EuroParcs Bad Hulckesteijn Loft 18 – Nederland – Gelderland – 18 personen

1.153,95

Villa 18 personen Europarcs Bad Hulckesteijn. Loft 18.
Europarcs villa 18 personen Gelderland. Op Bad Hulckesteijn. Met 8 slaapkamers en 3 badkamers goed voorzien. Faciliteiten:
aanlegsteiger, binnenzwembad (op het park), bootverhuur, direct aan het water, magnetron, oven, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wifi. Indien je voor je familieweekend een 18 persoons villa Nederland met aanlegsteiger zoekt en aan het water, een uitstekende keuze. EuroParcs Bad Hulckesteijn Loft 18 – Nederland – Gelderland – 18 personen voor € 1251.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Villa 18 personen Europarcs Bad Hulckesteijn. Loft 18.
Europarcs villa 18 personen Gelderland. Op Bad Hulckesteijn. Met 8 slaapkamers en 3 badkamers goed voorzien. Faciliteiten:
aanlegsteiger, binnenzwembad (op het park), bootverhuur, direct aan het water, magnetron, oven, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wifi. Indien je voor je familieweekend een 18 persoons villa Nederland met aanlegsteiger zoekt en aan het water, een uitstekende keuze.

EuroParcs Bad Hulckesteijn Loft 18 - Nederland - Gelderland - 18 personen img-1

Bijzonderheden.
Onze Loft 18 van Europarcs, is een ruime, vrijstaande villa die bekendstaat om zijn industriële look en kleurrijke interieur. De villa bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 18 personen. Op de begane grond bevindt zich de grote woonkamer met een gezellige zithoek en televisie, een eethoek en een moderne keuken met vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie. De villa heeft 8 slaapkamers, waarvan 3 beneden en 5 boven, met in totaal 18 eenpersoonsbedden.

EuroParcs Bad Hulckesteijn Loft 18 - Nederland - Gelderland - 18 personen img-3

Er zijn 3 badkamers met een wastafel, een ruime douche en een toilet en daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig. In de tuin geniet je op het gemeubileerde terras. Je kunt 1 auto parkeren bij de villa en overige auto’s kunnen op de nabijgelegen, centrale parkeerplaats geparkeerd worden. Ook is er gratis Wi-Fi aanwezig.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Europarcs

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,