Familieweekend Ardennen

Boek hier je familieweekend Ardennen

Familieweekend Ardennen? Veel families die in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg wonen, kiezen ervoor hun familieweekend in de Ardennen te vieren. Daarbij kiest zo een 80 % voor de Belgische Ardennen en een 20 % voor de Ardennen Luxemburg. De meeste families kiezen voor het huren van een groot vakantiehuis Ardennen met speelgelegenheid voor kinderen. Hier vind je een door ons geselecteerd aanbod grote vakantiehuizen Ardennen .Voor groepen van 8 tot wel 50 personen.

landal zwemparadijs banner


Op deze pagina geven wij tips hoe je de ideale familieweekend accommodatie Ardennen vindt en wat je allemaal in de Ardennen kunt doen. Eén ding staat als een paal boven water, een weekend met de familie in de Ardennen vieren, is bij voorbaat al een succes!

groepen groepsaccommodaties banner


Een geschikte accommodatie voor je familieweekend Ardennen vinden

Als je de data voor je familie uitje Ardennen hebt bepaald, is het zaak een geschikte familieweekend accommodatie Ardennen te vinden. Hierbij speelt het beschikbare budget natuurlijk een grote rol. Als je voor een familieweekend Ardennen voor 20 of 24 personen een 1.000 euro beschikbaar hebt, kan je hooguit een vakantieboerderij met 4 of 5 slaapkamers huren. Het je een 3.000 euro beschikbaar dan kan je een villa Ardennen met privé zwembad, spa en sauna huren. Hier vind je een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen. Kortom, hoe groter je budget hoe meer mogelijkheden.


genieten in privé binnenzwembad

3 Aanraders met binnenzwembad Ardennen

Nieuw: Deze 3 villa’s met binnenzwembad in de Ardennen zijn nieuw in ons aanbod. Ze hebben allemaal meerdere wellness faciliteiten en een verwarmd binnenzwembad. Het zijn de meest luxe villa’s om een familiereünie Ardennen inclusief overnachting te kunnen beleven.


Vakantiehuis Ardennen voor familieweekend tot en met 8 personen.

Indien je een huisje Ardennen wilt huren voor een familie weekend tot 8 personen, zal je op deze site geen groot aanbod vinden. Je vindt hier vooral vakantiehuizen Ardennen voor grote groepen. Indien je een huisje Ardennen wilt huren voor een groep niet groter dan 8 personen, kijk dan eens naar deze familie weekend huisjes Ardennen tot 8 personen . Je vindt er ook particulier aanbod.


roompot groepen banner

Goed kunnen slapen tijdens je familieweekend Ardennen.

Zeker bij een weekendje weg met een grote groep, is het belangrijk dat er goed geslapen wordt. Dat kan je alleen maar realiseren als je een familieweekend accommodatie Ardennen huurt met voldoende slaapkamers. Gelukkig kan je bij ons grote vakantiehuizen Ardennen huren met meer dan 10 slaapkamers. Ben je bijvoorbeeld met een groep van 30 personen dan kan je bij ons een groot vakantiehuis Ardennen huren met 11, 12, 13 of 14 slaapkamers. Er zijn zelfs grote groepsaccommodaties Ardennen te huur met 15, 16 17 of meer slaapkamers.

Familie eten in de tuin Ardennen

Speelmogelijkheden kinderen ook super belangrijk

Natuurlijk is het prettig als een familieweekend accommodatie Ardennen beschikt over een biljart, bar, privé sauna en hottub. Het is minstens zo belangrijk dat kinderen tijdens een familieweekend Ardennen plezier hebben. Daarom onze belangrijkste tip organiseren familie uitje Ardennen, als je in een accommodatie blijft overnachten, boek dan een groot vakantiehuis Ardennen met binnen- en buiten speelmogelijkheden voor de kids. Een speelzolder, verkleedruimte, tafeltennistafel en speelveld is ideaal. Als kinderen in en rond het huis verstoppertje kunnen spelen of aan voetbal of volleybal kunnen doen, heb je het al voor de helft gewonnen. Tip: Als je een vakantiehuis Ardennen voor 12 tot 14 personen zoekt, neem er dan een met minstens 6 of 7 slaapkamers.


Familieweekend Ardennen en omgeving

Of je nu in de omgeving van Spa, Malmedy of elders in de Lage of Hoge Ardennen een familieweekend dag of weekend organiseert, de omgeving is net zo belangrijk als de faciliteiten accommodatie. Een vrijstaand vakantiehuis in the middle of nowhere lijkt leuk maar is niet ideaal. Je kunt beter een villas, vakantiehuis, chalet of vakantieboerderij huren in de omgeving van de bewoonde wereld. Dan kan je boodschappen doen, een restaurant bezoeken, naar een zwembad gaan of pretpark bezoeken. Uiteraard is een ander afhankelijk van de interesse van de groep. Boek een groepsaccommodatie met binnenzwembad en geniet van je huis en omgeving.


Wat is er in de Ardennen allemaal te doen?

De Ardennen bieden alle mogelijkheden voor en actief familieweekend. Wat dacht je van een GPS tocht, abseilen of mountainbiken? Ook paardrijden, vlotvaren of een speurtocht uitzetten, behoren tot de mogelijkheden. Je kunt de activiteiten voor je familie weekend Ardennen zelf organiseren of een bureau inschakelen die outdoor activiteiten Ardennen organiseert. Het is ook hier weer een kwestie van budget.


gezin met hond in vakantiehuis

Familieweekend Ardennen met hond

Als de hond ook met gaat, is een groot vakantiehuis met omheinde tuin ideaal. Belangrijk is wel dat de tuin helemaal afgesloten is en je huisdier niet uit de tuin kan ontsnappen. De hond kan natuurlijk alleen maar mee met het familieweekend als die gehoorzaam en niet agressief is. Een hond moet voor zo een weekend met de familie vooral lief zijn voor kinderen. Voor een familieweekend met de hond in het buitenland. Zorg ervoor dat de hond een hondenpaspoort heeft en de verplichte inentingen. Alleen dan weet je zeker dat hij bij een controle de grens over komt.


center parcs familiekorting banner