Vakantiehuis

Vakantiehuis familieweekend.
Vakantiehuis huren 8, 9, 10 personen. Groot vakantiehuis voor familieweekend huren? Vakantiehuis 10 personen, voor een familie groep van 18 personen of accommodatie hele grote groep? Een familie vakantiehuis met veel speelmogelijkheden kinderen? Als je een familieweekend met niet meer dan 10, 16 á 18 personen gaat vieren, is een groot vakantiehuis huren voor een familieweekend meestal geschikt. Deze vind je op deze geselecteerde vakantieparken.

Lees verder...

Grote vakantiehuizen, familie villa’s en méér.
Grote vakantiehuizen en familievilla’s zijn met name geschikt voor familie weekenden binnen Europa op basis van zelfvoorziening maar je kunt er ook voor kiezen uit te gaan eten in een restaurant. Dat geeft je weekendje weg met je familie extra gezelligheid. Reserveer een familie verblijf op een vakantiepark of kies voor een familie vakantie met een grote groep voor een particuliere villa, vakantieboerderij of groepsaccommodatie. Hier vind je onze particuliere accommodaties

Catering soms mogelijk.
Je kunt echter ook een groot vakantiehuis huren met catering op locatie. Ook vind je hier grote vakantiehuizen met binnen- of buitenzwembad en omheinde tuin. Een vakantieboerderij huren, is leuk als de kinderen nog klein zijn of als je behoefte hebt aan een familie vakantie met dieren of in een nostalgische sfeer.

Als je binnen de categorie “grote vakantiehuizen” zoekt naar de juiste accommodatie voor je familieweekend zullen zaken als budget, omgeving, omheinde tuin en de faciliteiten voor kinderen ongetwijfeld ook een grote rol spelen. Lees waar je op moet letten bij het vinden van de leukste accommodatie bij onze familieweekend tips.

Resultaat 1–24 van de 964 resultaten wordt getoond