Vakantieboerderij huren als familieweekend accommodatie

Een vakantieboerderij huren als familieweekend accommodatie?

Vakantieboerderij huren als familieweekend verblijf? Als je een ruime en gezellige accommodatie voor je familie uitje zoekt, zou je kunnen denken aan het huren van een vakantieboerderij. Dit type accommodaties is in de regel veel ruimer opgezet dan een groot vakantiehuis, groepshuis of groepsaccommodatie. Een vakantieboerderij kan ook prima dienen als vakantiehuis met hond.

landal zwemparadijs banner


Vakantieboerderij huren, beste 2 werelden

Een vakantieboerderij is in de regel veel sfeervoller dan een villa, vakantiehuis of groepsaccommodatie. Omdat je voor grote groepen goedkoper een vakantieboerderij huren kunt dan een groepsaccommodatie, vind je in dit type familieweekend accommodatie het beste van 2 werelden. En, aan luxe zal je het niet in de vakantieboerderij ontbreken!


Luxe of goedkope vakantieboerderij?

Een vakantieboerderij kan luxe zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een vakantieboerderij met binnenzwembad en jacuzzi of sauna voor 18, 20 of 24 personen huren. Maar je familiereünie in een goedkope vakantieboerderij vieren is ook niet verkeerd. Zoveel mensen, zoveel wensen.


vakantieboerderij minitractor en geit

Een vakantieboerderij is ruim en sfeervol

Daarnaast zijn vakantieboerderijen vaak verbouwde boerderijen en sfeervoller dan een standaard familieweekend verblijf. Via deze site kan je een grote vakantiewoning, groepsaccommodatie of vakantieboerderij huren voor je familieweekend in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk huren. Ook luxe vakantie boerderijen met terras, zwembad, speeltuin en buitenspa in de tuin. Boek hier een vakantieboerderij met zwembad, kampvuurplaats, tafeltennistafel en tuin met overdekt terras.


Een vakantieboerderij huren met 7, 8, 9 of méér slaapkamers

Je kunt bij ons een vakantieboerderij in Drenthe, Overijssel of Gelderland huren met 7, 8, 9,10 of meer slaapkamers. Er zijn in Nederland ook grote vakantieboerderijen te huur met wel 12, 14, 16, 18 of 20 slaapkamers. Vaak gaat het dan om grote familieweekend accommodaties met een capaciteit tot wel 70 personen. Je kunt via deze site ook grote vakantiehuizen in Nederland, Ardennen, Duitsland en Frankrijk huren.


Vakantieboerderij wintersport

En als je op zoek bent naar een vakantieboerderij voor de wintersport in Oostenrijk, Italië of Zwitserland. Ook daar hebben we uitgebreide mogelijkheden voor. Hier vind je familieweekend accommodaties met minimaal 14 slaapkamers.


wintersport met groep

Vakantieboerderij Nederland met zwembad als familieweekend accommodatie huren

Wat is er fijner dat tijdens je familieweekend te genieten van een verblijf in een zwembad, gezamenlijk te eten in een kamer met open haard en verhalen van vroeger ophalen. Als je een vakantieboerderij met zwembad in Nederland zoekt, heb je de keuze uit meer dan 50 opties. Je kunt een vakantieboerderij met privé zwembad op de Waddeneilanden huren, in Zuid-Limburg of Noord-Brabant. Een accommodatie met indoor zwembad is ideaal in de herfst, winter en voorjaar.


roompot groepen banner

Vakantieboerderij huren voor kleine en grote groepen

Of je nu met een kleine of grote groep bent, je kunt bij ons ieder type vakantieboerderij Nederland huren, ook recreatie boerderijen met zwembad, sauna, fitnessruimte en dartbord. Van een 14 persoons vakantieverblijf aan zee tot een 70 persoons groepsaccommodatie in Overijssel, Noord-Brabant of Friesland. Grote vakantiehuizen Zeeland zijn ook te huur als vakantieboerderij.


luxe vakantieboerderij met zwembad

Vakantieboerderij met kampvuurplaats huren

Een kampvuur maakt je verblijf met je familie nog avontuurlijker en gezelliger. Als je dan ook nog het geluk hebt dat één of meer familieleden een muziekinstrument kunnen bespelen, is het helemaal en feest. Je kunt bij ons een vakantie accommodatie met kampvuur huren voor groepen van 20, 30 of 40 personen. Maar ook als je een familieweekend met 8, 12, 14 of 60 personen wilt vieren, kan je een vakantieboerderij met mogelijkheid tot kampvuur huren.


Kampvuur, trampoline, tafeltennistafel

Als zo een familieweekend accommodatie of vakantieboerderij dan ook nog eens een trampoline, tafeltennistafel en barbecue mogelijkheid heeft, is het helemaal genieten. Je kunt een vakantie boerderij met kampvuur en barbecue huren in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

familieweekendaccommodatie met trampoline

familieweekend België en vakantieboerderij huren

Als je een groot vakantiehuis zoekt voor het vieren een familieweekend in België kan je gaan voor een luxe villa, landhuis, kasteel of boerderij die voor vakanties grote groepen is ingericht. Veel families kiezen voor een vakantieboerderij Ardennen. Daar vind je nog volop ruimte en kun je ook een groepsaccommodatie of groepswoning met kampvuurplaats, trampoline en tafeltennistafel huren. Je kunt gaan voor en grote vakantiewoning Ardennen met omheinde tuin en overdekt terras en zelfs op zoek gaan naar een familieweekend accommodatie Ardennen met speelveld, bioscoop en recreatie ruimte met tafeltennisspel, dartbord en biljart.


Liever kampeerboerderij huren?

Je kunt ook gaan voor een kampeerboerderij Ardennen. Die laatste is echter meer geschikt voor een vriendenweekend of vakantiekamp.

vakantieboerderij met paarden

Vakantieboerderij met tennisbaan

Als 2 of meer familieleden graag tennissen, kan je ook in overweging nemen een groot vakantiehuis met tennisbaan te huren. Voor andere sportievelingen bestaat er een mogelijkheid een vakantieboerderij met fitness ruimte, tafelvoetbal en dartspel te huren. Een groepsaccommodatie huren met bar en tapinstallatie is ook mogelijk. Dit type accommodaties wordt echter meer gehuurd door vriendengroepen.


vakantiehuis met tennisbaan

Vakantieboerderij voor familieweekend.

Kortom, er is een grote keuze in het type familieweekend accommodatie en de bijbehorende faciliteiten. Of je nu een goedkope vakantieboerderij voor een groep van 12, 14, 16 of 18 personen zoekt of een luxe familieweekend accommodatie met zwembad, tennisbaan en thuis bioscoop voor een groep van 26, 28 of 30 personen, bij ons vind je altijd de betere familieweekend accommodaties. Ook grote vakantiehuizen Nederland en België met 14, 15 tot 22 slaapkamers.


center parcs familiekorting banner