Vakantieboerderij Limburg voor familieweekend

Een vakantieboerderij Limburg huren.

Je familieweekend in Limburg vieren en op zoek naar een groot vakantiehuis of vakantieboerderij? Hier vind je de mooiste vakantieboerderijen van Zuid-Nederland. Ook voor een vakantieboerderij Zuid-Limburg met zwembad, sauna en spa.

Vakantieboerderij Limburg huren voor familieweekend.

Een vakantie in eigen land kan je het beste vieren in een vakantieboerderij in Limburg. Er zijn veel liefhebbers die maar als te graag voor even op een boerderij willen wonen en die kans kan jij nu met beide handen aangrijpen. Misschien mag je de boer zelfs een handje helpen met zijn dagelijkse werkzaamheden. Geniet van de natuurrijke omgeving, het boerenleven en de verschillende dieren die er woonachtig zijn. De vakantieboerderijen hebben veel te bieden en zijn vaak omringd door een oase van rust. Daarnaast kan je ook met grote groepen overnachten in een vakantieboerderij in Limburg. Ook voor een familieweekend in Nederland is Limburg de ideale plek.

Wat maakt Limburg zo uniek voor een familieweekend?

Limburg is zonder twijfel één van de mooiste provincies van Nederland. Het prachtige landschap geeft de vakantieganger al direct het gevoel in het buitenland te zijn, terwijl je wel gewoon je eigen taal kan spreken. De groene omgeving, de gastvrijheid en de vele bezienswaardigheden maken Limburg een geweldige vakantiebestemming. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het drielandenpunt. Daarnaast kan je ook een bezoekje brengen aan het historische Maastricht of de grotten gaan verkennen in Valkenburg. Liefhebbers van mooie fietstochten en wandelroutes zijn in de zuidelijke provincie ook aan het juiste adres. De Limburgse specialiteiten op het gebied van eten en drinken zijn ook een goede reden om naar het zuiden van Nederland af te reizen. In het zomerseizoen kan je genieten van verse asperges of op een terrasje een echte Limburgse vlaai bestellen.

vakantieboerderij hangen op het hek

Ga met kinderen naar een vakantieboerderij Limburg met binnenzwembad

Een vakantieboerderij met binnenzwembad is perfect voor gezinnen met kinderen. De boerderij en zwembad biedt vermaak voor zowel jong als oud. De kinderen kunnen buitenspelen of kennismaken met de vele dieren die op de boerderij leven. Daarnaast leren de kinderen ook het echte boerderijleven kennen en zijn ze lekker bezig in de buitenlucht. Het is weer iets totaal anders dan de hele dag spelletjes spelen op een tablet of naar het scherm van een smartphone staren. De ouders voelen zich meestal ook weer helemaal kind op een vakantieboerderij.
Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad Limburg.

Vakantieboerderij Limburg (4 tot 43 personen)

Een vakantieboerderij in Limburg is geschikt voor gezinnen en grote groepen. Er zijn accommodaties op de boerderijen beschikbaar voor vier personen, maar ook voor een groep van maximaal 43 personen. Alle accommodaties zijn weer net even anders en hebben hun eigen charmes. Kies voor een boerderijvakantie in het prachtige Ysselsteyn, Wellerlooi of het authentieke Venray.
Waar vind je de ideale vakantieboerderij Limburg voor een familie uitje? Je vindt deze bij de specialist in de verhuur van grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen.

vakantieboerderij mini tractor

Vakantieboerderij Limburg voor een onvergetelijk familieweekend

Een vakantieboerderij is ideaal voor een onvergetelijk familieweekend. Je kan met meerdere gezinnen overnachten op een boerderij. Ieder gezin heeft vaak zijn eigen accommodatie, terwijl je wel onder één dak slaapt. Het huren van een vakantieboerderij voor een familieweekend hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Aangezien het om een vakantie in eigen land gaat en je overnacht op één plek zullen de kosten zeker meevallen. Je kan ook overwegen om een vakantieboerderij te boeken in een andere provincie, bijvoorbeeld in het schitterende Gelderland.
Wist je dat je in Gelderland ook een vakantieboerderij met hottub kunt huren?

Leuke familie activiteiten in Limburg

Je hoeft vanzelfsprekend niet de gehele tijd op de vakantieboerderij te blijven. Je ervoor kiezen om een leuk uitstapje te maken met het gezin of de hele familie. In Valkenburg kan je de grotten bezoeken of helemaal tot rust komen in Thermae 2000. In het mooie Arcen is het mogelijk om een rondleiding te boeken door de Hertog Jan Brouwerij. De kinderen zullen beslist veel plezier beleven in Toverland. Het pretpark is te vinden in Sevenum. Mocht je meer een cultuurliefhebber zijn dan raden wij het Natuur Historisch Museum (Maastricht) en het Limburgs Museum (Venlo) aan. Nabij het drielandenpunt is het mogelijk om fantastische fietsroutes af te leggen.

Huisdieren zijn meestal toegestaan

Hond of poes mee op vakantie? Een groot voordeel van een vakantie op een boerderij in Limburg is dat huisdieren vaak zijn toegestaan. Je kan jouw trouwe viervoeter meenemen op vakantie. Honden hebben dan ook voldoende ruimte op de boerderij en zullen zich als een vis in het water voelen. Daarnaast hebben veel vakantieboerderijen in Zuid-Nederland een paardenstalling. Tip: Ook in Noord-Brabant vind je vakantieboerderijen met paarden boxen. Voor een familieweekend Brabant of Limburg met je eigen paard.

vakantieboerderij limburg

Pluspunten van een familieweekend op een vakantieboerderij in Limburg

– Geniet van een natuurrijke en rustgevende omgeving
– Rustieke vakantielocatie en niet op een vakantiepark
– Huisdieren zijn toegestaan
– Ideaal voor grote groepen
– Perfecte vakantiebestemming voor een familieweekend
– Betaalbaar
– Eenvoudig bereikbaar

Meer familieweekend tips? Kijk ook eens naar de mogelijkheid een vakantieboerderij te huren in Overijssel.