Roompot 14 personen

Familie weekend vieren en Roompot 14 personen vakantiehuis huren.

Op zoek naar Roompot 14 personen familie vakantiehuizen en groepsvilla’s.
Op diverse parken van Roompot vind je 14 persoons vrienden- en familieweekend accommodaties. Je kunt met een groep van 14 personen natuurlijk ook kijken bij de mogelijkheden van Landal of Europarcs. Bij deze vakantiepark ketens vind je een uitgebreid aanbod familie vakantiehuizen 14 personen.

Welke parken van Roompot bieden 14 persoons accommodaties aan?

Indien je op zoek bent naar Roompot 14 persoons familie villa’s of grote vakantiehuizen, kan je op diverse parken terecht. Zo vind je op Roompot de Katjeskelder in Noord-Brabant mogelijkheden evenals op Roompot Weerterbergen in Limburg. Maar ook op bijvoorbeeld Roompot Beach Resort en Noordzee Résidence Cadzand-Bad kan je een Roompot 14 personen groepshuis huren. Voor een vakantie bij Roompot met 10, 12 of 14 personen aan zee.

Roompot is een gevestigde naam

Indien je een villa of vakantiehuis grote groep in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk wilt huren, is het fijn om dat bij een Nederlandse reisorganisatie met een goede naam en uitstekende reputatie. En of je nu gaat voor een Roompot vakantiehuisje in het bos, watervilla of groepsaccomodatie. Bij Roompot huren, is huren met maximale zekerheid.

roeiboot met gezin

Roompot 14 personen Nederland

Met 14 personen een familieweekend Nederland boeken? Ook als je Roompot 14 personen vakantieadressen voor je familieweekend in Nederland zoekt, heb je volop keuze. Boek je familieweekend of groepsuitje bijvoorbeeld bij een Roompot park in Zeeland of Limburg. Daar vind je familieparken met grote vakantiehuizen voor groepen. Zeeland is ook aantrekkelijk voor een strand vakantie.

plezier op de glijbaan in binnenzwembad

Roompot 14 personen met zwembad

Je kunt een 14 persoons bungalow of familie villa huren op een Roompot vakantiepark met buiten- of binnenzwembad. Ideaal voor een familie weekend of reünie met kinderen.

Roompot 14 personen met hond

Op de meeste vakantieparken van Roompot zijn honden welkom. Als je een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis bij Roompot boekt, is dat dus ook mogelijk met hond. Er zijn bij deze Roompot vakantieverblijven voor groepen maximaal 2 huisdieren toegestaan.

mindervalide man met kleinkinderen

Mindervaliden accommodaties bij Roompot.

Een Roompot 14 personen vakantiehuis huren welke aangepast is voor mindervaliden? Ook voor groepen van 14 personen biedt Roompot mindervaliden accommodaties aan. Ook in het kader van Roompot Care.

Roompot grote vakantiehuizen met sauna

Het is mogelijk een 14 persoons vakantiehuis met sauna bij Roompot te huren. Meestal gaat het dan om grote vakantiehuizen Nederland met infraroodsauna.

groepsaccommodatie met sauna

Meer parken in Nederland Roompot 14 personen

Hieronder nog enkele voorbeelden van 14 tot 20 persoons familie groepshuizen Roompot Nederland.

Roompot 14 personen in België

Roompot Park Eksel, de Kempen, kan je een 14 of 16 persoons vakantiehuis België huren. Op een Roompot park fietsverhuur in de Limburgse Kempen. Een prima plek om je familie vakantie België door te brengen. Maar ook een perfecte plek voor een fietsvakantie of wandelvakantie België met een familie- of vrienden groep.

hond opkomende zon

Roompot Duitsland 14 personen

Ook in Duitsland vind je Roompot vakantieparken met accommodaties voor groepen van 14 personen. Voor een familieweekend Duitsland ka je op de volgende Roompot parken terecht: Ferienresort Cochem en Ferienresort Bad Bentheim. Op het Roompot vakantiepark Eifelpark Kronenburger See kan je een 12 persoons vakantiehuis Duitsland huren.