familiedag familieweekend Inspiratie

Familieweekend Nederland

Boek voor je familieweekend Nederland een unieke accommodatie.

Omdat jullie familieweekend Nederland het leukste uitje van het jaar is. Je hebt de keuze uit het boeken van een accommodatie op een familie vakantiepark of particuliere groepsaccommodatie of vakantieboerderij. Met of zonder wellness, zwembad en indoorspeeltuin. Hieronder enkele aanraders voor je familieweekend in Nederland.

Vier je familieweekend Nederland in Noord-Brabant, bij De Katjeskelder.

Eén van de mooiste familievakantieparken ligt in Noord-Brabant en staat bekend onder de naam “De Katjeskelder”. Dit vakantiepark ligt niet alleen midden in de bossen en faciliteiten zoals een overdekt zwembad, speeltuinen, bowlingbanen en restaurant. Je kunt er ook familieweekend accommodaties tot 22 personen huren. Wat dacht je van een 22 persoons familievilla met bubbelbad en sauna? Er zijn ook luxe familievilla’s voor 12, 14 en 18 personen te huur. Voor jullie leukste familieweekend Nederland in het bos ooit.

Familieweekend Nederland vieren op Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Jullie familieweekend in Nederland aan zee vieren. Lijkt je dat geen goed idee?
Het nieuwe vakantiepark Nieuwvliet-Bad is een fantastisch mooi vakantiepark in Zeeland. Het is een familiepark aan de Zeeuwsen kust met zwemparadijs, restaurant, Chillzone, indoor speeltuin en vele andere vermaak mogelijkheden. Denk aan minigolf, recreatieprogramma en fietsverhuur. Je kunt hier je familieweekend Zeeland vieren en en 10 of 16 persoons familievilla huren. Als jullie groep groter is dan 16 personen, is ons advies 2 of 3 familievilla’s te huren. Dat kan ook prettig zijn als je een weekendje weg gaat met 2 of 3 grote gezinnen.

Noordzee Residence Cadzand Bad, ook leuk voor een familieweekend Nederland

Wie een familieweekend aan de Nederlandse kust wil vieren en op zoek is naar een bijzondere locatie moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden bij Noordzee Residence Cadzand Bad in Zeeuws-Vlaanderen.
Dit luxe familie vakantiepark met restaurant, indoor tennisbaan, voetbalveld, waterrecreatie, speeltuinen en minigolf is de perfecte accommodatie voor een familieweekend aan zee. Je kunt er een 16 persoons villa met 7 slaapkamers en 4 badkamers huren en je villa beschikt ook nog eens over een infrarood sauna. Er zijn op dit vakantiepark in Cadzand-Bad ook 10, 13 en 15 persoons vakantievilla’s te huur. Als je 2 van deze villa’s huurt, kan je een familieweekend Nederland met maximaal 32 personen organiseren. Vind hier meer accommodaties Cadzand.

Een fantastisch familieweekend in Drenthe beleven, Hof van Saksen

Een andere aanrader voor een familieweekend Nederland is een familie verblijf boeken bij Hof van Saksen in Drenthe. Hof van Saksen is er voor diegenen die een weekendje weg met de familie met relaxen wil combineren. Je vindt bij Hof van Saksen namelijk een luxe Spa & Wellness, een design binnenzwembad met waterglijbanen en diverse andere faciliteiten zoals fitness ruimte, indoor speel paradijs, klimtoren en bowlingbanen. Alles in huis dus voor een onvergetelijk familieweekend Drenthe. Je kunt als je in dit resort wilt overnachten, kiezen uit een 10, 12 of 18 persoons vakantieboerderij. Voor grote groepen is er een 24 persoons vakantieboerderij te huur met 12 slaapkamers en 4 badkamers. Misschien wel het beste idee voor een familieweekend!

Vakantiehuis met binnenzwembad voor een familieweekend huren

Indien je als familie op privacy, wellness en luxe gesteld bent, is het huren van een villa, bungalow, groepsaccommodatie of vakantieboerderij niet zo een goed idee. Dan is het boeken van een vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland een beter idee.
Je kunt via deze site een familieweekend accommodatie Nederland huren met binnenzwembad en sauna, hottub of jacuzzi. Een meer ontspannende manier om een familieweekend te vieren is er niet. Je kunt voor een actief familie uitje ook denken aan een accommodatie met trampoline, tafeltennistafel, biljart en sjoelbak. Gezellig met elkaar actief zijn.

Vakantieparken met zwembad of subtropisch zwemparadijs.

Een vakantieverblijf huren op een vakantiepark met overdekt zwembad is vaak goedkoper dan het reserveren van een vakantiehuis of villa met privé zwembad en vaak ook gezelliger. Zeker als er veel kinderen aan het familieweekend deelnemen is een vakantiepark met binnenzwembad ideaal. Voor kinderen is een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs en indoorspeeltuin helemaal genieten. Dit type vakantieparken vind je onder andere bij Center Parcs, Roompot en Landal GreenParks.

Familieweekend Nederland met grote groep boeken

Een familieweekend in Brabant, Limburg, Overijssel of Drenthe met een grote groep vieren en op zoek naar een grote familieweekend accommodatie zoals vakantieboerderij, villa of landhuis? Wij hebben voor grote groepen enkele grote groepsaccommodaties ter beschikking. Zo kan je zelfs een familieweekend in Nederland vieren met een groep van 30, 40 of 50 personen. Vind hier een groepsaccommodatie.

Als laatste, familieweekend vieren met gehandicapten

Indien er één of meerdere familieleden een handicap hebben, kan er in de meeste gevallen toch een geschikte accommodatie geboekt worden. Eventueel in combinatie met passende zorg. Boek bijvoorbeeld een groepsaccommodatie Nederland met hoog/laag bed en aangepaste slaapkamer en toilet. Als opa en oma slecht ter been zijn, kan er een accommodatie gehuurd worden met woon- en slaapprogramma op de begane grond. Zo is er voor iedere doelgroep de juiste accommodatie te vinden.

Eten en drinken tijdens de familiedagen

Of je nu met je familieleden een dagje uit gaat of een weekendje weg, er moet gegeten en gedronken worden. Zeker bij een familieweekend met een grote groep vraagt dat een gedegen voorbereiding. Zo moet in kaart gebracht worden of bepaalde personen dieetwensen hebben zoal glutenvrij of vetarm. En omdat een familieweekend ook gewoon een feest is, mag er natuurlijk ook gedronken en gesnoept worden. Bij een familieweekend accommodatie op basis van zelfvoorziening heb je de meeste mogelijkheden. Maar een cateraar inschakelen, is zeker geen slecht idee. Geen hoofdpijn tijdens de familiedagen? Koop champagne en biologische wijn zonder sulfiet. In ieder geval moet een familieweekend gezellig en zonder conflicten zijn. Want ook van dat laatste krijg je hoofdpijn.
Lees dit artikel over biologisch winkelen.