40 personen

Groepsaccommodaties 40 personen.
Groepsaccommodatie 40 personen huren? Nederland of België? Je vindt de mooiste groepsaccommodaties 40 – 50 personen, vaak met privé zwembad hier.
Huur een 40 persoons groepsaccommodatie met 10 tot 20 slaapkamers, eventueel privé zwembad en aparte speelkamer voor de kinderen. Ook met biljart, tafeltennistafel, hottub en infrarood sauna te huur.

Lees verder...

40 persoons groepsaccommodatie niet op park te huur
Deze 40 persoons groepsaccommodaties vind je niet op een vakantiepark.
Je kunt ook een groepsaccommodatie 50 personen huren.

Bekijk hier beschikbare groepsaccommodaties 40 personen.

Snel naar alle accommodaties 40 personen:
in Nederlandin Belgiëaan de Kustmet Prive-zwembad

Naar welke 40 persoons groepsaccommodatie ben jij op zoek?
Op zoek naar een groot vakantiehuis of luxe groepsaccommodatie 38, 40, 42 of 44 personen? Of een groepsaccommodatie met zwembad 40 personen? Deze grote vakantiehuizen België en Nederland hebben allemaal een capaciteit voor groepen van 40 en meer personen. Veelal met 10 tot 20 slaapkamers met eigen sanitair. Je huurt je grote groepsaccommodatie meestal op basis zelfvoorziening. Je kunt als grote groep meestal gebruik maken van catering.

Groepsaccommodatie 40 personen grote groep.
Ze, deze groepsaccommodatie 40 tot 50 personen met zwembad en 10, 20, 24 slaapkamers zijn perfect voor een vakantie met een grote groep en grote families. Je kunt een 40 persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie met zwembad en sauna huren maar er zijn ook goedkope vakantiehuizen voor grote groepen te huur. Kijk naar de actuele mogelijkheden en boek een vakantiehuis 40 tot 48 personen voor je familiedag of familie weekend.
Ook mogelijkheden met 20 slaapkamers.
Ook leuk, een groepsaccommodatie 40 personen huren met tafeltennistafel

Bekijk hier direct alle beschikbare luxe accommodaties 40 personen.

Resultaat 1–24 van de 78 resultaten wordt getoond