Exclusieve groepsaccommodatie huren

Vind hier een exclusieve groepsaccommodatie in Nederland of België.

Als je als vrienden- of familie groep een bijzonder aantrekkelijke groepsaccommodie zoekt, exclusief voor jullie groep, heb je bij ons wat te kiezen. Exclusief is niet standaard, géén 12 in een dozijn vakantiehuis op een vakantiepark. Op deze pagina presenteren wij een aantal exclusieve groepsaccommodaties. Voor grote groepen tot wel 50 á 60 personen.

landal zwemparadijs banner


Een exclusieve groepsaccommodatie hoeft géén luxe accommodatie te zijn.

Om maar gelijk een misverstand uit de wereld te helpen. Exclusief is niet per definitie luxe alhoewel deze bijzonder aantrekkelijke accommodaties meestal wel luxe groepsaccommdaties zijn. De exclusiviteit zit hem meestal in het type groepsaccommodatie, een bijzondere ligging en vooral dat zo een groepsverblijf exclusief voor één groep is. Hieronder wat types exclusieve accommodaties voor groepen.


kasteel met mooie tuin

Kasteel huren als bijzondere groepsaccommodatie

Wie een echt bijzondere groepsaccommodatie wilt huren, gaat als groepsverblijf voor een echt kasteel. Op deze site vind je kasteel groepsaccommodaties die geschikt zijn voor groepen tot wel 60 personen. In een kasteel vind je niet alleen oude tijden terug en een vleugje nostalgie, een kasteel is echt iets exclusiefs. Overnachten in een kasteel en ontbijten in de kasteeltuin hoeft geen droom te zijn. En voor diegenen die geheel ontzorgd een all inclusive familieweekend willen boeken. Diverse kastelen bieden alle inclusive arrangementen aan. En ook nog eens exclusief voor jullie groep. Aantrekkelijk in het kader van een familiereünie maar ook bijvoorbeeld in kader huwelijksfeest.


Landhuis huren exclusief voor één groep.

Ofschoon een landhuis ook nieuw gebouwd kan zijn en géén historie heeft zoals een kasteel van een paar honderd jaar, kan deze wel exclusief voor één groep gehuurd worden en wel degelijk van grote klasse en exclusief zijn. Een landhuis ligt vaak op een landgoed en daar hoort een grote tuin met terrassen bij. Op deze site hebben wij landhuizen verzameld welke je als bijzondere groepsaccommodatie kunt huren. Ook exclusief voor een weekend en een grote groep. Vind hier een exclusief landhuis.


roompot groepen banner

vakantieboerderij met paarden

Verbouwde boerderij huren als exclusieve groepsaccommodatie

Veel boeren en landheren die gestopt zijn met “boeren” hebben hun boerderij omgebouwd tot moderne groepsaccommodatie. Deze verbouwde boerderijen vind je nu terug als “vakantieboerderij”. Sommige nog met hooizolder, anderen met levende dieren. Je kunt nagenoeg iedere vakantieboerderij exclusief voor één groep huren. Sommige van deze vakantieboerderijen zijn geschikt voor grote groepen tot wel 60 personen. Een enkele vakantieboerderij of vakantiehoeve heeft de beschikking over een privé zwembad.


Andere bijzondere accommmodaties voor groepen

Er zijn meer bijzondere groepsaccommodaties die je exclusief als groep kunt afhuren en kunt overnachten. Zo kan je een oude watermolen huren of overnachten in een boomhut. Ook kan je een aantal huisjes naast elkaar huren of een watertoren afhuren. Zie deze verbouwde watertoren Ardennen met binnenzwembad. Er zijn veel bijzondere en exclusieve groepsaccommodaties te huur. Ook voor familie groepen die iets aan zee willen afhuren of in de duinen verblijven. Zie deze mogelijkheden in Schoorl.


peuter op vakantieboerderij

Kamperen bij de boer

Een kampeervakantie bij de boer boeken, doe je meestal niet in het kader van een familieweekend of familiereünie dus dat aanbod hebben we niet op onze website vermeld, evenals overnachten in een boomgaard. Overnachten in het kader van een familie uitje moet vooral comfortabel en iets bijzonders zijn. Huur daarom altijd een groepsaccommodatie exclusief voor jullie groep en met slaapkamers met eigen sanitair en geniet van een familieweekend waarbij je geheel of gedeeltelijk ontzorgd wordt. Ook mogelijk bij een mindervaliden groepsaccommodatie of groepsaccommodatie met hond.


center parcs familiekorting banner