familieweekend familieweekend accommodaties Inspiratie

Vakantiehuis aan het water

Een vakantiehuis aan het water voor familieweekend huren

Je familieweekend wordt nog leuker als een groot vakantiehuis aan het water huurt.
Heb je al meerdere keren een familieweekend georganiseerd en wil je eens wat anders dan een familieweekend Ardennen, Veluwe of Achterhoek?

Denk dan eens aan het organiseren van een weekend met je familie aan het water. Huur een watervilla en geniet van een vaarvakantie, watersportvakantie of visvakantie. Zie hoe leuk het is om te zeilen en surfen en zie de kinderen én volwassenen genieten. Je kunt hier een huis aan het water voor 8, 10, 14, 18 tot 24 personen huren. Voor grote groepen zijn er grote watervilla’s te huur.

Vakantiehuis aan het water tot 20 á 24 personen.

Familieweekend met grote groep aan het water huren? Dat kan zeker. Op deze site vind je watervilla’s en grote huizen aan een meer, plas of zee. Je kunt hier een vakantiehuis aan het water voor groepen tot wel 20 á 24 personen huren. Je kunt ook een groot vakantiehuis aan het water op een vakantiepark met sloepverhuur huren. Of een vakantiehuis aan het water met aanlegsteiger. Waterrecreatie biedt ook veel mogelijkheden voor een alternatief en actief familieweekend. Wat dacht je van het huren van een grote sloep en een familieweekend aan het IJsselmeer of Veluwemeer?

Waar kan je een groot vakantiehuis aan het water huren?

Als je het een aantrekkelijk idee vindt om een familieweekend accommodatie aan een meer, plas, rivier of zee te boeken, moet je nog een leuke accommodatie vinden. Voor een familieweekend aan het water in Nederland boek je een groot vakantiehuis of watervilla aan de Friese Meren, IJsselmeer, Markermeer of Veluwemeer. Als je de voorkeur geef aan een familieweekend Zeeland kan je een vakantievilla aan het water huren aan het Veerse Meer of de Oosterschelde. De Oosterschelde is een Nationaal Park, daar kan je bijvoorbeeld een groot vakantiehuis of watervilla aan de Oesterdam huren. Voor een familieweekend aan het water in Zeeland, is Waterrijk Oesterdam aan te bevelen. Dit is een nieuw vakantiepark nabij de Oosterschelde met jachthaven, hotel en uitstekende faciliteiten.

roeiboot met gezin

Groepsaccommodatie aan het water boeken

Je kunt een vakantiewoning aan het water voor een groep van 12, 14 of 18 personen huren. Als je echter een familieweekend met meer dan 20 personen organiseert, is een grote groepsaccommodatie huren, vaak een beter idee. Groepsaccommodaties zijn er voor grote groepen tot wel 120 personen en vaak hebben ze meerdere woonkamers, een eigen zwembad, sauna en recreatie ruimte. Sommige grote groepsaccommodaties in Nederland hebben soms een eigen bioscoop en tennisbaan. Je kunt ook een watervilla huren op een park met jachthaven.

Familieweekend met grote groep?

Als je een familieweekend met een grote groep aan het water wilt vieren, is een grote groepsaccommodatie aan de Friese Meren huren een goed idee. Daarbij komt dat een familieweekend accommodatie in Friesland relatief goedkoop is. Je kunt ook voor weinig geld een vakantieboerderij Friesland huren. Grote vakantiehuizen Friesland zijn we tot 30 % goedkoper dan grote familieweekend accommodaties Gelderland, Overijssel, Zeeland of Zuid-Holland. Voor een familieweekend goedkoop, huur je een groot vakantiehuis of vakantieboerderij in Friesland of Groningen. Vind hier een vakantieboerderij Nederland.

Vakantiehuis met sloep huren

Als je met de familie een huisje aan het water gaat huren, is het wellicht een goed idee om een vakantiehuis met sloep te huren. Zekere als je met een kleine groep tot 12 personen een weekend aan het water viert, is een boot of sloep huren een prima idee. Als iemand van de familie goed kan zeilen, is een zeilboot huren, ook een goed plan. In Nederland staat altijd wel wind en een goede zeiler kan dan altijd op één van de Nederlandse wateren gaan zeilen. Voor een spannend weekendje weg met de hele familie.

vakantiehuis aan het water varen met sloep

Vakantiehuis aan het water Giethoorn huren

Een familieweekend Overijssel boeken? Huur dan een huisje of groepsaccommodatie aan het water in Giethoorn of in de omgeving van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een groepsvakantie Giethoorn is gegarandeerd een succes. Het wordt niet voor niets het Venetië van Nederland genoemd. Je kunt in Giethoorn een vakantiehuis aan het water voor 8, 10 of 14 personen huren maar er zijn ook grote vakantiehuizen in Giethoorn te huur. Een als je een vakantiehuis bij Vakantiepark Giethoorn huurt, is een elektrische sloep soms in de huursom inbegrepen. Een familieweekend Giethoorn, zeker geen slecht idee.