Leuk idee voor je familieweekend

Leuk idee voor je familieweekend nodig?

Wij hebben aantal familie weekend tips voor je! En leuke familieweekend activiteiten. Een familiereünie in Nederland of België organiseren wordt zo nog leuker! Zeker ook een familieweekend Ardennen. Of je nu voor de eerste keer een weekendje weg met familie organiseert of al voor de tiende keer, de ideeën voor het organiseren van een ontspannen familie uitje op deze pagina zijn de moeite waard! Voor een weekend met 10 of 12 personen of familieweekend Nederland met een grote groep.

landal zwemparadijs banner


Leukste idee, boek een familieweekend accommodatie met thuisbioscoop

Tijdens je familie uitje een film kijken in je eigen bioscoop? Dat kan en is een super idee voor je familieweekend! Er zijn een aantal vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland die over een thuisbioscoop beschikken. Weer of geen weer, je kunt met je familie een film kijken. Wel een leuke familiefilm uitzoeken hoor! Hier vind je familie accommodaties met thuis bioscoop.


Lekker tafeltennissen of biljarten

Je wil tijdens het weekend natuurlijk leuke dingen doen en lekker actief zijn. Huur daarom een vakantiehuis met biljart en tafeltennistafel. Een huisje huren met dartbord of sjoelbak is ook mogelijk. Een als je van biljarten houdt, er zijn ook groepsaccommodaties met poolbiljart te huur.


Huur in de winter of herfst een vakantiehuis met binnenzwembad

Goed idee! Als je in de herfstvakantie, Kerstvakantie of tijdens Oud en Nieuw een familieweekend accommodatie wilt huren, huur dan een groot vakantiehuis met binnenzwembad. Je kunt ook een groepsaccommodatie met overdekt zwembad huren of luxe villa. En, een jacuzzi of hottub bij de groepsaccomodatie is ook aangenaam.

idee voor je familieweekend modern vakantiehuis met binnenzwembad

Als er geen vakantiehuizen met eigen zwembad beschikbaar zijn, is het alternatief, het huren van een grote vakantiebungalow op een vakantiepark van Landal. Veel vakantieparken van Landal hebben een binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs en op deze luxe vakantieparken zijn ook grote vakantiehuizen voor groepen tot 22 personen te huur. Echt een super idee voor een familieweekend in Nederland, Duitsland of België.
Hier vind je de Landal familieparken met zwembad.


Praktische familie weekend tip: Groepsaccommodatie met vaatwasser huren

Wil je een familieweekend accommodatie huren op basis van zelfvoorziening? ga je zelf voor een grote groep koken? Huur dan een vakantiehuis of groepsaccommodatie met professionele vaatwasser. Als er een paar mensen meehelpen de afwas in de vaatwasser te plaatsen, is de afwas zo gedaan en kan je doen wat er zo leuk is aan zo een weekendje met familie. Gezellig samenzijn! Met zo een afwasmachine kan een kind de was doen!


De kinderen vinden een trampoline erg leuk!

Soms dit het geluk in de kleine dingen. En dat geldt zeker voor familieweekend activiteiten voor kinderen. In een sjoelbak of trampoline in de tuin bijvoorbeeld. Je kunt via deze site grote vakantiehuizen met trampoline huren. Als je kinderen in de leeftijd zijn van 4 tot ongeveer 14 jaar zullen ze er volop kunnen springen en genieten. Tip leuk familieweekend Nederland of België met kinderen: Huur hier een vakantiehuis met trampoline.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Groepshuis huren.

Een groepshuis is soms wat goedkoper dan een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie. Je kunt hier een groepshuis 20 tot 50 personen huren.

grote familie samen buiten eten

Praktisch idee voor je familieweekend, huur een huisje bij een supermarkt

We gaven al eerder “vaatwasmachine” tip voor je familieweekend accommodatie. We hebben nog een praktische tip voor je. Boek een huisje, bungalow of familie accommodatie op een vakantiepark met supermarkt. Of huur een groot vakantiehuis in de omgeving van een stad met winkels en supermarkten. Voordeel: je hoeft niet alle boodschappen van huis mee te slepen en kunt ter plaatse eten, drinken, een hapje en een drankje bestellen. Een cafetaria in de buurt van je accommodatie is ook niet verkeerd. Een keertje wat minder gezond eten, moet tijdens het jaarlijks familieweekend kunnen! Hier vind je grote vakantiehuizen op een familiepark met supermarkt.


Tips voor vieren familieweekend in de Paasvakantie, Mei vakantie of herfstvakantie

Als je er tijdens de mei vakantie, Paasvakantie of herfstvakantie tussen uit wilt gaan, is het huren van een vakantiewoning in het bos misschien wel een goed idee. Je kunt denken aan een familieweekend Veluwe of weekendje Achterhoek. Maar ook als je een huisje huurt op de Utrechtse Heuvelrug of Drents Friese Wold is het genieten. Een huisje met open haard huren, is wellicht ook een goed idee!


Vakantiehuis aan het water huren

Eens wat anders dan een familieweekend in de bossen? Vier je familieweekend aan het Veluwemeer, Friese Meren, Oosterschelde of Nationaal Park Weerribben. Huur een boot of sloep en ontdek hoe leuk het is om te varen, surfen of zeilen. Een vaarvakantie met de hele familie organiseren is gewoon ontzettend leuk. Hier kan je een vakantiehuis aan het water voor je familieweekend huren.


Een verbanddoos meenemen

Bij het organiseren van een familieweekend moet je ook aan praktische zaken denken. Als de denkt, wat neem ik allemaal mee tijdens het familieweekend dan is een verbanddoos misschien wel het laatste aan de denkt. De ervaring is dat er tijdens een familieweekend met kinderen altijd wel een klein ongelukje gebeurt. Een EHBO kistje met pleisters, verband, pijnstillers en jodium is iets wat je zeker mee moet nemen. net zoals de adressen en telefoonnummers van de thuisblijvers en de gegevens van de polissen van je WA- en reisverzekering.


Eerst naar familieweekend accommodatie kijken?

Als je met een grote familie groep een weekendje weg gaat en een geschikte accommodatie zoekt om met de hele groep te verblijven en overnachten, is het misschien wel een goed idee om de omgeving te verkennen en ergens een nachtje te blijven slapen. En als je er toch bent, waarom zou je dan niet kunnen genieten van een huisje met bubbelbad of een huisje met sauna? Gun jezelf en je partner een ontspannen weekendje weg en geniet van een verblijf in een wellness huisje. Dan kan je relaxed het familieweekend voorbereiden.


Idee voor familieweekend in de zomer

Indien je een familie weekend in de zomermaanden viert is een vakantiehuis met zwembad ideaal. Een accommodatie met sauna aan zee huren, is zeker ook een goed idee. En.. en je kunt ook met Kerstmis genieten van een groot vakantiehuis met privé sauna.


roompot groepen banner