Groot vakantiehuis met zwembad

Boek hier een groot vakantiehuis met privé zwembad

Een vakantiehuis met privé zwembad huren? Goed idee voor familieweekend of familiereünie.

landal zwemparadijs banner

Aanrader: Vakantiehuizen en villa’s met binnenzwembad. Of, ook een aanrader, huur een villa of groepsaccommodatie met privé buiten zwembad. Voor een vakantie, midweek of weekendje weg met familie, collega’s of vrienden.
Huur bij voorkeur een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa met een privé binnen- of buiten zwembad. Dan heb je het zwembad tijdens jullie verblijf helemaal voor jezelf.


groepen groepsaccommodaties banner

Groot vakantiehuis met privé zwembad en sauna huren.

Je kunt ook een groot vakantiehuis met privé zwembad en sauna of spa huren. Grote vakantiehuizen met zwembad en wellness faciliteiten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en andere landen binnen Europa. Ook mogelijkheden voor huren groepsaccommodatie Nederland of groot vakantiehuis met privé zwembad en hottub.


Groot vakantiehuis met zwembad in Nederland huren

Indien je een groot vakantiehuis met zwembad in Nederland wit huren, heb je volop keuze. Boek bijvoorbeeld een 14 persoons vakantiehuis met privé zwembad in Zeeland of Zuid-Holland. Of kies voor een groot huis met zwembad 18, 20 of 22 personen in Drenthe, Noord-Brabant, Overijssel of Zuid-Limburg. Ook voor een grote villa in Nederland met binnenzwembad.

prive zwembad in de tuin

Vakantiehuis met privé binnenzwembad Nederland vinden

Villa’s en vakantiehuizen met binnenzwembad bieden veel voordelen. Zeker voor een luxe familieweekend met kinderen. Je kunt in bijna iedere provincie in Nederland een vakantiehuis of villa met verwarmd privé binnenzwembad huren. Ook in combinatie met een sauna, bubbelbad, jacuzzi of hottub.

Vakantiehuis huren op vakantiepark met zwembad Nederland

Is een groot vakantiehuis of villa met privé zwembad in Nederland te duur of niet beschikbaar? Je kunt er ook voor kiezen een familie vakantiehuis, groepsbungalow of familievilla te huren op een vakantiepark Nederland met binnen- of buitenzwembad. Veelal goedkoper en met veel mogelijkheden voor groepen tot 24 personen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 18 personen met 9 slaapkamers of een 24 persoons groepsaccommodatie op zo een luxe vakantiepark Nederland huren.

In België een groot vakantiehuis met privé zwembad huren

Nergens anders in de Benelux vind je zoveel grote vakantiehuizen met privé zwembad als in België. En dan met name in de Belgische Ardennen. Of je nu een groot huis met sauna en zwembad in de Ardennen wilt huren of villa met zwembad in Belgisch-Luxemburg en of Belgisch-Limburg, het aanbod luxe huizen met privé binnen- of buitenzwembad is groot en gevarieerd. En, zeker leuk voor een familieweekend of vriendenweekend België, je kunt ook een grote woning België als kasteel huren. Diverse kastelen in België, Ardennen hebben een privé zwembad. Er zijn zelfs kastelen België op privé domeinen te huur met whirlpool, sauna en privé zwembad. Vind hier een kasteel Ardennen met privé zwembad


ontspannen in een privé zwembad

Grote vakantiehuizen met privé binnenzwembad België

Hieronder vind je een aantal door ons geselecteerde vakantiehuizen en villa’s met privé binnenzwembad in België. Met een groot en uniek aanbod in de Ardennen en Vlaanderen. Deze bijzondere fraaie vakantiehuizen met privé indoorzwembad in België zijn geschikt voor kleine en grote groepen.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Vakantieparken met zwembad België

Indien je voor je familieweekend België liever kiest voor een accommodatie op een luxe vakantiepark België met zwembad, zijn er ook aantrekkelijke mogelijkheden. Ook op een vakantiepark België met binnenzwembad + peuterbad of een park met subtropisch zwemparadijs. Het boeken van een familie villa of groepsbungalow op een vakantiepark België met zwembad is meestal aanmerkelijk goedkoper dan het huren van een villa of vakantiehuis grote groep België met privé zwembad.

