Belgische Kust

Familieweekend Belgische Kust
Als je een familieweekend aan de Belgische Kust wilt vieren, vind je hier de leukste familieweekend accommodaties. Ook voor een groepsaccommodatie Belgische Kust. En voor grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust kun je hier ook goed terecht. Voor grote groepen van 6 tot wel 28n personen. Voor een familieweekend Belgische Kust voor 10, 12, 14 of 16 personen tot een groepsaccommodatie aan zee voor 18, 20 en 22 personen. Een familieweekend aan zee is leuker en biedt veel mogelijkheden. Kijk nu of er een familieweekend accommodatie in een plaats als de Haan, Duinberge, De Panne of Koksijde beschikbaar is. Voor een gezellig weekendje weg met de hele familie aan de mooie kust van België.

Familieweekend accommodatie op basis van zelfvoorziening boeken.
Je kunt een familieweekend verblijf aan de kust van België huren op basis van zelfvoorziening huren of een restaurant bezoeken. In het geval je kiest voor een familieweekend aan de kust op basis van zelfvoorziening is het belangrijk dat er een professionele keuken in de accommodatie aanwezig is.

Hoeveel slaapkamers moet je familieweekend accommodatie kust hebben?

Als je een villa, vakantiehuis of appartement huurt aan de kust voor je familieweekend, is het aantal slaapkamers van belang. Boek bijvoorbeeld een 16 persoons familieweekend vakantiehuis met 8 slaapkamers of een groot vakantiehuis Belgische Kust met 5, 6, 7 of 9 slaapkamers.

Bekijk hier direct alle beschikbare groepsaccommodaties.

Toont alle 20 resultaten