Groot huis met zwembad

Boek hier een groot huis met zwembad voor je vakantie met familie of vrienden

Je kunt ook een groot vakantiehuis met privé zwembad en sauna of spa huren. Grote vakantiehuizen met zwembad in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en andere landen binnen Europa. Vind hier een groot huis met zwembad

Groot huis met zwembad in Nederland huren

Indien je een groot vakantiehuis met zwembad in Nederland wit huren, heb je volop keuze. Boek bijvoorbeeld een 14 persoons vakantiehuis met privé zwembad in Zeeland of Zuid-Holland. Of kies voor een groot huis met zwembad 18, 20 of 22 personen in Drenthe, Noord-Brabant, Overijssel of Zuid-Limburg. Ook voor een grote villa in Nederland met binnenzwembad.

In België een groot vakantiehuis met zwembad huren

Nergens anders in de Benelux vind je zoveel grote vakantiehuizen met zwembad als in België. En dan met name in de Belgische Ardennen. Of je nu een groot huis met sauna en zwembad in de Ardennen wilt huren of villa met zwembad in Belgisch-Luxemburg en of Belgisch-Limburg, het aanbod luxe huizen met binnen- of buitenzwembad is groot en gevarieerd. En, zeker leuk voor een familieweekend of vriendenweekend België, je kunt ook een grote woning België als kasteel huren. Diverse kastelen in België, Ardennen hebben een privé zwembad. Er zijn zelfs kastelen België op privé domeinen te huur met whirlpool, sauna en privé zwembad. Vind hier een kasteel Ardennen met privé zwembad

Grote huizen met eigen zwembad Frankrijk

Ook in Frankrijk vind je volop luxe villa’s, huizen en andere typen accommodaties met privé zwembad. In tegenstelling tot Nederland en België vind je in echter weinig huizen in Frankijk met binnenzwembad. Als je een familieweekend binnen Europa wilt vieren, kun je dus het beste een groot vakantiehuis met overdekt zwembad in België of Nederland huren.

Groot huis met zwembad Duitsland huren

Een familie- of vriendenweekend in een groot huis met privé zwembad in Duitsland vieren, betekent genieten in de natuur en de aanwezigheid van een groot zwembad. In veel gevallen vind je in Duitsland, behalve het zwembad ook wellness faciliteiten zoals sauna, hottub of whirlpool. Duitsland is een echt wellness land. Desondanks is het aanbod grote vakantiehuizen Duitsland met binnenzwembad gering. Kies voor een familie uitje in een accommodatie met overdekt zwembad een vakantieland uit als Nederland of België.

familieweekend zwembad

Huis met zwembad voor grote groep reserveren

Grote groepen kunnen zeker ook een vakantiehuis of groepsaccommodatie met zwembad reserveren. Of je groep nu uit 30, 34, 40 of 50 personen bestaat, voor iedere grote groep is wel een grote accommodatie met eigen zwembad te vinden. Eén opmerking is hierbij wel op zijn plaats. Hoe groter de groep, hoe kleiner het aanbod grote huizen met zwembad. Aangeraden wordt door ons om een vakantiehuis grote groep voor een gezelschap van méér dan 20 of 30 personen minimaal 6 maanden voor het familie uitje of geplande evenement te organiseren.
Vind hier een vakantiehuis grote groep met zwembad

Grote huizen met zwembad rolstoelvriendelijk

Voor een vakantie met rolstoel gelden er ander zoekcriteria. Dat is zeker het geval als je een vakantiehuis of villa met privé zwembad wilt boeken. Je dient dan na te gaan of het zwembad rolstoeltoegankelijk is en of er bijvoorbeeld een hellingbaan voor de rolstoel is. De meeste grote huizen met zwembad zijn wel rolstoel toegankelijk maar hebben geen tillift voor personen met een zware fysieke beperking. In het geval van een mindervaliden weekend, heb je altijd rekening te houden met de beperkingen van oudere of mindervaliden personen. Dat geldt zekere ook voor het uitzoeken van een groot vakantiehuis om in te recreëren en overnachten.

Grote huizen met zwembad op vakantieparken

Indien de voorkeur wordt gegeven aan het huren van een familievilla, bungalow of groot huis met zwembad op een vakantiepark, dien je er rekening mee te houden dat het zwembad een bad voor algemeen gebruik is en deze door alle gasten op het vakantiepark gebruikt mag worden. Dat geldt ook voor Landal Parken Nederland met zwembad. In tegenstelling tot een particuliere woning met zwembad, moeten de faciliteiten op een park zoals zwembad en speeltuin, gedeeld worden met ander gasten van het park. Dat is voor volwassenen misschien minder aantrekkelijk. Kinderen vinden het heerlijk om tijdens een weekendje weg met andere kinderen te kunnen spelen en in die zin, verdient een reservering van een groot huis op een vakantiepark met zwembad de voorkeur.

Groot huis met privé sauna huren

Wil je voor je familieweekend een groot vakantiehuis Nederland of België met privé zwembad huren maar is er geen beschikbaarheid of is de accommodatie boven je budget? Een groot huis met sauna huren is ook aantrekkelijk. Grote huizen met sauna zijn meestal goedkopere dan grote vakantiehuizen met privé zwembad. Nog een voordeel is dat een sauna een binnen faciliteit is en je dan ook bijvoorbeeld in de meivakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie van je relax momentje kunt genieten.