Groepsaccommodatie Noord-Beveland

Unieke groepsaccommodatie Noord-Beveland huren.

Groepsaccommodatie Noord-Beveland huren? Wie met een groep een weekendje Zeeland wil boeken, heef wat overnachting betreft goede mogelijkheden op Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen-Duiveland. Op het eiland Tholen bevinden zich wat minder accommodaties voor grote groepen. Goeree-Overflakkee heeft mooie stranden maar hoort bij Zuid-Holland.

landal zwemparadijs banner


In welke plaatsen een groepsaccommodatie Noord-Beveland huren?

Je kunt onder andere in de plaatsen Kamperland, Kortgene en Colijnsplaat een groepsaccommodatie Noord-Beveland huren. In de plaatsen Wissenkerke, Kats en Geersdijk is het aanbod groepsaccommodaties Zeeland beperkt. Kijk voor een groter aanbod bij groepsaccommodaties Walcheren.


strandwandeling met familie

Bij Roompot een groepsaccommodatie Noord-Beveland huren.

Je kunt bij Roompot een vakantiehuis Zeeland huren maar op een aantal parken aan de Zeeuwse Kust, en ook in Noord-Beveland, zijn er via Roompot Zeeland prachtige familievilla’s en groepsaccommodaties te huur. Bij Roompot Zeeland vind je met name groepsaccommodaties aan de Zeeuwse kust voor 8, 10, 12 tot 16 personen. Ook zijn er groepsaccommodaties Zeeland voor 18 personen bij Roompot Zeeland te huur. In Noord-Beveland is de grootste accommodatie die je bij Roompot kunt huren een groepsaccommodatie 16 personen Banjaard.


In Noord-Beveland een particuliere groepsaccommodatie huren

Liever overnachten met je familie in een particuliere groepsaccommodatie? Voor grote groepen zijn er in Noord-Beland relatief weinig mogelijkheden. Alleen in de bekende plaats Kamperland vind je wat mogelijkheden voor kleinere groepen en dan voornamelijk aan het Veerse Meer. Zo vind je op een klein vakantiepark in Kamperland diverse vakantiehuizen voor 8 en 9 personen. Grotere groepsaccommodaties Zeeland vind je met name in Walcheren en Schouwen-Duiveland.


roompot groepen banner

vrouw in rolstoel op het strand

Aangepaste groepaccommodatie Noord-Beveland huren?

In Zeeland vind je diverse groepsaccommodaties die geheel of gedeeltelijk zijn aangepast voor personen met een fysieke beperking. In Noord-Beveland vind je een zéér beperkt aantal mogelijkheden om met een groep in een aangepaste groepsaccommodatie te verblijven. Wel zijn enkele grote vakantiehuizen Noord-Beveland rolstoelvriendelijk en gelijkvloers bijvoorbeeld geschikt voor een senioren vakantie.


Groepsaccommodatie voor vrienden groep Noord-Beveland huren

De meeste groepsaccommodaties en villa’s aan zee in Noord-Beveland zijn bedoeld voor de verhuur aan familie groepen. Echter, bij Roompot bijvoorbeeld, worden bepaalde accommodaties ook verhuurd aan jongeren groepen met een leeftijd boven de 21 jaar. Indien je als familie groep niet naast zo een jongeren groep wilt verblijven, is dat goed te begrijpen. De kans dat je een jongeren groep op een vakantiepark in Noord-Beveland aantreft is klein. Jongere groepen wijken graag uit naar Renesse. En die plaats ligt in Schouwen-Duiveland. En groepsaccommodatie Renesse huren, kan op een park of particulier.


groep op het strand

Aanrader voor familieweekend Zeeland, Walcheren

Als laatste tip om aangenaam met een familie groep in Zeeland te kunnen overnachten. Walcheren is wellicht het meest aantrekkelijke eiland binnen Zeeland. En je kunt een groepaccommodatie Walcheren ook voor een wat grotere groep huren dan in Noord-Beveland. Zo is deze groepsaccommodatie Grijpskerke geschikt voor 26 personen. Walcheren is zeker zo mooi als Noord-Beveland en een aanrader voor een familiereünie aan zee Nederland.


center parcs familiekorting banner