Center Parcs

Vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie bij Center Parcs huren.
Voor familie groepen 8 tot 20 personen. Met gebruik van subtropisch zwembad. VIP. Uniek. Bij Center Parcs een familievilla, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Nederland, België of Duitsland huren voor je familieweekend, reünie of familie vakantie. Voor 8 tot 20 personen. Bijvoorbeeld in Drenthe, Noord-Brabant, Sauerland of de Ardennen.

Bekijk hier de beschikbare accommodaties bij Center Parcs.

Lees verder...

Voorbeelden van unieke familie accommodaties Center Parcs.
Zo kan je bij Center Parcs Les Ardennes een vakantiehuis 12 personen huren. Bij Center Parcs de Haan aan de Belgische kust, kan je een vakantiehuis 12 personen aan zee huren. Ideaal voor een familieweekend of familiereünie aan zee of in de Ardennen.

Aangepaste vakantiewoning Center Parcs.
Het is mogelijk een aangepaste vakantiewoning bij Center Parcs te huren maar deze zijn meestal niet geschikt voor grote groepen. Huur een mindervaliden groepsaccommodatie voor een familiereünie met een groep.

Vakantiehuis 20 personen Center Parcs Duitsland.
In Duitsland, in Sauerland, is een 20 persoons vakantiehuis annex groepsaccommodatie Center Parcs te huur. Deze 20 persoons groepsaccommodatie met 10 slaapkamers in Duitsland, Winterberg, is ook aantrekkelijk in kader wintersport vakantie Sauerland met een groep of wandelvakantie.

Toont alle 16 resultaten