EuroParcs 14 personen

Vakantiehuis EuroParcs 14 personen huren

Voor een familieweekend of familiereünie Nederland bij EuroParcs met 11, 12, 13 tot 14 personen. De luxe vakantiehuizen en familievilla’s van EuroParcs zijn zelfs beschikbaar voor grote groepen tot en met 24 personen.

landal zwemparadijs banner


Waarom kiezen voor een familie vakantiepark van EuroParcs?

De vakantieparken van EuroParcs zijn geheel ingericht voor vakanties met families en liggen op de mooiste plekje in de natuur. Geen enorme grootschaligheid maar wel een ruime opzet, uitstekende faciliteiten en een uniek aanbod familie accommodaties. Ook voor familie groepen van 8, 10 of 12 personen. Daarbij komt dat de verhouding prijs- en kwaliteit net zoals bijvoorbeeld bij Center Parcs, Landal of Roompot dik in orde is. Je krijgt, ook bij het huren van een 14 persoons familie weekend accommodatie Nederland waar voor je geld.


familieweekend samen eten

Voorbeelden van 14 persoons familie accommodaties bij EuroParcs

Hieronder wat voorbeelden van aantrekkelijke vakantiehuizen en familievilla’s 14 personen bij EuroParcs. Je kunt ook een 12 of 14 persoons vakantiehuis met privé sauna bij EuroParcs huren.


Hoeveel slaapkamers heeft een vakantiehuis 14 personen bij EuroParcs?

Indien je een luxe vakantiehuis of villa bij EuroParcs voor 14 personen boekt, heeft deze 6 of 7 slaapkamers en veelal met eigen sanitair. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 2 losse huisjes bij EuroParcs te boeken, bijvoorbeeld 2 huisjes voor 8 personen. Dan heb je de beschikking over 2 woonkamers en 2 keukens en wel 7 of 8 slaapkamers. Bij aankomst zijn de bedden meestal al opgemaakt maar dat kan van park tot park verschillen evenals het door jullie gekozen huisje en pakket.

familie uitwaaien op het strand

Zijn honden welkom bij EuroParcs?

EuroParcs heef huisdiervrije accommodaties maar ook villa’s, grote vakantiehuizen en groepshuizen waar huisdieren zoals honden wel zijn toegestaan. Indien je een 14 persoons vakantiehuis met hond bij EuroParcs wilt huren, kan je er van uitgaan dat er maximaal 2 honden zijn toegestaan en dat je dit dient op te geven bij het boeken van de familie accommodatie. Je betaalt meestal een vergoeding per hond per nacht.

roompot groepen banner


Heeft EuroParcs vakantieparken met binnenzwembad?

EuroParcs heeft in Nederland diverse vakantieparken met binnenzwembad. Dat is ideaal als je een familieweekend bijvoorbeeld in de herfstvakantie, in de meivakantie of tijdens Oud en Nieuw boekt. Overigens heeft ook EuroParcs diverse vuurwerkvrije parken in Nederland. Tijdens Oud en Nieuw kan je dan genieten van een familieweekend zonder vuurwerkoverlast. Maar je kunt er natuurlijke ook voor kiezen een familievilla te huren tijdens Oud en Nieuw op een park waar vuurwerk is toegestaan of met een vuurwerkshow.


plezier op de glijbaan in binnenzwembad

Vakantiehuis 14 personen bij Roompot huren?

Er zijn in Nederland veel meer vakantiepark ketens met verhuur van familie groep accommodaties 14 personen. Eén daarvan is Roompot. Bij Roompot kan je ook een villa 14 personen aan zee huren of een huisje 14 personen aan een vis- of zwemwater. Met name in Zeeland, Friesland en Overijssel vind je unieke parken met familie accommodaties 14 personen. Zie deze Roompot accommodaties 8 en 14 personen.


Center Parcs 14 personen

Het is ook mogelijk bij Center Parcs een luxe vakantiehuis 14 personen te huren. Hier zie je alle familievilla’s van Center Parcs. Ook te huur op een vakantiepark Nederland met subtropisch zwembad en indoor speel paradijs.


Landal familievilla’s 14 personen

Landal GreenParks heeft een groot en uniek aanbod familievilla’s voor 14 personen te huur. Zie hier het aanbod van Landal. Aanrader, Landal De Schatberg Limburg 14 personen . Voor een familieweekend in Limburg met 11, 12, 13 of 14 personen. Interessant, de meeste 14 persoons vakantiehuizen en familievilla’s van Landal hebben 7 slaapkamers met eigen sanitair.


center parcs familiekorting banner