Villapark de Weerribben – Grote Keizerlibel 24 – Nederland – Overijssel – 24 personen

1.560,00

Villapark de Weerribben, groepsaccommodatie 24 personen.
Deze 22 tot 24 persoons groepsaccommodatie op Roompot villapark De Weerribben in Overijssel staat bekend als Grote Keizerlibel 24. Een ideaal groepsverblijf direct aan het water voor grote groep familieweekend Weerribben-Wieden.
Groepsccommodatie Weerribben 24 personen, 12 slaapkamers en 6 badkamers. Kenmerken: binnenzwembad (op het park), direct aan het water, magnetron, sfeerhaard, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wasmachine, wifi.
Villapark de Weerribben – Grote Keizerlibel 24 – Nederland – Overijssel – 24 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Villapark de Weerribben, groepsaccommodatie 24 personen.
Deze 24 persoons groepsaccommodatie op Roompot villapark De Weerribben in Overijssel staat bekend als Grote Keizerlibel 24. Een ideaal groepsverblijf direct aan het water voor grote groep familieweekend Weerribben-Wieden.
Groepsccommodatie Weerribben 24 personen, 12 slaapkamers en 6 badkamers.
Kenmerken: binnenzwembad (op het park), direct aan het water, magnetron, sfeerhaard, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wasmachine, wifi.

Villapark de Weerribben - Grote Keizerlibel 24 - Nederland - Overijssel - 24 personen eetkamer

Op de begane grond van dit grote familie huis tref je 2 ruime hallen met twee aparte toiletten en 2 bergingen met ieder een wasmachine en wasdroger. Er is een ruime gezellig ingerichte woonkamer met 2 zitgedeeltes met sfeerhaard, tv en stereo. De 2 ruime keukens beschikken over ieder een vaatwasser en combimagnetron . Er zijn twee slaapkamers met aparte bedden en TV en badkamer met douche en toilet en suite. Op de eerste verdieping zijn de overige 10 slaapkamers en 4 badkamers.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,