Familievilla Nederland

Een familievilla Nederland huren.

Alles voor je familievilla Nederland. Je kunt via ons familievilla’s in Nederland huren voor groepen van 6, 8, 10 of 12 personen. Indien je een familieweekend Nederland met een grotere groep wilt boeken, zijn er ook mogelijkheden. Je kunt ook een familievilla met zwembad, sauna in Nederland voor een groep van 14, 16, 18, 20 of 22 personen huren. Vind hier onze familievilla’s.

Boek een familievilla Nederland op een villa park of luxe vakantiepark.

De mooiste en meest luxe familie villa’s van Nederland vind je op een aantal luxe villa- en vakantieparken. Voorbeelden van luxe vakantieparken in Nederland met familievilla’s zijn Buitenhof De Leistert, Buitenhof Domburg, vakantiepark De Katjeskelder en vakantiepark Weerterbergen. Voor een luxe familieweekend in Zeeland, Limburg, Noord-Brabant of Overijssel bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk een familievilla op de Waddeneilanden of elders in Noord-Holland te huren. Zie bijvoorbeeld familievilla De Krim op vakantiepark De Krim te Texel.

Familievilla Nederland met eigen zwembad huren

Een verblijf in een familievilla met privé zwembad is maximaal genieten. Als je echter een villa met zwembad op een bungalowpark boekt, zal je in de regel het zwembad met de andere gasten moeten delen. De oplossing is het huren van een particuliere familievilla met privé zwembad. Dan heb je als familie het zwembad voor je alleen. Er zijn ook familievilla’s met privé binnenzwembad en sauna te huur. Ideaal voor een luxe familieweekend met de Paasvakantie of Kerstmis.

Wellness voorzieningen in je grote familievilla Nederland.

Wat onderscheidt een luxe villa nu van een vakantiehuis of wellness bungalow? Wat maakt een familievilla Nederland nu anders dan een familiebungalow? Een villa is altijd luxer dan een vakantiewoning en meestal maar één verdieping. Het hele slaap- en woonprogramma vind je meestal op de begane grond. Een familievilla is voor groepen tot we 22 á 24 personen. Een villa is meestal tot 8 of 10 personen. Maar wat een familievilla echt bijzonder maakt, is de wellness faciliteit. Je treft in veel van onze familievilla’s wellness faciliteiten aan zoals infraroodsauna, hottub of ligbad. En er zijn ook luxe wellness villa’s in Nederland te huur met zwembad en buitenjacuzzi.

Een villa voor je familieweekend huren voor 8, 10 of 12 personen.

De groep familievilla’s die geschikt zijn voor familie uitjes voor 8,10 of 12 personen is groot. Je hoeft deze in de regel geen maanden voor het familieweekend te reserveren. Anders wordt het als je een luxe familievilla Nederland voor een groep van 6, 18, 20, of 22 personen wilt huren. De beschikbaarheid binnen die categorie luxe familie vakantieverblijven is beperkt. Aangeraden wordt om een wellness villa voor een grote groep van meer dan 12 personen, niet last minute te huren.

Het last minute huren van een villa voor je familieweekend Nederland

Het is af te raden je vakantievilla Nederland als last minute te boeken en al helemaal niet als je het familie uitje in een officiële schoolvakantie wilt vieren. Dan zijn zelfs de meest luxe villa’s met zwembad voor groepen bezet. We adviseren je dus je villa voor je familieweekend Nederland niet als last minute te boeken. Ook niet voor een groep van 4, 6 of 8 personen.

familieweekendaccommodatie met trampoline

Is een familievilla geschikt als je met meerdere gezinnen op pad gaat?

Die vraag is niet standaard te beantwoorden. Vind je het fijn om in één gebouw te slapen, ontspannen en eten? Kan je het allemaal goed met elkaar vinden?? Soms is het beter om 2 of 3 villa’s naast elkaar te boeken. Lees ons artikel voor als je met meerder gezinnen of families op vakantie gaat. Je vindt dat artikel hier.