Beschikbare vakantiehuizen familieweekend in overzicht per aanbieder.

Familie vakantiehuizen vanaf 8 personen beschikbaar. Ook per vakantiepark keten. Locatie familieweekend of familiereünie op basis zelfvoorziening huren? Hier vind je alle beschikbare vakantiehuizen aan zee en accommodaties in de bossen voor je familieweekend. Je kunt hier ook een vakantiehuis met privé zwembad huren. Catering is soms mogelijk.

landal zwemparadijs banner

Beschikbaarheid vakantiehuizen familieweekend.

Vakantiehuis direct boeken? Wanneer je direct wilt kunnen zien of de gewenste familieweekend accommodatie nog te boeken is, kun je hier alle beschikbare familieweekend huizen zien. Dat geldt ook voor een groepsaccommodatie, of familievilla of vakantieboerderij. Omdat wij op onze website geen online beschikbaarheid kunnen tonen, verwijzen wij jullie voor de actuele mogelijkheden graag door naar onze partners, zie onder. Ook grote vakantiehuizen met binnenzwembad en een vakantiehuis vriendengroep.

Onze aanbevolen partners

EuroParcs, luxe wellness vakantiehuizen en villa’s voor familie groepen.
Topparken, voor wellness villa familieweekend in Nederland, met sauna en hottub.


Luxe groepsaccommodatie huren? Je kunt ook zoeken op luxe faciliteiten zoals sauna of hottub en het aantal slaapkamers, badkamers en de ligging. Zo kan je ook de beschikbare familieweekend accommodaties aan zee vinden of die op een familie bungalowpark. Ook voor een weekendje weg met de kinderen.

Onze aanbevolen partners

EuroParcs, luxe familie vakantiehuizen en wellness groepshuizen tot 24 personen. Ook voor een vakantiehuis 24 personen welke baby vriendelijk is ingericht.

Familie vakantie met hond.

Indien je een familie vakantie of weekendje weg met de hond wilt boeken, is het goed om te weten dat in veel accommodaties huisdieren toegestaan zijn. Je kunt hier een vakantiehuis met hond huren.