Vakantiehuis 8 – 16 personen op vakantiepark huren

8-16 Persoons vakantiehuis huren.

Vakantiehuis huren? Op een vakantiepark? De mooiste vakantiehuizen voor 8, 10, 12, 14 tot 16 personen op vakantieparken in Nederland en België vind je hier. Veel aanbiedingen.

landal zwemparadijs banner

Ook als je een 9 persoons vakantiehuis op een vakantiepark zoekt of met 9, 11, 13 of 15 personen op vakantie wilt gaan. Unieke familie vakantiehuizen en familiebungalows op vakantieparken in met name Nederland en België. Ook vakantiehuizen 8 tot 16 personen te huur op een vakantiepark met binnen- en buiten zwembad.


groepen groepsaccommodaties banner

Bij welke vakantiepark ketens kan je een vakantiehuis 8 – 16 personen huren?

Bij de volgende door ons geselecteerde, vakantiepark ketens kan je een vakantiehuis 8 – 16 personen boeken, met 4 tot wel 8 slaapkamers. Optie privé sauna, bubbelbad, omheinde tuin.


lunchen met de familie

Kleinschalige vakantieparken met vakantiehuizen en bungalows 8 tot 16 personen

Bij diverse kleinschalige vakantieparken zijn vakantiehuizen, groepsbungalows en familie vakantiehuizen voor groepen van 8 tot 16 personen te huur. Dit zijn vaak geheel zelfstandige bungalowparken die niet onder een centraal geleide vakantieparkketen vallen. Bekend is bijvoorbeeld vakantiepark De Leistert in Limburg. Een echt familie vakantiepark. Daar kan je bijvoorbeeld dit 8 persoons vakantiehuis in Roggel huren. Dit 13 persoons vakantiehuis op Buitenhof De Leistert is ook een aanrader. Als we nog een voorbeeld geven van een leuke accommodatie op een kleinschalig vakantiepark Limburg. Dit 12 persoons vakantiehuis op bungalowpark Landsrade is zeker ook een aanader.


Met Pinksteren een familieweekend boeken

Veel families boeken een weekendje weg met Pinksteren. Hierbij zijn de familie parken extra gewild. Zie voor een familieweekend op een christelijk vakantiepark de informatie hieronder.

roompot groepen banner

buiten eten met groep vrienden

Vakantiehuis 8 personen op christelijk vakantiepark boeken

Het is zeker ook mogelijk een 8 persoons vakantiehuis op een christelijk vakantiepark te huren. Bijvoorbeeld bij één van de RCN vakantieparken. Maar RCN vakantieparken heeft voor grote groepen ook mogelijkheden. Indien je twee van de 8 persoons accommodaties op één deze RCN parken bij elkaar huurt, kan je er met een groep van maximaal 16 personen terecht. En dit grote RCN vakantiehuis in Zeewolde is zelfs geschikt voor groepen van 16 tot maximaal 24 personen.


familieweekend samen eten

Vakantieparken in Luxemburg

Vakantiehuis 8 tot 16 personen op een vakantiepark Luxemburg boeken? In Luxemburg vind je diverse vakantieparken met vakantiehuisjes voor groepen. Echter, de meeste parken hebben geen grotere accommodaties dan voor groepen van 8 personen. Vakantieparken Luxemburg zijn dus wat minder gericht op grote groepen. Er zijn voor grote groepen enkele uitzonderingen. Zo kan je bij Roompot Luxemburg dit 16 persoons vakantiehuis huren op vakantiepark Domaine La Sapiniere in Diekirch. Het aanbod 8 persoons vakantiehuizen Luxemburg is wat groter. Het is echter niet aan te raden om met een groep van acht personen een last minute vakantie Luxemburg te boeken.


gezin met hond in vakantiehuis

Vakantiehuis 8 tot 16 personen huren op vakantiepark met hond

Vakantieparken met hond kunnen grootschalig of kleinschalig zijn. Alle vakantieparkketens hierboven genoemd hebben wel 6, 8, 10, 12 14 of 16 persoons accommodaties te huur waar 1 of 2 huisdieren welkom zijn. Indien je een familie vakantiehuis zoekt waar de hond ook welkom is. Zie dan de mogelijkheden op onze website vakantiepark met hond. Voor hele grote groepen, zie die 16 persoons vakantiehuizen op vakantieparken met hond.


center parcs familiekorting banner