24 personen

Familieweekend groepsaccommodatie 24 personen.
Groepsaccommodatie 24 personen huren. Particulier of bij Landal? Familieweekend vieren en op zoek naar een goedkope of luxe groepaccommodatie 24 personen?? Een gezellig en comfortabel vakantiehuis of groepsverblijf met 12 slaapkamers welke geschikt is voor jullie familieweekend in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk? Je kunt hier ook een 24 persoons groepsaccommodatie met 12 slaapkamers met eigen sanitair huren. Of een 30 persoons groepsaccommodatie
met 15 slaapkamers.

Bekijk hier direct alle beschikbare accommodaties.

Lees verder...

Familie vakantiehuis.
Je kunt ook een familie vakantiehuis 24 personen huren op een familie vakantiepark.

Groot aanbod groepsaccommodatie familie vakantie 24 personen.
Bij de keuze van een familieweekend accommodatie voor 24 personen, spelen meerdere factoren een rol. Als je een groot vakantiehuis op basis van zelfvoorziening wilt huren, moet de keuken professionele apparatuur hebben en is een aparte eetruimte aan te bevelen. Het zou geweldig zijn om een groot vakantiehuis te vinden met een paar grote eettafels. Een hete luchtoven, 8 pits gasfornuis en magnetron zijn aan te bevelen.

2 groepsaccommodaties 12 personen boeken.
In plaats van één groepsaccommodatie 24 personen, kan je bijvoorbeeld ook 2 groepsaccommodaties van ieder 12 personen huren. Ideaal voor 2 families. Boek een 12 persoons groepsaccommodatie bij voorkeur met 6 slaapkamers. En, met 3 families zou je kunnen overwegen om 3 vakantiehuizen van ieder 8 personen op een vakantiepark te huren. Huur bijvoorbeeld drie 8 persoons vakantiehuizen bij EuroParcs of Topparken. Bij de laatste Topparken kan je ook een huisje met sauna of bubbelbad huren.

Een goede nachtrust en je familieweekend.
Als je het belangrijk vindt dat jij en je familieleden een goede nachtrust hebben, is het van belang een groot vakantiehuis met 10, 11 of 12 slaapkamers te vinden en goede hotelbedden. Een groepshuis met meer dan 12 slaapkamers is helemaal fantastisch. Verder zijn zaken zoals een speelkamer voor de kinderen, een grote tuin , de aanwezigheid van internet en een fijne sfeer natuurlijk ook van belang.

Omgeving familieweekend accommodatie is ook super belangrijk.
Als je met 24 personen een familieweekend gaat vieren, is de locatie van het groepshuis of grote vakantiehuis bijna net zo belangrijk als de familieweekend accommodatie zelf. Met zijn allen kunnen wandelen, een restaurant of pretpark bezoeken, het zijn zaken die een grote rol spelen bij de keuze van een 24 persoons familieweekend groepsaccommodatie. Als je erin slaagt een familieweekend accommodatie in de Ardennen of op de Veluwe te boeken, heb je de garantie van een fantastische en bosrijke omgeving.

Familieweekend aan zee
Een familieweekend aan zee vieren, betekent veel strandplezier. Als de weergoden goed gestemd zijn, is het vieren van een familieweekend aan de kust, misschien wel het beste idee. Kijk daarom ook bij de grote familie vakantiehuizen die aan de Nederlandse, Belgische of Franse Kust liggen.

Resultaat 1–24 van de 168 resultaten wordt getoond