Familieweekend aan het strand

Genieten tijdens een familieweekend aan het strand.

Wie zijn familieweekend of familiereünie in de zomer viert, kan best eens overwegen dit aan het strand te vieren. Niet alleen kinderen vinden het fijn om aan strand en zee te verblijven. Ook voor volwassenen is het aan het strand genieten. Bij ons volop familie accommodaties aan het strand te huren. Een enkele familievilla aan het strand heeft zelfs een privé zwembad.

landal zwemparadijs banner


In Nederland een familieweekend aan het strand vieren

De Nederlandse kust is één groot vakantie paradijs. Brede en schonen stranden, goede zwemmogelijkheden en veel mogelijkheden voor vermaak zijn onder ander kenmerkend voor de stranden in Zeeland, Zuid-Holland en de Waddeneilanden. Het is bij ons mogelijk een familievilla of groepsaccommodatie aan de Nederlandse kust te huren. Bijvoorbeeld in Noord-Holland. Vaak met prachtig uitzicht op zee.


gezin op het strand

Familieweekend aan de Belgische kust vieren

Ook in België zijn er goede mogelijkheden om een familieweekend aan het strand te vieren. De Belgische kust met plaatsen zoals Bredene, Blankenberge en Westende biedt diverse mogelijkheden om er met een familie groep te overnachten en plezier te maken. Grote groepen, boven de 20 personen vinden echter weinig groepsaccommodaties aan zee in België. Een familieweekend aan het strand in België is vooral mogelijk voor groepen van tot ongeveer 12 tot 14 personen. Voor groepen groter dan 14 personen is het aanbod familie accommodaties kust België beperkt. De accommodaties aan het strand zijn minder geschikt voor grote families.


Vakantieparken voor groepen aan het strand

Met een grote groep een familieweekend vieren op een vakantiepark aan het strand? Zowel in Nederland als België vind je diverse vakantieparken aan strand en zee waar je als familie groep een groot vakantiehuis, familievilla of groepsaccommodatie kunt huren. Sommige van deze vakantieparken liggen in de duinen en zijn ideaal voor families die op een bijzondere locatie willen overnachten.


oma met hond op het strand

roompot groepen banner

Familiereünie aan het strand met de hond

Een familie vakantie of familie reünie met de hond boeken, is zeker ook mogelijk. En wat is er dan leuker dan met de hond in een groepsbungalow of groot vakantiehuis aan het strand te verblijven. In veel van onze familie accommodaties zijn huisdieren toegestaan. In een aantal particuliere groepsaccommodaties aan zee zijn zelfs 2 grote honden of 3 kleinere huisdieren welkom.


Familievilla aan het strand huren

Luxe weekend met de familie aan zee en strand vieren? Huur dan een luxe familievilla aan het strand. Dit type familievilla’s vind je vooral aan luxe villaparken aan de kust maar er zijn ook diverse particuliere villa’s aan het strand of duinen beschikbaar waar honden toegelaten worden. Ideaal als zo een villa aan zee ook nog eens een omheinde tuin heeft en er een losloopgebied en honden strand in de omgeving van de familievilla aan het strand is.


familie uitwaaien op het strand

Roompot Zeeland

Wie graag zijn familieweekend aan de kust van Zeeland wil vieren, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden om bij Roompot Zeeland een groot vakantiehuis of familievilla aan het strand te vieren. Je vindt bij Roompot Zeeland diverse vakantieparken aan de Zeeuwse kust met luxe familie accommodaties. Met name in Domburg vind je mooi gelegen villa’s en luxe vakantiehuizen nabij zee.


groep vrienden op het strand

Groepsaccommodaties aan het strand

Grote familie groepen die hun weekendje weg aan zee en strand willen vieren, huren een groepsaccommodatie aan het strand. Dit type luxe groepsaccommodaties is in zowel in Nederland als België voor grote familie groepen te huur maar ook hier geldt dat je dit type luxe groepsaccommodatie lang voor je familie uitje moet boeken omdat de beschikbaarheid van groepsaccommodaties aan zee en strand zéér beperkt is.


center parcs familiekorting banner