Met groep vakantie met paard

Groepsaccommodaties met mogelijkheid tot paard rijden

Vind hier alle groepsaccommodaties met paarden en vakantie mogelijkheden. Soms is het zelfs mogelijk een groepsaccommodatie met paardenstalling te huren of een groepsaccommodatie bij een manege te huren waar je kunt paard rijden. Zo kan je de liefhebbers van paard of pony rijden ook tijdens een familieweekend of meerdaags groepsuitje een plezier doen. Op vakantie of familieweekend met je eigen paard of een paard of pony van de manege of vakantieboerderij. Genieten tijdens vakantie, samen met paarden.

landal zwemparadijs banner


Groepsaccommodatie met paardenstalling in Gasselte, Drenthe

Eén van deze paarden groepsaccommodaties Nederland vind je in Drenthe. In deze 30 persoons groepsaccommodatie met paardverhuur Drenthe kan je met een groep een paarden vakantie boeken. Je kunt er met je eigen paarden of pony’s verblijven maar er zijn ook paarden te huur. Deze groepsaccommodatie Drenthe biedt alles wat een paardrijvakantie met een groep zo aantrekkelijk maakt. Naast dat je er paarden kunt huren en verzorgen, vind je er ook paardenstallen en weidegang.


paard in de weide op Terschelling

Drenthe is een echte paarden provincie

Wie een paardrijvakantie in Nederland wil boeken, ook met een grote groep, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden in Drenthe kijken. Nergens anders vind je zoveel paarden accommodaties, ruiterpaden en maneges. Je kunt hier in het mooie Drenthe een groepsvakantie of familieweekend met eigen paarden boeken of deze huren. Prachtige omgeving voor paardrijvakantie met goed aangegeven ruiterpaden. Zie paardijmogelijkheden Drenthe.


Vakantie met paard voor groepen tot wel 50 personen

Je kunt zeker ook met een grote groep een paarden vakantie Nederland of België boeken want je kunt een groepsaccommodatie met paardenstalling en paarden vakantie faciliteiten huren tot wel 50 personen. Soms verblijf je als groep in een kampeerboerderij, tenten kamp of vakantieboerderij. Voor een luxe groepsvakantie met paard kan je ook een luxe groepsaccommodatie met paardenstallen en weidegang huren. Meestal huur je zo een paardvriendelijke groepsaccommodatie dan van een particulier.


roompot groepen banner

grazende paarden

Vakantieparken met paard

Er zijn ook vakantieparken die zich richten op de liefhebbers van paarden en paard rijden. Zo vind je bijvoorbeeld bij Villapark IJsselhof in Andijk, Noord-Holland en op het Land van Bartje in Drenthe in Ees een ponyranche en kan je er pony’s verzorgen. Je kunt op diverse parken in Nederland en België een huisje of groepsaccommodatie met paardenstalling huren en zijn er tal van vakantieparken te vinden die nabij een manege liggen en waarbij kinderen tijdens het familieweekend of familie vakantie een paard of pony kunnen verzorgen en paard of pony rijden.


Eigen paard of paard van de manege of vakantieboerderij?

Als je met een grote groep op vakantie gaat en er meerdere mensen van paardrijden houden, heb je de keuze om eigen paarden mee te nemen en die op je vakantieadres te stallen of paarden en pony’s te huren. Diverse groepsaccommodaties met paardenstalling verhuren ook paarden terwijl veel grote vakantieboerderijen in de buurt van maneges liggen waar je kunt paard rijden of een paard kunt huren. De mogelijkheden voor paardrijvakanties zijn groot. Ook paard rijden tijdens een familieweekend of familiereünie.


vakantieboerderij met paarden

Verzorgen van paarden tijdens je familie vakantie of familieweekend

Op diverse vakantieparken kan je tijdens een familie vakantie of familieweekend paarden of pony’s verzorgen. Dat is soms ook mogelijk op een vakantieboerderij met boerderijdieren. Kinderen krijgen zo een band met dieren en een zo heeft een vakantie met paard of pony een extra meerwaarde. Groepsvakanties waar paarden en paardrijden centraal staan, zijn bijzonder vakanties. Het nemen van paardrijlessen is vaak mogelijk tijdens zo een groepsvakantie met paard of familieweekend. Zo kunnen kinderen, jongvolwassenen en volwassenen zonder paard rij ervaring ook leren paard rijden en ervaren hoe sterk de band tussen mens en dier kan zijn. Een vakantie met paard boeken, is iets heel anders dan bijvoorbeeld een vakantie met hond in Nederland boeken, maar o zo waardevol en bijzonder.


center parcs familiekorting banner