Groepsaccommodatie 18, 20, 22 personen.

Een groepsaccommodatie 18, 20, 22 personen huren voor familie uitje of vriendengroep.
Groot en unieke aanbod groepsaccommodaties 18, 20 tot 22 personen, particulier en op vakantiepark. Groepsaccommodaties Nederland, België, Duitsland, Frankrijk.

landal zwemparadijs banner

Groepsaccommodaties 18, 20, 22 personen Nederland.

Indien je een 18 tot 22 persoons groepsaccommodatie Nederland wilt huren, het liefst een luxe groepsaccommodatie met zwembad, sauna, heb je veel mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen een particuliere groepsaccommodatie Nederland te huren of een groepshuis of familie vakantiehuis 18, 20, 22, 24 personen op een luxe vakantiepark met zwembad en wellness accommodaties. Wat het laatste betreft, kijk eens naar de mogelijkheden bij Roompot Weerterbergen in Limburg of Landal Hoog Vaals. Twee voorbeelden van familie parken met zwembad Nederland waar je een groepsaccommodatie tot 24 personen kunt huren.

strandwandeling met familie

groepen groepsaccommodaties banner

In België een groepsaccommodatie 18, 20 of 22 personen huren.

In België vind je mindere familie parken grote groepen dan in Nederland. Je bent voor het huren van een 18, 20 of 22 persoons groepsaccomodatie België meer aangewezen op particuliere vakantieverblijven voor familie- en vrienden groepen. Natuurlijk is het ook mogelijk een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie 20, 22 personen Ardennen voor je familie of vrienden uitje te huren. Ook bestaat er een mogelijkheid een 18, 20 of 22 persoons groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad te huren.


Groepsaccommodaties Duitsland 18 tot 22 personen

In Duitsland zijn relatief veel accommodaties voor groepen tot 22 personen te huur, er zijn er echter bijzonder weinig groepsaccommodaties in Duitsland met verwarmd binnenzwembad. Wat opvalt is dat er in Duitsland diverse wintersport groepsaccommodaties voor groepen van 16, 18, 20, 22 personen te huur zijn en meestal direct aan de piste. Je kunt bij ons een groepsaccommodatie Winterberg, Sauerland huren voor een skivakantie grote groep maar met name in het Zwarte Woud vind je wintersport accommodaties Duitsland voor vrienden- en familie groepen.

roompot groepen banner


plezier met een groep vrienden of familie

18, 20 of 22 persoons groepsaccommodatie Frankrijk

In Frankrijk vind je mindere grote groepsaccommodaties dan in Duitsland, Nederland of België. We vind je bijvoorbeeld in de Alpen en Vogezen accommodaties voor grote groepen 18, 20, 28 personen. Het is ook mogelijk een wintersport groepsaccommodatie in Frankrijk te huren. Niet alleen ideaal voor vrienden groepen maar ook voor families en verenigingen. Je kunt ook een groepsaccommodatie Frankrijk aan zee huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend Frankrijk in juni, juli of augustus. Hier vind je meer grote vakantiehuizen Frankrijk vanaf 20 personen.

wintersport met groep

Groepsaccommodaties wintersport Oostenrijk

In Oostenrijk zijn diverse groepsaccommodaties wintersport voor groepen tot 22 personen te huur maar je kunt ook een wintersport groepsaccomodatie Oostenrijk voor een groep van 30, 32, 40 of 48 personen huren. De meest aantrekkelijke wintersport accommodaties Oostenrijk vind je in Tirol en Voralberg maar ook elders in Oostenrijk kan je met je familie een leuke wintersport vakantie of familie weekend vieren.

center parcs familiekorting banner