8 personen

Villa of vakantiehuis 8 personen?
Een 8 persoons vakantiehuis met gemeenschappelijk of privé zwembad huren. Vakantiehuizen voor 8 personen met 3, 4 of 5 slaapkamers te huur. Op vakantiepark of particulier. Aanraders o.a.:Topparken en Roompot. Ook met wellness faciliteiten te huur en als last minute. Bij ons groot aanbod, vakantiehuizen en groepsverblijven voor familie- en vrienden groepen. Ook bij Center Parcs. Van 8 tot 12 personen. Maar ook voor grotere groepen.

Bekijk hier geselecteerde en beschikbare vakantiehuizen 8 personen.

Lees verder...

Voor iedere groep een geschikt vakantiehuis 8 personen.
Vakantiehuis 8 personen, 4 slaapkamers en zwembad huren? Met hond? Dat kan hier. Boek hier je familie vakantiehuis 8 of 10 personen met zwembad, hottub of privé sauna. Voor een geslaagd familieweekend, familiereünie of familie vakantie. Huur een particulier vakantiehuis 8 personen met zwembad of een 8 persoons familievilla op een vakantiepark met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs. Je kunt hier ook een groepsaccommodatie 8 personen met zwembad, wellness en speelgelegenheid kinderen huren.

Familieweekend met 8 personen vieren?
Wie met 8 personen een familieweekend in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg wilt vieren, vindt hier een groot aanbod geschikte accommodaties. Van een vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland of België tot een villa met sauna en jacuzzi in Luxemburg of Duitsland.
Familieweekend accommodaties moeten vooral sfeervol zijn. Daarom hebben wij ook een groot aanbod 8 persoons familieweekend verblijven met open haard of sfeerhaard te huur.

Liever een vakantiehuis 9 personen?

Je kunt voor bijna hetzelfde geld een 9 persoons vakantiehuis huren.

Resultaat 1–24 van de 784 resultaten wordt getoond