Villa 8 personen

Een familie villa of groepsvilla voor 8 personen huren.

Deze 8 tot 14 persoons villa’s aan zee en in de bossen zijn ideaal voor een familieweekend of familiereünie. Kies voor een villa 8 personen op een luxe vakantiepark of kijk naar de mogelijkheden een 8 persoons, particuliere vakantievilla of groepsbungalow te huren. Ook beschikbaar met privé sauna, bubbelbad, hottub of jacuzzi in de tuin. Het meest ideale is een villa 8 personen en 4 slaapkamers te huren.

landal zwemparadijs banner


Een villa 8 personen aan de Nederlandse kust huren

Op zoek naar een 8 persoons villa aan zee Nederland? Wij hebben in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en de Waddeneilanden aantrekkelijke mogelijkheden. Unieke accommodaties aan de Nederlandse kust. Zie bijvoorbeeld deze 8 persoons villa met sauna en bubbelbad in Domburg of deze 8 persoons wellness villa in Schoorl.


Unieke villa’s aan zee 8 personen in Nederland

Groot en uniek aanbod familie villa’s aan zee Nederland beschikbaar. Ook als je een 8 persoons vakantiehuis of villa met spa of gebruik zwembad aan zee zoekt. Of verwarmd privé zwembad. Zelfs met hottub, jacuzzi of bubbelbad te huur. De hond is in deze luxe villa’s aan zee meestal welkom. Sommige villa’s aan zee zijn echter huisdiervrij.


strandwandeling met familie

8 persoons villa aan kust België huren

In diverse badplaatsen aan de kust van België zijn familie villa’s voor groepen van 8 personen te huur. Maar, je kunt ook een prachtig appartement aan zee België huren voor 8 personen. Bijvoorbeeld dit appartement voor 8 personen in Westende. Deze villa met privé zwembad voor 8 personen in West-Vlaanderen, mag er ook zijn. Niet direct aan de kust maar wel een aanrader. Net zoals in Nederland zijn in de meeste 8 persoons villa’s aan zee België honden toegestaan.


Villa 8 personen Waddeneilanden huren

Veel families en vrienden groepen kiezen de Waddeneilanden uit voor hun familiereünie of vriendenweekend te vieren. Niet zo vreemd want de Waddeneilanden betekenen avontuur, natuur en een bijna oneindig fiets- en wandelplezier. Voor al die liefhebbers van Ameland, Texel, Vlieland en Schiermonnikoog goed nieuws, er is een uniek aanbod vakantiehuizen en villa’s te huur, ook voor groepen van 10, 12 of 14 personen. Luxe accommodaties Waddeneilanden vind je hier. Huur bijvoorbeeld deze 8 persoons villa op Landal Beach Park Texel of deze villa 8 personen op villapark De Krim. Aanrader voor een luxe familie vakantie Texel.


gezin met hond op het strand

Villa 8 personen met hond huren in Nederland

Op zoek naar een luxe 8 persoons villa in Nederland waar de hond ook welkom is? In de meeste groeps- en familievilla’s in Nederland zijn huisdieren zoals honden ook toegestaan. Wel vaak beperkt tot maximaal 2 huisdieren. Boek voor een familie vakantie Nederland met 2 honden bij voorkeur een familievilla met hond aan zee of kijk eens naar de mogelijkheden een vakantievilla met hond in de bossen te huren. Drenthe, Overijssel en Noord-Brabant zijn dan de meest geschikte provincies voor een luxe vakantie met hond Nederland 8 personen, midweek of weekendje weg. Overigens, kan je ook een vakantiehuis 8 personen huren, welke rookvrij en huisdiervrij is. Goed voor astma patiënten.


Villa met hond 8 personen in België huren

Indien je op zoek bent naar een luxe vakantievilla met hond in België, kom je al snel uit in de Ardennen en Belgisch-Limburg. Echter, ook aan de kust van België zijn aantrekkelijke villa’s te huur waar huisdieren welkom zijn. Net zoals in Nederland zijn er in de meeste familievilla’s met hond België maximaal 2 kleine of grote honden toegestaan. In een aantal particulier villa’s België laten huiseigenaren 3 honden toe. Het is dus ook mogelijk een familie vakantie België met 3 honden te boeken.


