Groepsaccommodatie 16 personen

Een groepsaccommodatie 16 personen huren.

Op zoek naar een groepsaccommodatie 16 personen met 6, 7 of 8 slaapkamers voor familie vakantie of weekend? Of op op zoek naar een 16 persoons groepsaccommodatie voor een vriendenweekend, mannenweekend, vriendinnenweekend of ander te organiseren evenement? Hier vind je de mooiste groepsaccommodaties 16 personen in Nederland en België. Ook voor een luxe 16 persoons groepsaccommodatie met privé zwembad en sauna.

Groepsaccommodaties 16 personen Nederland

Een accommodatie voor een groep van 16 personen in Nederland huur je bij Groepen.nl. Zij hebben gegarandeerd het grootste aanbod grote vakantiehuizen, vakantieboerderijen en particuliere groepsaccommodaties in héél Nederland, ook voor een groepsaccommodatie 16, 18 of 20 personen voor een familie vakantie, wandelvakantie, schilder- of beeldhouw cursus of spiritueel weekend.

Accommodatie groep 16 personen Nederland bij Natuurhuisje huren

Be je meer op zoek naar een 16, 18 of 20 persoons groepsaccommodatie Nederland midden in de natuur?? Kijk dan eens naar het aanbod unieke groepsaccommodaties, vakantieboerderijen en groepshuizen bij Natuurhuisje.nl. Zij staan bekend om het grote aanbod luxe groepsaccommodaties Nederland midden in de natuur. Natuurhuisje heeft ook een aantrekkelijk aanbod groepsaccommodaties 16 tot 22 personen in België. Ook groepsaccommodaties voor familie vakantie met kampvuur en speelveld kinderen.

strandwandeling met familie

Groepsaccommodatie 16 personen Nederland met eigen zwembad huren

Een groepsaccommodatie met privé zwembad heeft voor iedere groep een méérwaarde, Zeker als het om een groepshuis of groepsverblijf Nederland met verwarmd buitenzwembad of overdekt zwembad binnen betreft. Je kunt bij ons een groepsaccommodatie Nederland met buiten- of binnenzwembad huren. Het grootste aanbod met zwembad vind je in Drenthe, Overijssel en Gelderland Daar kan je ook kiezen voor een vakantieboerderij met zwembad. Je kunt ook een familie vakantiehuis met zwembad huren.

Groepsaccommodatie 16 personen Nederland op vakantiepark huren

Voor een familieweekend of familie vakantie met een groep tot 24 personen, kan je een groepsaccommodatie op een vakantiepark van Landal of Roompot huren. Eerder in deze blog hebben we verschillende voorbeelden gegeven van familie parken Nederland met luxe groepsaccommodaties of familie villa’s. Hieronder aan aantal aanbevelingen voor houden familie weekend, vriendenweekend, mannenweekend of familie vakantie Nederland.

Roompot Weerterbergen in Weert

Indien je een 12, 16, 20 of 24 persoons groepsaccommodatie of een familiepark in Limburg zoekt, moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden op Roompot familie vakantiepark Weerterbergen. Niet alleen heeft dit familie vakantiepark in Limburg een binnenzwembad, speeltuinen, restaurant en vele mogelijkheden tot vermaak, je kunt er ook luxe villa’s en familie groepsaccommodaties huren. Voor een vakantie of weekendje weg Limburg met een groep tot en met 24 personen.

Roompot Weerterbergen overzicht

Landal Hoog Vaals in Zuid-Limburg

Een ander aan te raden park in Limburg is Landal Hoog Vaals. Ook daar kan je een luxe groepsaccommodatie 16 personen huren. Landal Hoog Vaals is een luxe familie vakantiepark Limburg met indoorspeelparadijs en vele andere voorzieningen waaronder een mooi zwembad. Door de ideale ligging nabij Valkenburg is het zowel voor vrienden- als familie groepen genieten. Je kunt bij Landal Hoog Vaals een familie villa 16 personen huren maar er zijn ook luxe groepsaccommodaties tot en met 24 personen op dit vakantiepark voor gezinnen en vriendengroepen in Zuid-Limburg te huur.

