Boerderij L015 – Nederland – Limburg – 10 personen

653,00

Luxe vakantieboerderij Zuid-Limburg 10 personen met buiten zwembad.
In Simpelveld. Voor als je een luxe groepsaccommodatie 8, 9 tot 10 personen in Limburg zoekt en in de omgeving van Valkenburg en Maastricht. Faciliteiten: Prive zwembad buiten, schommel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi. Prachtige fiets- en wandel omgeving. Perfecte locatie voor een familieweekend Limburg.
Luxe groepsaccommodatie voor 10 personen in Simpelveld Zuid-Limburg | Limburgse hoeve met zwembad.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHL015 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxe vakantieboerderij Zuid-Limburg 10 personen met buiten zwembad.
In Simpelveld. Voor als je een luxe groepsaccommodatie 8, 9 tot 10 personen in Limburg zoekt en in de omgeving van Valkenburg en Maastricht. Faciliteiten: Prive zwembad buiten, schommel, tafelvoetbal, terras, tuin, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Prachtige fiets- en wandel omgeving. Perfecte locatie voor een familieweekend Limburg.

Deze prachtige in mergelsteen gebouwde boerderij uit het jaar 1708 beschikt over meerdere vakantiewoningen. De woning is zeer geschikt voor mensen die aan de ene kant houden van de stilte en privacy op onze boerderij, maar aan de andere kant ook kennis willen maken met de vele attracties, die in het charmante, zacht golvende landschap verspreid liggen. Vanuit deze boerderij gelegen aan de rand van Simpelveld met uitzicht op de glooiende heuvels en weilanden, zijn Valkenburg, Maastricht, Parkstad Heerlen, Kerkrade, Gulpen en Vaals allemaal in 10 tot 25 minuten te bereiken. En er is nog zo veel meer te zien!
U wordt hier persoonlijk te woord gestaan door de eigenaren. Naast Nederlands en Vlaams spreken zij ook Frans, Duits en Engels. Zij geven u alle nodige informatie en tips over de omgeving en de bezienswaardigheden, attracties, wandel- en fietsmogelijkheden. Er is standaard gratis WiFi aanwezig. Handig voor als u zelf nog iets over de omgeving op wilt zoeken of even contact wilt houden met het thuisfront.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,