Heerlijke Huisjes Groepsaccommodaties banner

Villa 8 personen op vakantiepark met sloepverhuur boeken

Liefhebbers van een avontuurlijk en actief familieweekend of familie vakantie boeken bijvoorbeeld een villa aan het water op een vakantiepark met sloepverhuur. Dan kan je tijdens je familie uitje op het water zijn en genieten van een actieve vakantie. Voor de visliefhebbers is het zelfs mogelijk een visvakantie Nederland te boeken want veel villa’s in Nederland liggen aan een viswater en hebben een aanlegsteiger voor boot of sloep of een vissteiger. Overigens, ook in de Ardennen kan je fijn vissen. Vind hier informatie over een visvakantie Ardennen.


varen met sloep

Villa 8 personen met privé zwembad huren

Aanrader: Deze villa 8 personen met binnenzwembad en sauna Ardennen. De meeste luxe villa’s hebben een privé zwembad. En dat geldt ook voor luxe familievilla’s en groepsvilla’s 8 tot 14 personen. Indien je een villa 8 personen met privé buitenzwembad wilt huren, vind je hier een uniek aanbod. Familievilla’s met privé binnenzwembad zijn ook te huur, echter het aanbod vakantievilla’s met binnenzwembad is meer exclusief en ligt in een hogere prijssegment. Voor familie- en vrienden groepen met een groot budget is het echter wel mogelijk een familievilla met binnenzwembad te huren. Deze zijn met name beschikbaar voor grote familie groepen.


Familievilla 8 personen Ardennen huren

Familieweekend Ardennen? De Belgische Ardennen zijn de meeste geschikte regio voor een actief familieweekend. Bijvoorbeeld met Hemelvaart of met Pasen. En, in deze regio is het zeker ook mogelijk een luxe villa of luxe vakantiehuis Ardennen 8 personen te huren. Ook met privé sauna en kampvuurplaats of met open haard, bubbelbad of jacuzzi. Huur bij voorkeur een particulier vakantiehuis Ardennen of ga voor een luxe vakantiehuis Ardennen zoals dit 8 tot 12 persoons vakantiehuis op Center Parcs Les Ardennes.


buiten eten met groep vrienden

Rolstoelvriendelijke villa 8 personen vinden

In het geval er behoefte is aan een rolstoelvriendelijke villa omdat één of meerdere personen een fysiek ongemak hebben of slecht ter been zijn, is het zaak een villa te huren die rolstoelvriendelijk- en rollator vriendelijk is. Zo een villa moet ook geschikt zijn voor een senioren vakantie of vakantie met rollator. Geschikt voor een vakantie met rollator of rolstoel is bijvoorbeeld deze 8 persoons villa in Zeeland of deze 8 persoons groepsvilla Gelderland op EuroParcs De Zanding. Deze luxe 8 tot 12 persoons villa met privé zwembad is zeker ook een aanrader als je een luxe villa zonder drempels maar met eigen zwembad zoekt.


Vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie 8 personen huren?

Indien je een familie vakantie voor 8 personen wilt boeken en op zoek gaat naar een luxe accommodatie, is een vakantievilla 8 personen waarschijnlijk het meest geschikt. Een groepsaccommodatie 8 personen huur je als je veel ruimte in de accommodatie nodig hebt of iets voor een activiteiten groep of spirituele groep zoekt. Een 8 persoons vakantiehuis is vaak goedkoper dan een villa of groepsaccommodatie. Het grootste aanbod 8 persoons vakantiehuizen voor familie groepen vind je bij de grotere vakantiepark ketens.


met de familie eten

Kleinschalige vakantieparken

Op een kleinschalig vakantiepark is het vaak mogelijk en vrijstaand vakantiehuis 8 personen te huren met optimale privacy. Voor een familieweekend ook niet verkeerd. Kijk bijvoorbeeld een naar de mogelijkheid een villa of familie vakantiehuis bij vakantiepark Mölke in Overijssel te huren. Ook interessant als je als familie op zoek bent naar het huren van een villa of groepsbungalow op een vakantiepark Nederland met zondagsrust.


roompot groepen banner