Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe voor familieweekend.
Groepsaccommodatie Drenthe? Familie vakantie Drenthe vieren? Boek een groepsaccommodatie of vakantiehuis Drenthe voor 12, 18, 20, 30 of 40 personen. Luxe en goedkope groepsverblijven Drenthe beschikbaar voor je familieweekend of familiereünie. Ook bij Roompot Drenthe of Landal Drenthe. Kies voor een luxe groepsaccommodatie Drenthe met zwembad, sauna 12, 14, 15, 18, 20, 22, 24 personen.
Al onze groepsaccommodaties in Drenthe zijn familie- en kindvriendelijk. Ook te huur met speelkamer kinderen en recreatiezaal volwassenen. Je huurt meestal op basis van zelfvoorziening maar catering op locatie is ook in Drenthe vaak mogelijk.

Lees verder...

Zie hier ons beschikbare aanbod particuliere groepsaccommodaties Drenthe

Landal Hof van Saksen, Drenthe.
Een voorbeeld van een 20 tot 24 persoons groepsaccommodatie van Landal Drenthe is deze op Hof van Saksen. Deze 24 persoons Landal groepsaccommodatie Hof van Saksen heeft 12 slaapkamers. Ideaal voor een familieweekend Drenthe 18 tot 24 personen.

EuroParcs Drenthe 18 personen groepsaccommodatie
Een ander voorbeeld van een mooie groepsaccommodatie Drenthe op een vakantiepark is die van EuroParcs Drenthe. Deze 18 persoons groepsaccommodatie van EuroPars Drenthe ligt op vakantiepark De Wiltsang.

Groepsaccommodatie Drenthe huren voor familieweekend.
Een familieweekend of familie vakantiehuis Drenthe boek je hier. Ook voor groepsaccommodatie Drenthe bij Landal. Van een weekendje met je familie met 12 of 14 personen tot wel 28, 30 of 40 personen. Een uitje met familie of vrienden in Drenthe is altijd leuk. Zeker voor families die van de natuur, hunebedden, heidevelden en bijzonder flora en fauna houden.

Grote groepsaccommodaties Drenthe.
Je kunt ook een luxe of grote groepsacccommodatie Drenthe met zwembad, jacuzzi, sauna huren. Zoals een vakantieboerderij in Drenthe met privé sauna, zwembad, bubbelbad. Of een goedkope groepsaccommodatie Drenthe. Zie deze 40 persoons groepsaccommodatie Drenthe bij Roompot Hunzepark

Groepsaccommodaties Drenthe zijn betaalbaar.
Boek bij ons je familieweekend accommodatie Drenthe en ontdek dat de mooiste groepsaccommodaties Drenthe ook betaalbaar zijn. Ook voor een lang weekend of midweek. Of je nu een groot vakantiehuis Drenthe met zwembad of privé sauna wilt huren of op zoek bent naar een goedkope groepsaccommodatie, je vindt de mooiste vakantieverblijven voor groepen in Nederland hier. Ook voor een familie vakantiehuis Groningen, Zeeland, Friesland, Overijssel of Limburg.

Bekijk hier direct alle beschikbare groepsaccommodaties.

Waarom je familieweekend Drenthe goed plannen?
De belangstelling voor luxe groepsaccommodatie in Drenthe is groot. Dat geldt ook voor grote vakantiehuizen en kindvriendelijke vakantie boerderijen. Het is belangrijk om je familiedagen goed te plannen en met alle familieleden rekening te houden. Met name zaken als aantal slaapkamers, wellness en sportieve faciliteiten zijn belangrijk. Een bar en speelkamer voor de kids maken een familieweekend acco helemaal af. Een groot vakantiehuis met omheinde tuin huren heeft ook zo zijn voordelen. Deze vind je meestal niet bij een last minute aanbieding, ook niet bij een last minute Landal Drenthe

Groepsaccommodatie Overijssel als alternatief.
Kan je in Drenthe géén geschikte groepsaccommodatie vinden? Kijk dan eens naar de beschikbare groepsaccommodaties Overijssel. Ook een prachtige provincie!

Resultaat 1–24 van de 102 resultaten wordt getoond