Vakantiehuis Nederland 12 personen

Een vakantiehuis Nederland 12 personen familieweekend huren

Op zoek naar een villa of vakantiehuis Nederland 12 personen? Wij hebben de beste mogelijkheden op een rij gezet. Zowel een aantrekkelijk aanbod op familie vakantieparken als particulier. Met 3, 4, 5 of 6 slaapkamers.

Vakantiehuis Nederland 12 personen huren bij Center Parcs

Indien je met 12 personen waaronder kinderen een familie vakantie wilt boeken in Nederland en je kiest voor een vakantiepark met subtropisch zwembad en binnenspeeltuin, is er eigenlijk maar ééntje die er uit springt. Center Parcs. Op een aantal parken van Center Parcs Nederland met subtropisch zwembad of zwemparadijs vind je familie vakantiehuizen voor 12 personen met 6 slaapkamers en sauna. Fantastisch parken om een familie vakantie met kinderen te vieren. Bij Center Parcs vind je de meeste faciliteiten. Hier vind je nog meer vakantieparken met huizen 12 personen.

Aanbiedingen bij Center Parcs Nederland

Center Parcs heeft altijd wel aanbiedingen en last minutes. Ook voor een weekendje weg met je familie in Nederland of net over de grens.

wandeling in het bos

Bij Landal een vakantiehuis Nederland 12 personen boeken

Een andere topper als het gaat om luxe vakantieparken Nederland en familie vakantiehuizen is Landal Green Parks. Of je nu een 12 persoons vakantiehuis in het bos, in de duinen of watervilla wilt huren, bij Landal vind je de mooiste vakantieparken en meest luxe accommodaties. Ook voor bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis Nederland met privé sauna en aanlegsteiger aan een viswater.

Goedkoop vakantiehuis Nederland 12 personen huren bij Roompot.

De 12 persoons vakantiehuizen en villa’s op de parken van Landal en Roompot behoren tot de luxe categorie. Je betaalt als gast van het park tijdens je verblijf ook mee aan de aanwezigheid van de vele faciliteiten op het park. Bij Roompot vind je luxe en goedkope vakantieparken Nederland. Slechts een aantal parken van Roompot hebben een verwarmd binnenzwembad of subtropisch zwembad. Als je een vakantiehuis of bungalow Nederland 12 personen op een vakantiepark van Roompot zonder zwembad huurt, is de huurprijs voor de accommodatie meestal goedkoper. Interessant al je een goedkoop vakantiehuis Nederland 12 personen op een rustig en goed georganiseerd vakantiepark zoekt.

familievilla buiten eten

Familievilla 12 personen Nederland huren

Bij alle 3 genoemde vakantieparkketens is het mogelijk een familievilla Nederland te huren. Familievilla’s zijn luxe vakantiehuizen, vaak met wellness faciliteit en hotelbedden. Ideaal als je een luxe familie vakantie Nederland wilt boeken.

Particulier vakantiehuis 12 personen Nederland huren

Voor diegenen die geen behoefte hebben aan een familieweekend Nederland op een groot vakantiepark met binnenzwembad en indoorspeeltuin, zijn er velen alternatieven. Je kunt denken aan een weekendje weg en verblijf op een kleinschalig vakantiepark maar er zijn ook honderden particulier vakantiehuizen voor 12 personen te huur. En het is zeker ook mogelijk een particulier vakantiehuis 12 personen en 6 slaapkamers te huren. Ook vind je in Nederland vele particuliere vakantiehuizen 12 personen met privé buitenzwembad.

mindervalide man met kleinkinderen

Mindervaliden vakantiehuis Nederland 12 personen huren

Je vindt bij ons een groot aanbod mindervaliden accommodaties Nederland voor 12 personen. Deze vind je in het aanbod particulier en in het aanbod rolstoelvriendelijke bungalowparken. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze 12 persoons accommodatie Helledoornse Berg. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is een voorbeeld van een vakantiepark Nederland welke rolstoel toegankelijk is. Dit is slechts één voorbeeld van een mindervaliden park in Nederland. Hier vind je een overzicht van alle mindervaliden vakantieparken Nederland