Landal Hoog Vaals 24 personen

Vakantiepark De Krim Texel

Vriendenweekend of familie vakantie op Texel vieren? Indien jullie groep niet groter is dan 16 personen is vakantiepark De Krim Texel een echte aanrader. Vakantiepark De Krim verhuurt familie villa’s, bungalows en groepsaccommodatie voor vrienden- en familie groepen tot 20 personen. Je kunt er dus ook een groepsaccommodatie personen 16 personen Texel huren. De Krim is een familie vakantiepark met indoorspeeltuin en binnenzwembad. Ook aantrekkelijk voor een groepsvakantie waarbij wandelen of fietsen op Texel centraal staat.

Vakantiepark De Krim overzicht

Groepsaccommodatie 16 personen bij Noordzee Residence De Banjaard huren

Wie kiest voor een familie vakantie Zeeland, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden een groepsaccommodatie 16 personen bij Noordzee Residence De Banjaard te huren. Dit familie vakantiepark van Roompot ligt in Kamperland, Noord-Beveland, en heeft een overdekt zwembad en vele faciliteiten voor families en andere groepen. Je kunt op dit familie vakantiepark in Kamperland en luxe villa of groepsaccommodatie tot 16 personen huren. Voor groepen groter dan 16 personen kan je ook kijken naar een particuliere groepsaccommodatie Zeeland.

Familievilla 16 personen De Banjaard

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Voor een familie vakantie Overijssel 16 tot 24 personen en verblijf op een vakantiepark met speelbos, speeltuinen en zwembad, zou je eens kunnen kijken naar de beschikbare accommodaties voor groepen op vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Een uniek vakantiepark voor een familie vakantie op de Sallandse Heuvelrug. Je kunt hier een familie accommodatie tot wel 24 personen reserveren. Dat houdt in dat je hier ook voor een familie vakantie met 16 personen een luxe groepsaccommodatie kunt huren.

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Orveltermarke Drenthe

Voor een super gezellige en luxe familie vakantie Drenthe kijk je naar de mogelijkheden een 16 tot 24 persoons groepsaccommodatie bij het luxe Landal vakantiepark Landal Orveltermarke te huren. Dit Landal familiepark in Drenthe heeft een indoorspeeltuin en binnenzwembad. Dat maakt dit familie park in Drenthe ook geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend Drenthe in de meivakantie of herfstvakantie. Een aanrader voor families die een luxe groepsccommodatie 16, 18, 20, 22 tot 24 personen willen huren op een gezellig en groot Landal park in Drenthe.

Landal Orveltermarke 24BT

Groepsaccommodatie 16 personen België huren.

Ofschoon de nadruk van dit artikel ligt op groepsaccommodaties 16 tot 24 personen in Nederland, ook een aantal suggesties voor als je een familie vakantie in België wilt vieren of voor een vrienden- of mannenweekend België een geschikt vakantiehuis voor een grote groep zoekt.

Overzicht groepsaccommodaties België

Hier vind je alle beschikbare groepsaccommodaties in België. Ook accommodaties 16 personen in de Ardennen, Belgisch Limburg en aan de Belgische kust. De meeste groepsaccommodaties in België zijn particulier eigendom. Je vindt in België bijna geen vakantieparken met grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor groepen van 16, 18, 20 of 24 personen.

familieweekend zwembad

Groepsaccommodatie België 16 personen met binnenzwembad huren

België heeft wel weer het grote voordeel dat er veel meer privé villa’s, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met verwarmd binnenzwembad te huur zijn. En dat is een groot voordeel. Met name in de Hoge en Lage Ardennen vind je veel luxe chalets, villa’s, landhuizen en groepsaccommodaties met overdekt privé zwembad.