohol gebruiken want zeker bij een familieweekend staat veiligheid voorop.

roompot groepen banner

Familieweekend accommodatie met 10 of meer slaapkamers zoeken.

Als je een familieweekend met een grote groep gaat vieren en je zoekt een familieweekend accommodatie met 10 of meer slaapkamers, is het vaak lastig zoeken. Je kunt wel op aantal personen zoeken en selecteren maar meestal niet op het aantal slaapkamers. Gelukkig is er de website vakantiehuis 10 slaapkamers.nl waar je alleen maar accommodaties vindt met 10 slaapkamers of meer. Groot vakantiehuis huren met 14, 15 of 16 slaapkamers?? Geen probleem, zo gevonden. Groepsaccommodatie 22 personen huren met 15 slaapkamers? Ook zo gevonden. Als je een familieweekend accommodatie voor een grote groep zoekt, is deze website ideaal.

Inspiratie en tips organiseren weekend met familie.

Op deze blog over familieweekenden, familiedagen en familieverblijven, gaan wij voor de nodige inspiratie zorgen. Minimaal eens per maand wordt een familieweekend accommodatie door ons uitgelicht. Ook tips over koken, catering, uit eten,muziek en veel meer. En informatie over het boeken van een groot vakantiehuis voor een groepsvakantie. En ook tips en adviezen als je een dagje dierentuin, pretpark of evenement wilt bezoeken. Met bepaalde kortingscodes bijvoorbeeld kan je korting krijgen op bepaalde evenementen! Het organiseren van een familieweekend is zeker geen kinderspel.  En bij een familieweekend waar meer dan 30 personen aan mee doen, moet de organisatie perfect zijn. Ook voor wat betreft het boeken van een grote groepsaccommodatie zoals kasteel, landhuis of villa.

Een familieweekend organiseren met weinig budget.

Is het budget om een familieweekend of familiedag te organiseren klein maar is je motivatie groot?? Ook met een beperkt budget kan je een gezellige familiedag of familie uitje organiseren. In een volgende blog wat tips.

center parcs familiekorting banner