Je familieweekend op een andere manier vieren

Vier je familieweekend eens op een andere manier. De meeste mensen die een familieweekend boeken, huren een familieweekend accommodatie, zitten bij de open haard en doen spelletjes. Als er een zwembad is, biedt dat al meer mogelijkheden en als de familieweekend accommodatie op een park ligt, is er nog meer reden tot vermaak. Zeker als er een indoor speeltuin voor de kinderen is. Toch, als je jaar in jaar uit je familieweekend op bijna dezelfde manier viert, kan de klad er in komen en hebben familieleden geen zin meer om mee te gaan. Een roep om variatie volgt. Op deze pagina wat tips en aanbevelingen om je 2 of 3 daagse weekend een andere invulling te geven en er misschien wel een 5 of 8 daags familie evenement van te maken. Er zijn ook grote vakantiehuizen die geschikt zijn als familieweekend accommodatie. Deze vind je ook op de grotere vakantieparken.

landal zwemparadijs banner

Een familieweekend Tunesië boeken

Als je in januari, februari of maart met de familie op vakantie gaat, is het in Nederland en België meestal onder de 8 graden. Als je voor je familiedagen wilt uitwijken naar een zonnige bestemming, kan je natuurlijk voor een zonvakantie Spanje of Griekenland boeken maar ook in die landen komt de temperatuur vast niet hoger da 14 a 17 graden in januari. Dan is een vliegreis naar een warmer vakantieland misschien een betere optie, naar Tunesië bijvoorbeeld. In Tunesië vindt je de mooiste resorts en hotels en je kunt er ook met grote groepen terecht. Een familieweekend Tunesië is echter wel duur. Daarom kan een last minute Tunesië uitkomst bieden. Een 2 weken voor vertrek je vakantie Tunesië boeken het is mogelijk.

roompot groepen banner

Meer dan 12 personen?

Ben je met een groep van meer dan 12 personen dan is het raadzaam je familieweekend uitje langer van tevoren te boeken.
Zeker bij een vakantiehuis voor 20 personen en meer. Een grote groep onder brengen in een wellness resort of luxe hotel vraagt een grotere inspanning en is last minute niet te realiseren. Een all inclusive vakantie Ibiza boeken, is wellicht wel een goed idee voor je familieweekend Spanje. Op de Canarische Eilanden en Ibiza is het in januari of februari best wel aangenaam en er is voor de hele familie wat te doen. Je kunt hier overigens een vakantiehuis voor 12 personen boeken.

groepen groepsaccommodaties banner
center parcs familiekorting banner