Grote huizen met eigen zwembad Frankrijk

Groot vakantiehuis met privé zwembad Frankrijk huren? Ook in Frankrijk vind je volop luxe villa’s, huizen en andere typen accommodaties met privé zwembad. In tegenstelling tot Nederland en België vind je in echter weinig huizen in Frankijk met binnenzwembad. Als je een familieweekend binnen Europa wilt vieren, kun je dus het beste een groot vakantiehuis met overdekt zwembad in België of Nederland huren.


Groot huis met zwembad Duitsland huren

Vakantiehuis met privé zwembad Duitsland huren? Dat kan zeker. Een familie- of vriendenweekend in een groot huis met privé zwembad in Duitsland vieren, betekent genieten in de natuur en de aanwezigheid van een groot zwembad. In veel gevallen vind je in Duitsland, behalve het privé zwembad ook wellness faciliteiten zoals sauna, hottub of whirlpool. Duitsland is een echt wellness land. Desondanks is het aanbod grote vakantiehuizen Duitsland met binnenzwembad gering. Kies voor een familie uitje in een accommodatie met overdekt zwembad een vakantieland uit als Nederland of België.


familieweekend zwembad

Huis met zwembad voor grote groep reserveren

Grote groepen kunnen zeker ook een vakantiehuis of groepsaccommodatie met zwembad reserveren. Of je groep nu uit 30, 34, 40 of 50 personen bestaat, voor iedere grote groep is wel een grote accommodatie met eigen zwembad te vinden. Eén opmerking is hierbij wel op zijn plaats. Hoe groter de groep, hoe kleiner het aanbod grote huizen met zwembad. Aangeraden wordt door ons om een vakantiehuis grote groep voor een gezelschap van méér dan 20 of 30 personen minimaal 6 maanden voor het familie uitje of geplande evenement te organiseren.
Vind hier een vakantiehuis grote groep met zwembad


Grote huizen met zwembad rolstoelvriendelijk

Voor een vakantie met rolstoel gelden er ander zoekcriteria. Dat is zeker het geval als je een vakantiehuis of villa met privé zwembad wilt boeken. Je dient dan na te gaan of het zwembad rolstoeltoegankelijk is en of er bijvoorbeeld een hellingbaan voor de rolstoel is. De meeste grote huizen met zwembad zijn wel rolstoel toegankelijk maar hebben geen tillift voor personen met een zware fysieke beperking. In het geval van een mindervaliden weekend, heb je altijd rekening te houden met de beperkingen van oudere of mindervaliden personen. Dat geldt zekere ook voor het uitzoeken van een groot vakantiehuis om in te recreëren en overnachten.


zwembad met tillift voor mindervaliden

Grote huizen met zwembad op vakantieparken

Indien de voorkeur wordt gegeven aan het huren van een familievilla, bungalow of groot huis met zwembad op een vakantiepark, dien je er rekening mee te houden dat het zwembad een bad voor algemeen gebruik is en deze door alle gasten op het vakantiepark gebruikt mag worden. Dat geldt ook voor Landal Parken Nederland met zwembad. In tegenstelling tot een particuliere woning met zwembad, moeten de faciliteiten op een park zoals zwembad en speeltuin, gedeeld worden met ander gasten van het park. Dat is voor volwassenen misschien minder aantrekkelijk. Kinderen vinden het heerlijk om tijdens een weekendje weg met andere kinderen te kunnen spelen en in die zin, verdient een reservering van een groot huis op een vakantiepark met zwembad de voorkeur.

Groot huis met privé sauna huren

Wil je voor je familieweekend een groot vakantiehuis Nederland of België met privé zwembad huren maar is er geen beschikbaarheid of is de accommodatie boven je budget? Een groot huis met sauna huren is ook aantrekkelijk. Grote huizen met sauna zijn meestal goedkopere dan grote vakantiehuizen met privé zwembad. Nog een voordeel is dat een sauna een binnen faciliteit is en je dan ook bijvoorbeeld in de meivakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie van je relax momentje kunt genieten.


roompot groepen banner