Landal Reeuwijkse Plassen 20 C – Reeuwijk – Zuid Holland – 20 personen

1.549,00

Groot vakantiehuis Landal, 20 personen Reeuwijkse Plassen.
Dit grote vakantiehuis, type groepsaccommodatie 20 personen, heeft eigen aanlegsteiger ligt op een fantastisch Landal vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen. Tien ruime slaapkamers en 7 badkamers. Geschikt voor familie- of vriendengroepen tot en met 20 personen. Ligging op een Landal vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen met binnenzwembad. Een vakantiepark midden in de natuur.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis Landal, 20 personen Reeuwijkse Plassen.
Dit grote vakantiehuis met eigen aanlegsteiger ligt op een fantastisch Landal vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen. Geschikt voor familie- of vriendengroepen tot en met 20 personen. Tien ruime slaapkamers en 7 badkamers. Ligging op een Landal vakantiepark aan de Reeuwijkse Plassen met binnenzwembad.

Landal Reeuwijkse plassen- woonkamer

Extra informatie.
Grote waterwoning met aanlegsteiger, omringd door natuur en het water van de Reeuwijkse plassen. Deze familie woning aan het water is lekker ruim en voorzien van vele faciliteiten zoals een flatscreen tv, opgemaakte boxspring bedden, een ligbad, kinderbed een eigen aanlegsteiger en nog veel meer. Dit waterpark is een extra duurzaam vakantiepark. Ligging nabij Gouda, Reeuwijk en Bodegraven.

Landal Reeuwijkse Plassen 20 C - Reeuwijk - Zuid Holland - 20 personen - aanlegsteiger

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Landal

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , ,

Slaapkamers

, , , , , , , , ,

Badkamers

, , , , , ,

Huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , ,