Groepsaccommodatie eigen badkamer

Een groepsaccommodatie met eigen badkamer huren.

Luxe groepsaccommodaties hebben veelal slaapkamers met eigen sanitair. Nog prettiger is het als iedere slaapkamer over een eigen badkamer beschikt en je deze vanuit de slaapkamer kunt bereiken. Een eigen toilet per slaapkamer is natuurlijk ook handig en praktisch. Ideaal voor een familieweekend waarbij je comfortabel wilt overnachten.

landal zwemparadijs banner


Groepsaccommodaties eigen badkamer Nederland.

In Nederland vind je vele groepsaccommodaties met eigen badkamer. Of je nu een 40 persoons groepsaccommodatie Drenthe wilt huren of een 20 of 30 persoons groepsaccommodatie in Zuid-Holland, Overijssel, Noord-Holland of Friesland. In heel Nederland vind je grote groepsaccommodaties met eigen sanitair. Ook luxe groepsaccommodaties Nederland met eigen badkamer en privé zwembad.


badkamer vakantiehuis

Luxe groepsaccomodatie België huren met eigen badkamers

Net zoals in Nederland vind je in België volop groepsaccommodaties met eigen badkamer. Voor grote groepen vind je dit type luxe groepsaccommodaties met name in de Ardennen en elders in Wallonië terwijl je luxe groepsaccommodaties België met eigen sanitair tussen de 10 en 20 personen met name vindt aan de Belgische kust, in de Kempen en Oost- en West-Vlaanderen. Je kunt in België ook een grote groepsaccommodatie huren met 10, 11, 12, 13 of 14 slaapkamers en eigen sanitair.


Een ligbad, sauna of bubbelbad in de badkamer

Genieten van een verblijf in een groepsaccommodatie eigen badkamer en relaxen in een wellness faciliteit? Er zijn luxe wellness groepsaccommodaties te huur welke naast slaapkamers met eigen badkamers ook binnen faciliteiten hebben zoals een whirlpool, bubbelbad, sauna of stoomdouche. Ideale groepsverblijven voor een relax weekend. Je vindt dit type luxe groepsaccommodaties ook aan de kust en in landen zoals Duitsland en Denemarken.

roompot groepen banner


eigen sanitair bij slaapkamer

Een binnenzwembad in je luxe groepsaccommodatie

Naast het criterium eigen sanitair in je luxe groepsaccommodatie is er nog één faciliteit van grote meerwaarde voor een geslaagd familieweekend met een grote groep. Een binnenzwembad in je groepsaccommodatie. Via deze site vind je tientallen luxe groepsaccommodaties met eigen sanitair en verwarmd binnenzwembad. Het zijn de meest geboekte familie vakantie verblijven voor een verblijf tijdens Pasen, Pinksteren, de meivakantie en Kerstmis.


genieten in privé binnenzwembad

Groepsaccommodaties met aangepaste badkamers

Mindervaliden hebben behoefte aan een verblijf in een aangepaste groepsaccommodatie. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat bijvoorbeeld de keuken, een slaapkamer en toilet aangepast is maar ook de badkamer. Indien er een toilet in de douche of badkamer is, zal deze meestal verhoogd zijn en extra steunen hebben. Een aangepaste groepsaccommodatie is ook geschikt voor een ouderen vakantie en groepen waarbij één of meer personen een fysieke beperking hebben. Het sanitair zal op meerdere punten aangepaste zijn waarbij veiligheid en comfort centraal staat.


center parcs familiekorting banner